Ne var içinde o çayın? Acaba benim denediğim bi çay vardi, onun gibi mi?Uyku zamani diye bir cay var ondan almalisiniz cok etkili yatmadan yarim saat once icin bakin nasil uykunuz geliyor
A101 deNerden alınır o ?
Canım ben de mulipa Nın uyku çayını almıştım toz, sıcak suya konup içiliyordu ama devam etmedim etkili değil mi hatırlamıyorum ama burda okuyup almıştım herkes memnun duNe var içinde o çayın? Acaba benim denediğim bi çay vardi, onun gibi mi?
Sinemcim uyku yapan:
Leş gibi terleten spor ama geç saatte olmayacak
Yatakta kitap okuma
Bunların üstüne tanımam
Valla tebrikler, dilerim hep iyi uyursun :) Ben uzun süredir iş bulamadığım için çok düzenli yaşadığımı söyleyemem.. İş bulunca belki benim de durumum düzelir.Ben yatarim ne zaman uyudum hic anlamam.Oyle bakinma dusunme falan yok .Gun icinde yoruluyorum.Gec kalkmiyorum.Spor yapiyorum.Cokca da kahve iciyorum ona ragmen boyleyim.Yorumlari okumadim ama bi doktorluk durum sendeki.Kafan rahat degil sanki.
Çay kahve içmeyin uyku düzeniniz düzelene kadar gün içinde yoğurt ve ayranı sık tüketin uyku probleminiz kalkar ortadan.İş bulamama/ iş yerinde sorunlar, aile, sevgili/eş vs... Herkesin bi sürü derdi var. Bende de herkes kadar var tabi... Ben bunlarla bi şekilde başa çıkmaya çalışıyorum da.. Ya uyku çok büyük sorun.. Artık geceleri uyumak istiyorum.. Bünyem çöktü, düzenli uyuyamadığım için bi sürü sağlık sorunum oldu.
Uykusuz kalıp gece sızmayı denedim olmadı. Bitki çayları denedim olmadı. Çok uykum gelse de dalamıyorum uykuya.. Mesela yarın erken kalkmam gerek, ışıkları kapatıp yatağa giriyorum ama yok!! Gözlerim kapalı saatlerce bekliyorum. Uyku ilacıyla da gün içinde uyanık kalmak çok zor... Siz de sıkıntılarınızı gece birikmiş halde tekrar yaşıyor musunuz? Nasıl uyuyorsunuz ya da meditasyon fln deneyen var mı? Becerebilen varsa bana bi yol gösterin.
Bugün kaderime yanıyorumKedi otu kapsülü kullanmaya başladım. İğrenç bir çay bağımlılığı var bende, ölümüne çay içip sevgilimin aramasını bekliyorum. Bugün 5. yıldönümümüz..
Uykuya gelince bugün doktora gitmek için baya bi erken kalktım. Gün içinde uykum vardı, bu saat oldu uykum açılmaya başladı. Bi kapsül alıp, egzersiz yapıp öyle yatma niyetindeyim... Galiba dün gece işe yarar gibi oldu sanki...
Çay içmezsem sinir krizi geçiririmÇay kahve içmeyin uyku düzeniniz düzelene kadar gün içinde yoğurt ve ayranı sık tüketin uyku probleminiz kalkar ortadan.
Ayynı dert bende de bar kardeş , zaten uyku sorunluyum eşim de horluyor kaçıyorum yataktan o zösn bi özgürlük geliyor ruhuma dalıyorum yanı saat 02:00 civarı nı bulmuş oluyor sabah 6.30 da kalk işe git ... bu döngü böyle ama bünye nasıl alışır ki bu denli yorgunluğa , hep bitkin hep Yorgun'um , sabah 4 5 i bulduğum da çok , yine kalkıp işe gidiyorummartık eşim de trip atıyor yataktan gece gittiğime ama ona yakalanmadan kalkıp gitmek artık beni rahatlatan bi eylem oldu sankiAynı dert bendede var bitki çaylarını denedim ama fayfası olmadı yatakta dönüp. Duruyorum bide üstğne eşim çok horluyoruyu uyuyabilirsen horlaması beynimi oyuyor eşim yastığı görünce uyuyor
Desene şeytanın insafına kalmış milletAnnem hep yatarken salavat cek cabuk uykun gelir der sebebide seytan istemezmis salavat cekmemizi hemen uyuturmus :)
Bende öyle baya bi direniyorum uyumakniçin. Baktım olmuyo sesizce kaçıuorum yataktan sabaha karşı tam uykuya daluyorum sonrada 11 den önce kalkamıyorumAyynı dert bende de bar kardeş , zaten uyku sorunluyum eşim de horluyor kaçıyorum yataktan o zösn bi özgürlük geliyor ruhuma dalıyorum yanı saat 02:00 civarı nı bulmuş oluyor sabah 6.30 da kalk işe git ... bu döngü böyle ama bünye nasıl alışır ki bu denli yorgunluğa , hep bitkin hep Yorgun'um , sabah 4 5 i bulduğum da çok , yine kalkıp işe gidiyorummartık eşim de trip atıyor yataktan gece gittiğime ama ona yakalanmadan kalkıp gitmek artık beni rahatlatan bi eylem oldu sankiama kim ister ki sıcak yataktan kalkıp gitmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?