Nasıl başa çıkıyorsunuz? Uyuyamıyorum..

Bugün kaderime yanıyorum Kedi otu kapsülü kullanmaya başladım. İğrenç bir çay bağımlılığı var bende, ölümüne çay içip sevgilimin aramasını bekliyorum. Bugün 5. yıldönümümüz..
Uykuya gelince bugün doktora gitmek için baya bi erken kalktım. Gün içinde uykum vardı, bu saat oldu uykum açılmaya başladı. Bi kapsül alıp, egzersiz yapıp öyle yatma niyetindeyim... Galiba dün gece işe yarar gibi oldu sanki...

Ben yatarim ne zaman uyudum hic anlamam.Oyle bakinma dusunme falan yok .Gun icinde yoruluyorum.Gec kalkmiyorum.Spor yapiyorum.Cokca da kahve iciyorum ona ragmen boyleyim.Yorumlari okumadim ama bi doktorluk durum sendeki.Kafan rahat degil sanki.

Sinemcim uyku yapan:

Leş gibi terleten spor ama geç saatte olmayacak

Yatakta kitap okuma

Bunların üstüne tanımam

tatlım yatakta bitirdiğim kitapların haddi hesabı yok ki... Benim beynimin tamamen boşalması lazım.. Aslında bi karakteri değiştirmenin önemli yollarından birini hocalarımızdan öğrenmiştik. Açıklıyorum:
TAKLİT! Evet, olmak istediğimiz kişiyi bir süre boyunca taklit ettiğimizde, zamanla taklit ettiğimiz kişiye dönüşüyoruz. Bunu psikiyatrist hocalarımız anlatmıştı. Hatta bu şekilde hıçkırıgını kolaylıkla kontrol altına alanlar bile var :) Bunalım ve depresyon içinde olanlar bi de böyle denesin.. Ama çevreye değil kendine taklit yaparak..

Ha madem biliyosun niye kendin yapmadın şimdiye kadar diceksiniz valla aklıma bile gelmedi. Bir de bunalıma girdiğim önceki dönemde çıkmak için bi şey yapmak da içimden gelmemişti

Ben yatarim ne zaman uyudum hic anlamam.Oyle bakinma dusunme falan yok .Gun icinde yoruluyorum.Gec kalkmiyorum.Spor yapiyorum.Cokca da kahve iciyorum ona ragmen boyleyim.Yorumlari okumadim ama bi doktorluk durum sendeki.Kafan rahat degil sanki.
Valla tebrikler, dilerim hep iyi uyursun :) Ben uzun süredir iş bulamadığım için çok düzenli yaşadığımı söyleyemem.. İş bulunca belki benim de durumum düzelir.

Çay kahve içmeyin uyku düzeniniz düzelene kadar gün içinde yoğurt ve ayranı sık tüketin uyku probleminiz kalkar ortadan.

İyi hadi bakalım yararı olacak inşallah. Bu arada yıl dönümünüz kutlu olsun. Uzaklarda sanırım hasret de var
Çay uyku kaçırır aslında ama bağımlı olunca belki fark etmez.
Ben de yürüyüşe çıktım, sarı kantaron kapsülü içtim bekliyorum uykuyu biraz biraz gelmeye başladı gibi.

Çay kahve içmeyin uyku düzeniniz düzelene kadar gün içinde yoğurt ve ayranı sık tüketin uyku probleminiz kalkar ortadan.
Çay içmezsem sinir krizi geçiririm çayın olmadığı çözümleri reddediyorum. Zaten bünyem çaya bağışıklık kazandı, onda sıkıntı yok yani

Aynı dert bendede var bitki çaylarını denedim ama fayfası olmadı yatakta dönüp. Duruyorum bide üstğne eşim çok horluyor uyu uyuyabilirsen horlaması beynimi oyuyor eşim yastığı görünce uyuyor

Huzurlu uykudan geçtim, hatta uykudan da vazgeçtim artık ya.. Huzur lazım bize..

Aynı dert bendede var bitki çaylarını denedim ama fayfası olmadı yatakta dönüp. Duruyorum bide üstğne eşim çok horluyor uyu uyuyabilirsen horlaması beynimi oyuyor eşim yastığı görünce uyuyor
Ayynı dert bende de bar kardeş , zaten uyku sorunluyum eşim de horluyor kaçıyorum yataktan o zösn bi özgürlük geliyor ruhuma dalıyorum yanı saat 02:00 civarı nı bulmuş oluyor sabah 6.30 da kalk işe git ... bu döngü böyle ama bünye nasıl alışır ki bu denli yorgunluğa , hep bitkin hep Yorgun'um , sabah 4 5 i bulduğum da çok , yine kalkıp işe gidiyorummartık eşim de trip atıyor yataktan gece gittiğime ama ona yakalanmadan kalkıp gitmek artık beni rahatlatan bi eylem oldu sanki ama kim ister ki sıcak yataktan kalkıp gitmeyi

Bende öyle baya bi direniyorum uyumakniçin. Baktım olmuyo sesizce kaçıuorum yataktan sabaha karşı tam uykuya daluyorum sonrada 11 den önce kalkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…