Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Aranızda böyle bir konuşma olmasaydı bu kadar karaktersiz , terbiyesiz , şeref yoksunu, ahlaksız, beş para etmez omurgasiz olduğunu anlamayacaktiniz.

Ne kadar şanslısınız siz ama ya , sadaka verin mutlaka. Çocuk sevindirin.

Resmen cehennemin yolundan dönmüşsünüz.

Zift cukuruymuş bizzat .

Sevgilisine attığı mesajlar nasıl elinize geçti ? Neden aldatildiginizda affettiniz.

Zaten şerefsiz olduğunu önceden imzalamış size.

Evet kesinlikle hakaret davası açılmalı.

Bir insan bu kadar hakareti nasıl, ne sıfatla eder??
Karşısındaki insan bu hakkı nasıl verir??
Gerçekten anlamak mümkün değil.
Siz bu yaratığa kendinizi nasıl bu kadar ezdirdiniz?
Lütfen kendinize gelin ve değerinizi bilin.

Terbiyesiz herif ! Bunlar ne kadar iğrenç mesajlar muhattap bile olup seviyeni düşürme . İnşallah layigini bulur. Tam şikayet edilecek mesajlar dava bile açabilirsin

adam bambaşka bir pislik ama size ne milletin kardeşinden
anaları babaları yok mu onu geçtim kendi beyinleri yok mu
siz kendi iradenize karıştırmayacaksınız başkasından size ne
sonra kaynanalar görümceler vıdı vıdı ben dururken benim çocuğuma abi abla kim oluyor da karışıyor geçtim bi de yenge karışacak
abooov

Kurtulmuşsun şükür et canım hiç üzülme dua et de böyle bi adamla evlenmemişsin

Yaptığı şey kanunlara aykırı. Ben olsam avukat tutup dava ederdim.

Inanamiyorum bu kufurleri size etti ve hala sikayet etmedizmi.Adi pislik neler soylemis buraya konu acmak yerine gidip savciliga sikayette bulunun o laflarj yedirin ona

Ne kadar şükretsen az Allaha ki bu yüzünü göstermiş sana verilmiş sadakan varmış sil herseyi bas engeli sal gitsin...

Eğer olurda barışırsanız ilerde daha kötülerini de yapar bu tipler evet nefes alamıyorsundur ama zamanla geçecek gözlerini kapa yaptıklarını düşün sonra artik rahatladığını nefes aldığı barış muslu yu takip et terapileri evdede uygularsin cok rahatlatiyor allah sabir versin canim

Daha kötülerini de yaptı... Onların yanına kalmasın insallah

Aman yarabbimmmm okurken bile dilim dönmedi.
Bukadar küfürü bir arada hiç duymamış görmemiştim:)

Valla nediyim dua et kurtulmuşsun.

Liseli ergen bu ne köy olur ne kasaba. Senin hakkında gidip başkasına yazıp bunu da sana atıyorsa zaten karaktersizdir. Öbür kıza da acıdım birinden ayrılıp ona koşuyor mide bulandırıcı. Böyle insan hayatından çıktığı için şükür etmelisin. Git kurban filan kes.
Ayrıca bana bir şahıs hiç bi şekilde böyle küfürler edemez. Ki benim hakkımda başkasıyla böyle konuşamaz. Silmeyin sakın hakaret tehtid rencide hepsi var. Ver mahkemeye kazan. Sürünsün hapislerde yada tazminat al köpekten. Bak bakalım mahkeme kağıdı eline gelince nasıl özür dileyip ayaklarına kapanacak. Bunlar kuru sıkı adamlar boşver.

Bence siz bu sozleri bu adamdan ilk defa duymus olamazsiniz. Bu adam bu kufurleri yada benzerini muhtemelen daha oncede etti ki bu cesareti bulabilmis. Ama bilinki bu asla son olmayacak. Mesajlari saklamak yerine bunlari hic olmamis bu adami hic tanimamis sayin kendinizi ve yolunuza devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…