- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Felsefe mezunuyum ben, hafif kitap kesmiyor beni zaten
Kedi otunu mutlaka denicem tek başına
Canım ya bugün özellikle A101 e gittşm bu çay için ama bulamadım nasıl bişey bu çay üzerinde uyku zamanımı yazıryorA101 de
İş bulamama/ iş yerinde sorunlar, aile, sevgili/eş vs... Herkesin bi sürü derdi var. Bende de herkes kadar var tabi... Ben bunlarla bi şekilde başa çıkmaya çalışıyorum da.. Ya uyku çok büyük sorun.. Artık geceleri uyumak istiyorum.. Bünyem çöktü, düzenli uyuyamadığım için bi sürü sağlık sorunum oldu.
Uykusuz kalıp gece sızmayı denedim olmadı. Bitki çayları denedim olmadı. Çok uykum gelse de dalamıyorum uykuya.. Mesela yarın erken kalkmam gerek, ışıkları kapatıp yatağa giriyorum ama yok!! Gözlerim kapalı saatlerce bekliyorum. Uyku ilacıyla da gün içinde uyanık kalmak çok zor... Siz de sıkıntılarınızı gece birikmiş halde tekrar yaşıyor musunuz? Nasıl uyuyorsunuz ya da meditasyon fln deneyen var mı? Becerebilen varsa bana bi yol gösterin.
Uyuyamıyorum, beş altı yıldır bu böyle. Bende uyumayı düşünmeyi ve çabalamayı bıraktım. İki üçgünde bir uyuyarak hayatıma devam ediyorum. Sıfır sıkıntı.
yani 2-3 gün uyumuyormusunuz napıyosunuz ağzım açık kaldı şuan nasıl bişeydir bu
Çoğunlukla evet. Bu sıralar uyuyorum ama genelimde iki gün uyumayıp ikinci günün sonunda 6-7 saat uyuyorum
Veya
Gün içerisinde işlerim varken ve uyumamam gerekirsen
15 er dakikadan günde 3 saat uykuya ayırdığım oluyor ama benimkisi alışkanlık. Sağlıklı mı değil, yapmayın bu yüzden:)
bunu yapmak çok zor uyudummu uyanmam çünkü sağlıklı olsada yapılamaz bu herkesin harcı değil helal olsun bünyenize
uzun gecelerden selam olsun :) arabesk şarkı dinleme acındırıklı filmler izlemeVe bu saatte cevap verdiğimden de anlaşıldığı gibi, 3 gündür kullandığım kedi otu kapsülü henüz işe yaramadi ama antidepresan olarak iyi gibi :) o yüzden kullanmaya devam edicem. Sık sık kendim için psikolojik çözümlemeler yaptığımdan.. Sorunu yine kendi beynimde arıyorum. Sanırım ben uyanmak istediğim yerde değilim :) o yüzden beynim ve ruhum uykuya direniyor.
Ne çok bekliyorum hayatta ki benim sınavım bu galiba.. "Ki beklemek en korkunç halidir yaşamanın.." demişse şair, küçük bir cehennem içinde debelenip duran insanın uykusunda elbet sorun olur.. Ne yapılması gerektiğini bildiği halde insanın, zihnindeki sesleri susturup her şeyi yoluna koyamaması ne kadar can sıkıcı...
Ve bu saatte cevap verdiğimden de anlaşıldığı gibi, 3 gündür kullandığım kedi otu kapsülü henüz işe yaramadi ama antidepresan olarak iyi gibi :) o yüzden kullanmaya devam edicem. Sık sık kendim için psikolojik çözümlemeler yaptığımdan.. Sorunu yine kendi beynimde arıyorum. Sanırım ben uyanmak istediğim yerde değilim :) o yüzden beynim ve ruhum uykuya direniyor.
Ne çok bekliyorum hayatta ki benim sınavım bu galiba.. "Ki beklemek en korkunç halidir yaşamanın.." demişse şair, küçük bir cehennem içinde debelenip duran insanın uykusunda elbet sorun olur.. Ne yapılması gerektiğini bildiği halde insanın, zihnindeki sesleri susturup her şeyi yoluna koyamaması ne kadar can sıkıcı...
Benim fazla hassas ve detaycı olduğumun bir kanıtı dahaEger surekli laptop ya da telefonla hasir nesir isen bu da uyumani etkiler. En azindan parlakligi en dusuk ayara indir ve yatacagin saatten iki saat once kapatmayi dene.
Senin uyumaman bana da dert oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?