- 28 Ağustos 2019
- 2.083
- 2.151
- 133
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Hanımlar ya valla şoklardayım. Bir beyle konuşuyorduk baya da iyiydik çok eskiden tanışıyorduk ama yakınlaşmamız yeniydi. Hatta kış için planlar bile yapmıştık sonra birden ne olduysa konuşmayı kestik. Bir ay sonra da sevgili yaptı. Hadi neyse bundan sonrasında yine konuştuğum biri vardı bu kişiyle de eskiden tanışıyorduk konuşmuşluğumuz yoktu ama. Mesaj attı konuşmaya başladık her şey iyiydi çok ilgiliydi falan. Buluştuk kahve içtik vee o günün ertesinde dört aydır ayrı olduğu eski sevgilisiyle barıştıİki yıldır ilişkim yok şimdi ilişki düşkünü olduğum düşünülecek ama vallahi öyle değil. Acaip bir baht kapalılığım var ve bu iki senedir böyle. Bu ilişki konularında neye elimi atsam kuruyor dogmatik düşünceleri olan biri olsaydım da iki kurşun döktürüp rahatlasaydım diyorum bazen. Aşırı hareketleri olan biri değilim elim yüzüm de düzgündür mizah yeteneğim de iyidir ama bu kısmetsizlik nedir ben anlamadım. Acaba karmam falan mı var böyle ah durumları olur ya hani. Yoksa bende ışık mı yok vallahi anlamadım hanımlar böyle bir şey yaşayanınız var mı? Neden olabilir bu durum?
Yani tanışıklık var ama aynı ortamda bulunmak gibi. Öyle aktif bir muhabbetimiz yoktu sadece ismen cismen belki tek tük selamlaşma
Demek ki çok ağırdan almışsınız öyle olunca da başkasına gitmişler.Bir şeye başlamadık ki beklentileri kalsın veya kalmasın
Uygun kisiler değillerdir bahtsizlik falan degil bu durum.Bir gun biri çıkar ve şansım dersin.Hanımlar ya valla şoklardayım. Bir beyle konuşuyorduk baya da iyiydik çok eskiden tanışıyorduk ama yakınlaşmamız yeniydi. Hatta kış için planlar bile yapmıştık sonra birden ne olduysa konuşmayı kestik. Bir ay sonra da sevgili yaptı. Hadi neyse bundan sonrasında yine konuştuğum biri vardı bu kişiyle de eskiden tanışıyorduk konuşmuşluğumuz yoktu ama. Mesaj attı konuşmaya başladık her şey iyiydi çok ilgiliydi falan. Buluştuk kahve içtik vee o günün ertesinde dört aydır ayrı olduğu eski sevgilisiyle barıştıİki yıldır ilişkim yok şimdi ilişki düşkünü olduğum düşünülecek ama vallahi öyle değil. Acaip bir baht kapalılığım var ve bu iki senedir böyle. Bu ilişki konularında neye elimi atsam kuruyor dogmatik düşünceleri olan biri olsaydım da iki kurşun döktürüp rahatlasaydım diyorum bazen. Aşırı hareketleri olan biri değilim elim yüzüm de düzgündür mizah yeteneğim de iyidir ama bu kısmetsizlik nedir ben anlamadım. Acaba karmam falan mı var böyle ah durumları olur ya hani. Yoksa bende ışık mı yok vallahi anlamadım hanımlar böyle bir şey yaşayanınız var mı? Neden olabilir bu durum?
Son flörtümün meğersem zaten sevgilisi varmış yanı barışmamışlar hiç ayrılmamışlar. Tövbe yarabbim daha neler görücez acaba millet birinciyi bırakmış ikinciden sıkılmış üçüncüyü arıyor bu dünyada beni harcarlar ben buna kanaat getirdim aman aman puu azıcık aşım kaygısız başımKaderimizin bile çabamıza bağlı kılındıgı bu dunyada vazgecmek yok dene yanıl pes etme :)
Yaşınız kaç ?Hanımlar ya valla şoklardayım. Bir beyle konuşuyorduk baya da iyiydik çok eskiden tanışıyorduk ama yakınlaşmamız yeniydi. Hatta kış için planlar bile yapmıştık sonra birden ne olduysa konuşmayı kestik. Bir ay sonra da sevgili yaptı. Hadi neyse bundan sonrasında yine konuştuğum biri vardı bu kişiyle de eskiden tanışıyorduk konuşmuşluğumuz yoktu ama. Mesaj attı konuşmaya başladık her şey iyiydi çok ilgiliydi falan. Buluştuk kahve içtik vee o günün ertesinde dört aydır ayrı olduğu eski sevgilisiyle barıştıİki yıldır ilişkim yok şimdi ilişki düşkünü olduğum düşünülecek ama vallahi öyle değil. Acaip bir baht kapalılığım var ve bu iki senedir böyle. Bu ilişki konularında neye elimi atsam kuruyor dogmatik düşünceleri olan biri olsaydım da iki kurşun döktürüp rahatlasaydım diyorum bazen. Aşırı hareketleri olan biri değilim elim yüzüm de düzgündür mizah yeteneğim de iyidir ama bu kısmetsizlik nedir ben anlamadım. Acaba karmam falan mı var böyle ah durumları olur ya hani. Yoksa bende ışık mı yok vallahi anlamadım hanımlar böyle bir şey yaşayanınız var mı? Neden olabilir bu durum?
Sizin en son bildiğim güzel bir ilişkiniz başlamıştı ayrıldınız mı?Konuyu takipteyim beni de aydınlatın
En kötüsü de hatayı kendimde aramaya başladım. Özgüven killer resmenAdamlara napıyosan eski sevgililerinin kıymetini anlıyorlarşaka bi yana olur böyle şeyler aldırma. Ben eşimle evlenene kadar tanımadığım manyak kalmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?