Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Adamın küfürden başka kelime hazinesi yok. Asla cevap verme. Önüne bak sadece.

Siz önce o****u yazmışsınız. İlk mesaj size ait. Onu kime dediniz?
Adam müsvettesinin mesajlarında bacıya küfür gibi bişey okudum. Kız kardeşine mi ettiniz.

Şikayet et diyeceğim ama iyice başına da sarabilirsin bu terbiyesizi. Bu erkeklerdeki anne bacı üstünden küfür merakını asla ama asla anlamıyorum. Çok iğrenç gerçekten. Annen seni kadir gecesi doğurmuş herhalde. Bu nasıl bir kurtuluş. Yat kalk şükret.

Küfür yazmıyormuş bacılarına laf etmezsin yazıyormış. Bacıların ne alakası var ki konuyla.

Siz önce o****u yazmışsınız. İlk mesaj size ait. Onu kime dediniz?
Adam müsvettesinin mesajlarında bacıya küfür gibi bişey okudum. Kız kardeşine mi ettiniz.
Hayır asla öyle bisey demedim demem de. O bana kapalılığın hakkını ver vermiyorsan da aç basını dedi. Ben de kız kardeşlerin acık olmanın hakkını mı vermiş oluyorlar da onlara karışmıyorsun dedim.. Ben böyle söyleyince kız kardeşlerine o... demiş oluyormusum

Aaa ne alakası varmış.
O adam müsvettesi o*** kelimesinin anlamını başka şey sanıyormuş.
Erkeğim diye dolanır bi de ortalarda.

Küfür yazmıyormuş bacılarına laf etmezsin yazıyormış. Bacıların ne alakası var ki konuyla.

Kendi kız kardeşleri açık onun. Ben kapalıyım beğenmiyormuş kıyafetimi. Ya pardesü giyin ya da açıl dedi ben de kız kardeşlerine bak onlar acık onlara karışmıyorsun deyince böyle küfürler etti iste

Aaa ne alakası varmış.
O adam müsvettesi o*** kelimesinin anlamını başka şey sanıyormuş.
Erkeğim diye dolanır bi de ortalarda.

Kendisi direkt yüz bin defa öyle kelimeler kullandı bana. Allah’ından bulsun

Şimdi anladım konuyu.
Sen az bile söylemişsin. Ben kapalı olacağım. Benim kapalılığıma laf edecek var ya neler söylerdim ona küfür az kalırdı.

Evet Allah’ın sevgili kuluyum ondan kurtuldum

Bin şükür beni ondan kurtardı

Bu kadar kötü değildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…