Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Bu adamın iç dünyası pis dıştan iki eli ayağı olduğuna bakma bu senden gizli çok pislikler yapıyordur sen bilmiyorsun ben söyleyeyim daha da bu adama cevap verirsen sana yazık kendine saygısızlık yapma kurtulduğun için bir sadaka ver bence

Asla cevap vermem ona bi daha. Geberse dahi umrumda olmaz artık

Bu adam ilk kez sizin kıyafetinize karışmadı eminim. Bir kez bile karışmış olsa "sen benim hayatıma karışamazsın. Ben buyum ve kimse için değişmem. Seninle kafa yapımız uyuşmuyor. Artık görüşmeyelim" diye yazıp bitirmeniz gerekirdi. Bizim ülkedeki kadınlar baskıyı kıskançlık falan sanıyorlar. Siz kendinize hayat arkadaşı arıyorsunuz ve bu kişi sadece sahip olduğunuz hayatı sizinle paylaşabilir. Sizi değiştirmeye çalışamaz. Bundan sonra kimsenin hayatınıza bu denli müdahale etmesine izin vermeyin. Seven adam kıskanır, seven adam dokunmaz, seven adam sahiplenir falan hikaye. Seven adam sevdiğini olduğu gibi kabul eder ve asla değiştirmeye çalışmaz.

Ay bu nedir ya?
Nasıl kelamlar bunlar.
Kuduz köpek gibi saldırmış resmen.
Yatın kalkın şükredin kurtulduğunuza zira bu adamla evlenmişte olabilirdiniz. Verilmiş sadakanız varmış.
Üzülecek birşey yok,o size hakaret etti diye siz o hakaretin karşılığı olmuyorsunuz,boşverin,kendi pisliğinde boğulsun.

bence yat kalk dua et şükür namazı kıl kurtulduğun için

Kendisi direkt yüz bin defa öyle kelimeler kullandı bana. Allah’ından bulsun

Çok pardon ama aldatmış, küfretmiş, devam etmişsiniz.
Kişiliğinize hakaret etmiş, sanki sizin beyniniz, muhakeme yeteneğiniz yokmuş gibi ne giydiğinize karışmış devam etmişsiniz.
Bunları işitmeyi mi beklediniz?
Gerçekten mi?
Adamın ne Mal olduğu 5bin km den belli,
Siz nesini sevdiniz?
Kendi kendinize etmişsiniz resmen..
Ve biri bana bunları söyleyecek, o gün gider şikayetimi yaparım.
Hatta ben olsam babama söylerdim, görürdü o onun bunun çocuğu muyum kimin çocuğuyum.

Hiçbir cevap vermeyip alın mesajları savcılığa gidin.

Cok büyük ceza almasa bile ifadeye çağrılması bile bu cahil ergeni korkutmaya yeter.

Bir daha da ailenizi dinleyin seviyesiz insanlarla muhattap olmayın.

Bence kendini suçlama ve böyle birinden kurtulduğun için otur kalk şükret

Benden uzak olsun da ne halt yerse yesin

Allah korumuş. Ben olsam şükrederdim. böyle birinin ne yaptıklarına üzül ne söylediklerine. Defolsun gitsin ne hali varsa görsün.

Pislik ben böle küfür duymadım anaya küfür inanamıyorum üzülme sakın ya şükret kurtuldun ondan şimdi bunu sokağa görsek adam sanarsn

Bu ilk değil bana yaptığı daha önce de cok küfrettti ama bu en ağırıydı
Kardeşim sana daha önce de küfür etmiş ve devam etmişsin çok tuhaf. Ben bunu övünmek için söylemiyorum nişanliyken eşim gerizekalı misin dedi hiç nisanı atma noktasına geldim,cevremde eşinin çocuğunun yanında küfürlü konuşan insanlar oluyor bazen tahammül edemiyorum nefret ediyorum o insanlardan. Verilmiş sadakan varmış sevin bence.

Hem aldattığı hem hakaret ettiğinin kanıtı var elinde. Git boşanma davası aç, aldatmadan ayrı hakaretten ayrı tazminat al. Sakın silme mesajları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…