Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Bi anda bu kadar terbiyesizleşmemiştir heralde. Bu zamana kadar durduğun hata.

kurtuldun diye çoluk çocuğu sevindir vallahi insanlar ne kadar ahlaksız olabiliyor görüyoruz..

Agzım acık okudum
Bu nasıl bir terbiyesizlik
Bu nasıl bir nefret
Kurtulmuşsun
Şükret,önüne bak

Saygısızlık başladığı an tekmeyi basacaktın
Çok yüz vermişsin karektersize, kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış,
Halen arkasından üzülmelerde ne? Hiç mi öz saygın onurun, yok kendine?!

Bunlar ne iğrenç mesajlar yahu.
Bir pislikten kurtulmuşsunuz.
Tartışmanın da bir adabı olur ahlaksız.
Bu mesajları saklayıp kendinizi üzmenize gerek yok bu laflardan sonra zaten nefret etmiş olmanız gerekiyor.
Aslında tam dava etmelik.

hint kumaşının bile kolay bulunduğu devirde bu adam kılıklının kendini bulunmaz sanması bence sizin eseriniz. O kadar laf etmiş bir şey dememişsiniz

Kaç yasindasiniz

bence bu mesajları hiç silme. hatta yıldızla filan. bu mesajlarda adamın ne kadar iğrenç bi insan olduğu resmedilmiş çünkü. ayrıca iyi ki evlenmemişsiniz valla ben burda kriz geçirdim okurken

Ben böyle uçarak gidenin sürünerek geri döndüğünü gördüm tabi o bu kadar da pislik değildi emin ol böylesinin sonunu hiç hayırlı olmuyor sen bir saniyeni bile düşünerek böylesine heba etme değmez inan Rabbim karşına senin için hayırlı olanı çıkarsın

Anlamadığım neden ilk küfürde engeli basmayıp bu lafları saymasına izin verdin? Şikayetçi olmayı düşünüyorsundur inşallah ve kurtulduğun içim şükür namazı kıl.

"Daha önce aldattığı kız" bölümünden sonra hiç okumaya bile gerek yok bunu yapması bile aşağılık bir hareket nasıl kabul edersiniz böyle birşeyi? Sana örtün diyen adam yine aldattığı sana dönüp bir de küfür ediyor hakaret etme hakkı buluyor örtünmek Allah'ın emri de aldatma neyin nesi??? böyle aşağılık insanlara bu yürek yemişliği verdiğiniz için suç sizde bunları baş tacı ederseniz böyle tepenize s...

İnsallah çok teşekkürler

Haklısınız en büyük hata benim. Allah yanına bırakmasın

En önce git bir annenin babanın elini ayağını öp, sonra da şükür namazı kıl güzel kardeşim. Şükret ki Allahın sevgili kuluymuşsun, Allah yüzüne bakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…