nasıl atlatabilirim bu ayrılığı yaptığı ne?

Sen sana yapılanı düşünüyorsunda asıl onun arkadaşına yaptığı şeyi görmüyorsun .

Durumunu cok cok cok iyi anlıyorum canım. Bende ayriyken baskasini severse diye odum kopuyodu. Bide sen o olayi yasamissin. Belki 1 ay belki 1 sene o aciyi yasayacaksin 4 yil kolay degil. Hep hayirlisi icin dua et bu senin icin hayirli ki suan gitmis hayatindan. Umarim cok kolay atlatirsin. Eminim ki o suan mutlu bile olsa yine sana donucek. Boyle gidenlerin hepsi donmuyomu burda birsürü örneğini gördük. O zaman da sen onu yüzüstü birakicaksin. Kendini cok fazla uzme olur mu insallah bundan sonra cok daha mutlu olursun

çok teşekkür ederim istediğim unutmak atlatmak ve hayatıma devam edebilmek bundan sonra. hayatıma yeni biri girer mi bilmiyorum doğru insan karşıma çıkar mı..

Kurtulmussun canım şükret geçecek inan ki zamanla daha da azalacak ama öncelikle heryerden sil göz görmeyince gönülde kabulleniyor sanırım.

peki karşıma başka biri çıkar mı acaba yoksa hayat boyu yalnız mı kalırım

Niye cikmasin , sen kendini duvarlarin icine hapsetmezsen elbette karsina birileri cikacak.Sakin umutsuzluga dusme.Oylesi erkekten adam olmaz zaten.Hemen baska illerdesiniz diye , cevresine farkli gozlerle bakmaya baslamis ve ne yazik ki sizi once pes ettirmis ve ayriligi teklif ettiniz ya , sonrasi zaten planli idi.Nasilsa ayrildiniz diye simdi de mevzuyu acik acik size citlatmis.erkekler bunu kendi vicdan azaplarindan yirtmak icin yapiyor , aslinda karsidaki insan da nasil bir sucluluk duygusu biraktiklarini hic dusunemeyerek malesef.kendinizi suclu hissetmeyin sansli hissedin ve hep pozitif olun.

Ilk basta cok aci cekersin, Sabah olmaz bidaha dersin, her Sabah mesaj varmi diye bakarsin, Sonra o na kizmaya baslarsin vs vs drken bir bakmissin yine Sabah olmus :) yani uzun lafin kisasi, cok uzulursun ama acisada öldürmüyor be güzelim.. hayirlisi buymus yarin bir gün belki cok sükür edeceksin Boyle olduguna. Bir gün Karsina biri cikicak ve sen iyikide giden gitmis diyeceksin sabret.. her tencerenin vardir bir kapagi :)

ne de çok güvenirdim ya senden başkasını sevmem demeler biz evlencez demeler hep o derdi bunları bana ya .kızla kankalı konuşmalar hoşlanmaya gitmiş

kendimi kötü hissediyorum geçer mi bu acı
Geçer arkadasım gecer. İnsanlar nelere alışıyor bir bilsen.

merak etme daha karşına neler çıkacak kendini soyutlama,arkadaslarinla gez dolaş. etrafa bakın

Boşver canım hiç iletişime geçme siz beraberken ayartmış bence kız bu bi haftalık bisey olamaz kendi hayatına bak dünyada bitek o yok zor bisey ama buda bi tecrübe kotude olsa

Boşver canım hiç iletişime geçme siz beraberken ayartmış bence kız bu bi haftalık bisey olamaz kendi hayatına bak dünyada bitek o yok zor bisey ama buda bi tecrübe kotude olsa

bence de bir haftalık değildi ben de kör ya nasıl göremedim.

umarım hayırlısı olmuştur doğru evlendikten sonra yapsa daha da kötü. inşallah çıkar doğru insan bir gün.

gerçekten çok mantıklı dediniz.olabilir beni tanıyor sonuçta ne zaman ayrılcağımı neyden ayrılcağımı biliyordu.rahat mı acaba şimdi vicdanı. mutlu olmasını istemiyorum acı çeksin istiyorum.

inşallah vardır da hep onu düşünmek zorunda kalmam :) unutmak istiyorum acısını hissetmek istemiyorum.

merak etme daha karşına neler çıkacak kendini soyutlama,arkadaslarinla gez dolaş. etrafa bakın

şu sıralar geziyorum hep iyi geliyor ama eve gelince düşünmeden edemiyorum tabi

Acı ama gercek iste, uzuldum insan sevdiginden baskasindan hoslaniyorum demesi nee aci alah sabir versin ama sunu iyi bil kimsenin ahı kimsede kalmaz merak rtmebundan sonraki hayatinda mutluluk huzur dilerim

Konunun başından belli zaten sonu. Klasik öğrenci erkeği... Önce ev, sonra eve gelen arkadaşlar sonra da o arkadaş ortamından sevgili...
Yani kısacası üzülmeye değmez 4 senedir demek ki bu anı bekliyormuş.

Bu hanzoyu sewip deger verdiysen.. hak eden insanlarida sevip hak ettigin degeri gorebilirsin.. kim ne yasattiysa yaşamadan ölmezmis.. bekle oda aynilarini yasiyacak

Öldürmeyen acı güçlendirirmiş. Zamanla unutacaksınız. Ve eminim size dönmeye çalısacak. Acıdan ölseniz bile sakın aramayın, faceden silin, iletişim yollarını kapayın. Erkekler gururlu kadınlardan asla vazgeçmezler.

Iste bu yuzden baglanmamak senelerını harcamamak lazım da ıste, bızler onlar gıbı degılız. Merak etme ıkı gun sonra o sumukluden de bskası ıcın ayrılır yeter kı daha ıyı kuku bulsun. Unıversıte hayatını zehır etme sosyalles. Kulupkere katıl. Yasın kucuk kolay atlatacagını dusunuyorum. Ya benım gıbı ssek kadar halınle yasasaydın bunları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…