- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi herseyeyeniden
-
Sen sana yapılanı düşünüyorsunda asıl onun arkadaşına yaptığı şeyi görmüyorsun .
Aşağılık hadsiZin tekiymişş.ilişkiye bakk yaa kurtulduğunda şukretmelisinnm
Durumunu cok cok cok iyi anlıyorum canım. Bende ayriyken baskasini severse diye odum kopuyodu. Bide sen o olayi yasamissin. Belki 1 ay belki 1 sene o aciyi yasayacaksin 4 yil kolay degil. Hep hayirlisi icin dua et bu senin icin hayirli ki suan gitmis hayatindan. Umarim cok kolay atlatirsin. Eminim ki o suan mutlu bile olsa yine sana donucek. Boyle gidenlerin hepsi donmuyomu burda birsürü örneğini gördük. O zaman da sen onu yüzüstü birakicaksin. Kendini cok fazla uzme olur mu insallah bundan sonra cok daha mutlu olursun
peki karşıma başka biri çıkar mı acaba yoksa hayat boyu yalnız mı kalırım
Geçer arkadasım gecer. İnsanlar nelere alışıyor bir bilsen.ne de çok güvenirdim ya senden başkasını sevmem demeler biz evlencez demeler hep o derdi bunları bana ya .kızla kankalı konuşmalar hoşlanmaya gitmiş
kendimi kötü hissediyorum geçer mi bu acı
Boşver canım hiç iletişime geçme siz beraberken ayartmış bence kız bu bi haftalık bisey olamaz kendi hayatına bak dünyada bitek o yok zor bisey ama buda bi tecrübe kotude olsa
Simdi zaten unutamazsin cnku ortada haksizlik var ama o kisi zaten evlenince de baskasina giderdi.Su zamana kadar ogrendigim en guzel sey erkeklere boyun egmeyip guclu olmak ve inan uzulmezsin pesinden kosarlar emin ol.Hayirli insanlar cikarsin Allah dogru kisilerin karsisina.
Niye cikmasin , sen kendini duvarlarin icine hapsetmezsen elbette karsina birileri cikacak.Sakin umutsuzluga dusme.Oylesi erkekten adam olmaz zaten.Hemen baska illerdesiniz diye , cevresine farkli gozlerle bakmaya baslamis ve ne yazik ki sizi once pes ettirmis ve ayriligi teklif ettiniz ya , sonrasi zaten planli idi.Nasilsa ayrildiniz diye simdi de mevzuyu acik acik size citlatmis.erkekler bunu kendi vicdan azaplarindan yirtmak icin yapiyor , aslinda karsidaki insan da nasil bir sucluluk duygusu biraktiklarini hic dusunemeyerek malesef.kendinizi suclu hissetmeyin sansli hissedin ve hep pozitif olun.
Ilk basta cok aci cekersin, Sabah olmaz bidaha dersin, her Sabah mesaj varmi diye bakarsin, Sonra o na kizmaya baslarsin vs vs drken bir bakmissin yine Sabah olmus :) yani uzun lafin kisasi, cok uzulursun ama acisada öldürmüyor be güzelim.. hayirlisi buymus yarin bir gün belki cok sükür edeceksin Boyle olduguna. Bir gün Karsina biri cikicak ve sen iyikide giden gitmis diyeceksin sabret.. her tencerenin vardir bir kapagi :)
merak etme daha karşına neler çıkacak kendini soyutlama,arkadaslarinla gez dolaş. etrafa bakın
Acı ama gercek iste,uzuldum insan sevdiginden baskasindan hoslaniyorum demesi nee aci alah sabir versin ama sunu iyi bil kimsenin ahı kimsede kalmaz merak rtme bundan sonraki hayatinda mutluluk huzur dilerim
Konunun başından belli zaten sonu. Klasik öğrenci erkeği... Önce ev, sonra eve gelen arkadaşlar sonra da o arkadaş ortamından sevgili...
Yani kısacası üzülmeye değmez 4 senedir demek ki bu anı bekliyormuş.
Bu hanzoyu sewip deger verdiysen.. hak eden insanlarida sevip hak ettigin degeri gorebilirsin.. kim ne yasattiysa yaşamadan ölmezmis.. bekle oda aynilarini yasiyacak4 yıllık sevgilimle 1 aydır sevgilimle aramız iyi değildi.ikimiz farklı üniversitelerde okuyoruz farklı ildeyiz. bu sene eve çıktı bi değişti.bana vakit ayırmamaya başladı. arıyorum oyun oynuyoruz diye kapatıyor,arıyorum arkadaşlarım var ayıp olur diye kapatıyor. benim de canıma tak etmişti artık zaten farklı illerdeyiz telefonda bile görüşemiyoduk.söylendim buna dikkat et artık vakit ayır bana biraz diye tamam ilgilencem dedi.ki bu arkadaşlarıyla zaten okulda beraber okuldan sonra da evde beraber gece beraber kalıyolar.1 hafta sonra falan yanıma geldi.her şey iyiydi güzeldi mutluyduk.sonra döndü bu aynı şeyler gene olmaya devam etti. bende dedim madem sen arkadaşlarınla mutlusun ayrılalım o zaman dedim ne anlamı var böyle seninle günde 1 saat bile konuşamıyorum ya bana 1 saatini ayır günde başka bişey istemiyorum tamam arkadaşların gene gelsin ama bana da vakit ayır dedim.bana günaydın iyi geceler mesajı yetiyo dedi. benim prensiplerim böyle,fiziksel olarak yanımda olan insanlarla daha mutluyum dedi bana. ben şok oldum orda ayrıldık. sonra bi ara yazdım 1 hafta sonra falan resimlerimi nasıl alıcam diye ailemin resimleri falan vardı onun bilgisayarında.arkadaşla yollarım dedi.ben de içimde kalmasın diye dedim ki, son bi kez geliyim yüz yüze konuşalım mı dedim,4 yıl sonuçta hersey daha farklı olabilir dedim.benim hislerim sana karşı bitti artık sevgili olarak göremiyorum seni dedi.tamamen bitti dedi.çok şaşırdım nasıl ya dedim. geri dönüşü olmayan şeyler yaptım dedi.ısrar ettim söylemedi daha da ısrar ettim ve baskasından hoşlandığını söyledi. bu senle beraberken olan bişey değil ayrıldıktan sonra olan bişey dedi. tamam kim dedim üzülürsün söyleyemem dedi söyle de bari nefret ediyim senden söyle bi daha rahatsız etmicem kapatıcam dedim.arkadaşlarıma yansıtmazsan söylerim dedi tamam dedim. kızı söyledi ve hep evlerine gelip kalan kız. o bahsettiğim şok oldum. en kötüsü de bunun ev arkadaşı bu kıza yazıyodu. bu kız başkasından hoşlandığını ona anlatıyodu.ve bu artık eski sevgilim olan insan gidip kıza itiraf etmiş.kız şaşırmıs.çıkıyo musunz dedim.şuan değil ama haftaya başlayabilirz dedi.tamam mutluluklar size dedim o da sen de inşallah mutlu olursun dedi ve telefonu kapattı. başımdan kaynar sular döküldü o 4 yıllık sevgilim olan insan hayaller kurduğumuz insan gidip 1 haftada başkasından hoşlandığını söyledi tabi öncesi var mı yok mu bilmiyorum ama böyle işte.beni tamamen sildi. garip duygular içindeyim böyle nefret şaşkınlık üzüntü.. sanki bundan sonra hiç sevgilim olmucakmış ve kimseye o gözle bakamıcakmışım gibi hissediyorum.napıcağımı bilmiyorum güçlü olmaya çalışıyorum.vaktimi arkadaşlarımla geçiriyorum.ama eve gelince yine aklıma geliyor ve aklım almıyor.heryerden sildim sadece facete ekli ve kızın facebook hesabı olmasına rağmen yine aynı kızın yeni açılan hesabıyla arkadaş olmuş profil resmini falan beğenmiş. bakmak da istemiyorum ama kendimi tutamıyorum. napıcam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?