Nasıl bir baht kapalılığı bu🤦🏻‍♀️

Kısmet kapalılığına inanıyorum. Belki bilgisi olan vardır bu konuda. Gönlüne göre hayırlı biri ile tez zamanda karşılaşmanı diliyorum

Yani tanışıklık var ama aynı ortamda bulunmak gibi. Öyle aktif bir muhabbetimiz yoktu sadece ismen cismen belki tek tük selamlaşma

Denk gelmiş diyelim o zaman. Belki de sizin için hayırlısı buydu. Hiç ilişkiniz olmamış değil anladığım kadarıyla. Demek ki sevgili olunmayacak bir tip değilsiniz. Bazen özellikle bir konuya takıldığımızda onu ittiğimizi düşünürüm. Ters çaba kuralı gibi yani.

Ya da birinin ahını mı aldınız acaba

Bazen oluyor öyle. İnsanın karşısına kimse çıkmıyor. Bazen de üst üste geliyor talipler. Bilemiyorum gezegenlerle falan mı alakalı ama aşağı yukarı herkesin vardır böyle hikayeleri. İlla ki vardır doğru birileri. Siz gözünüzü açık tutun yeter.

Uygun kisiler değillerdir bahtsizlik falan degil bu durum.Bir gun biri çıkar ve şansım dersin.

Kaderimizin bile çabamıza bağlı kılındıgı bu dunyada vazgecmek yok dene yanıl pes etme :)
Son flörtümün meğersem zaten sevgilisi varmış yanı barışmamışlar hiç ayrılmamışlar. Tövbe yarabbim daha neler görücez acaba millet birinciyi bırakmış ikinciden sıkılmış üçüncüyü arıyor bu dünyada beni harcarlar ben buna kanaat getirdim aman aman puu azıcık aşım kaygısız başım

2.si için konusuyorum Erkekler de şu yönden bizden farklı değiller; birine alışınca ve kötü bi.şekilde ayrılınca yarım kalmış bişeyler kalıyor...alışkanlık ta zor iş...başkasıyla tanısıyorsun mesela ama kalbin yine o alıştıgını istiyor, yeni kişi sana iyi gelmiyor ve fırsat varsa eskisine donme cabası içine giriyorsun..
Bi ton ex sevgilim nasıl döner diye düşünen kız var sonucta...Erkeklerde de böyle..erkekler ancak 3-4 ay sonra farkına varıyor...

İlki de seni begenmemiş olabilir...2 kişi boyle oldu diye bahtsız moda girersen gercekten bahtsız olursun..enerjini.yüksek tut ki enerjisi yüksek insan seni bulsun

Yaşınız kaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…