Nasıl başa çıkıyorsunuz? Uyuyamıyorum..

S-i-n-e-m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
189
355
33
36
İş bulamama/ iş yerinde sorunlar, aile, sevgili/eş vs... Herkesin bi sürü derdi var. Bende de herkes kadar var tabi... Ben bunlarla bi şekilde başa çıkmaya çalışıyorum da.. Ya uyku çok büyük sorun.. Artık geceleri uyumak istiyorum.. Bünyem çöktü, düzenli uyuyamadığım için bi sürü sağlık sorunum oldu.

Uykusuz kalıp gece sızmayı denedim olmadı. Bitki çayları denedim olmadı. Çok uykum gelse de dalamıyorum uykuya.. Mesela yarın erken kalkmam gerek, ışıkları kapatıp yatağa giriyorum ama yok!! Gözlerim kapalı saatlerce bekliyorum. Uyku ilacıyla da gün içinde uyanık kalmak çok zor... Siz de sıkıntılarınızı gece birikmiş halde tekrar yaşıyor musunuz? Nasıl uyuyorsunuz ya da meditasyon fln deneyen var mı? Becerebilen varsa bana bi yol gösterin.

Aktardan bi uyku çayı almıştım, kedi otu, melisa papatya fln karışık bi şey. Onun bi faydasını görmedim ama kedi otunu tek başına denemedim.

Papatya çayı yarım saat arayla 2 kere, 2.den hemen sonra yat.
Bi de kıpırdamadan 15 dk durursan vücut otomatik kendini kitliyormuş, böyle bir yazı okumuştum.

Uyuyamıyorum, beş altı yıldır bu böyle. Bende uyumayı düşünmeyi ve çabalamayı bıraktım. İki üçgünde bir uyuyarak hayatıma devam ediyorum. Sıfır sıkıntı.

Söylemeyi unuttum, tinnitus hastasıyım bi de.. Yani ortalık tamamen sessiz olduğunda duyduğum şey kulak çınlaması maalesef. Arka fonda hafif meditasyon müzikleri oluyor. Bir gecede en az 250 sayfa kitap okuduğum zamanlar oluyor.

Melissa çayı birde bi surup vardı istah açıcı ismini vallahi unuttum ayakta uyutuyor insanı yani çok pişman olmuştum birde sen git sabah iç onu saskin işyerinde uyuyakaliyodum masada buarada kitap oku cidden diyorum hemen agirlik çoker ama böyle sıkıcı bi kitap olmalı ağır bir roman al canım

Bi de kıpırdamadan 15 dk durursan vücut otomatik kendini kitliyormuş, böyle bir yazı okumuştum.
Bel fıtığı ameliyatı ve bacakta nöropatik ağrı :) ya halim içler acısıymış Sabit kalmak için uzun bir süre 15 dakika, uyurken bile hareketliyim. Sabah bir kalkıyorum, yastık ayağımın altında, yorgan yerde fln.. Sanki uyumuyorum da yaşam mücadelesi veriyorum ya da biri beni ıslak odunla dövüyor iz kalmasın diye

Yatmadan once ders calisma kitap okuma cunku beyni aktif tutar. Kafeini azalt asitli icecekler dahil.

Klasik muzik dinleyerek yatabilirsin. Her gece ayni saatte yatmaya calis mumkunse 12 den once. Bir ara ben de hic uyuyamiyordum . Kedi otunu da kullandim. Sonra duzeldi bu durum.

Ben denedim cidden uyudum, bende de uyku problemi var biraz, Melisa çayı vs. de içtim; ama papatya daha etkili geldi, kedi otunu hiç kullanmadım.

stresli oldugum zamanlar esneme - germe hareketleri yapıyorum. yoga gibi oluyor, rahatlatıyor.
bugunlerde ben de uyuyamıyorum, ama sebebi stres değil apartmandaki gürültü. buna ne çözüm üreticem bilemiyorum

stresli oldugum zamanlar esneme - germe hareketleri yapıyorum. yoga gibi oluyor, rahatlatıyor.
bugunlerde ben de uyuyamıyorum, ama sebebi stres değil apartmandaki gürültü. buna ne çözüm üreticem bilemiyorum
Ha onu ben biliyorum, çık bi uyar, kapına yazı as, olmadı polisi ara, 12 den sonra suç işliyorlar gürültü yapmakla.. Suratlarına çemkirmezsen durmuyo bu tipler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…