Kedi otu cayi ve hapi var. Bana sadece cayi yetiyor ama tek kullaniyorum hazir almistim . Oyle karisim halinde degildi.Aktardan bi uyku çayı almıştım, kedi otu, melisa papatya fln karışık bi şey. Onun bi faydasını görmedim ama kedi otunu tek başına denemedim.
Bel fıtığı ameliyatı ve bacakta nöropatik ağrı :) ya halim içler acısıymışBi de kıpırdamadan 15 dk durursan vücut otomatik kendini kitliyormuş, böyle bir yazı okumuştum.
Söylemeyi unuttum, tinnitus hastasıyım bi de.. Yani ortalık tamamen sessiz olduğunda duyduğum şey kulak çınlaması maalesef. Arka fonda hafif meditasyon müzikleri oluyor. Bir gecede en az 250 sayfa kitap okuduğum zamanlar oluyor.
Ben denedim cidden uyudum, bende de uyku problemi var biraz, Melisa çayı vs. de içtim; ama papatya daha etkili geldi, kedi otunu hiç kullanmadım.Bel fıtığı ameliyatı ve bacakta nöropatik ağrı :) ya halim içler acısıymışSabit kalmak için uzun bir süre 15 dakika, uyurken bile hareketliyim. Sabah bir kalkıyorum, yastık ayağımın altında, yorgan yerde fln.. Sanki uyumuyorum da yaşam mücadelesi veriyorum ya da biri beni ıslak odunla dövüyor iz kalmasın diye
Felsefe mezunuyum ben, hafif kitap kesmiyor beni zatenbuarada kitap oku cidden diyorum hemen agirlik çoker ama böyle sıkıcı bi kitap olmalı ağır bir roman al canım
Kedi otunu mutlaka denicem tek başınaKedi otu cayi ve hapi var.
Felsefe mezunuyum ben, hafif kitap kesmiyor beni zaten
ağır vakasinnn bence zikir cek Cübbeli demişti 10 dk sonra aninda yatar demisti ilahi yaa
Ha onu ben biliyorum, çık bi uyar, kapına yazı as, olmadı polisi ara, 12 den sonra suç işliyorlar gürültü yapmakla.. Suratlarına çemkirmezsen durmuyo bu tipler..stresli oldugum zamanlar esneme - germe hareketleri yapıyorum. yoga gibi oluyor, rahatlatıyor.
bugunlerde ben de uyuyamıyorum, ama sebebi stres değil apartmandaki gürültü. buna ne çözüm üreticem bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?