Nasıl bir baht kapalılığı bu🤦🏻‍♀️

Bu tarz konularda yaş soranlar hep oluyor 55 desek bile daha erken önce okulunu oku kudurdun mu her şey ilişki değil tarzı cevaplar verildiği için kaçındım açıkçası. Yaşım 23. Aslında sorun beğenmemeleri değil çünkü bu flörtlerimden ilki beni yıllardır soran biri ve beğendiğini ortak arkadaşımıza hep söylermiş

Hayır erkekler daha çok yapıyorlar. 2 yıl önceki sevdiğim hem bana hem de sevgilisine umut verdi aynı anda. Sonra gitti o kızla çıktı
Size yaptılar diye erkekler daha çok yapıyor olmuyor. Çünkü arkadaşlarıma bakıyorum Instagramdan onlarca kişiyle, Facebooktan onlarca kişiyle her gün konuşuyor. Erkekler genelde cinsellik için yazıyor. Yazdığı kişi de ona karşılık vermezse başkasına geçiyor. Bana göre aslında Kızlar yedekliyor

Karaktersiz olunca kız erkek farketmiyor aslinda

Yaşın küçük ve 30 yaştan önce evlenmeni gerçekten tavsiye etmiyorum. Ben 25 imde evlendim, şu anki aklımla beğenilerimle o kadar farklı ki. Eşim beni lüks bir restoranta götürünce o kadar sevinirdim ki yeterdi bana mutlu olmak için şimdi ise manevi şeyler arıyorum hayatımda.

Elini attığın kurumuyor da tam tersi baya elinden geçenin kısmetini açar gibisin. Türbe gibisin valla

Yaşın daha 22 imiş. Ben de ileri bir yaş sandım. Ye iç keyfine bak yahu deli misin?

Kısmetten öte köy yok. Daha zamanı gelmemiş.
27 yaşımda erkeklerden, evlilikten kaçarken, bir kaç ay sonra deli divane aşıktım..

Evlilik düşündüğüm için değil ama çoğu konuda şansı açık biriyken bu konuda cidden çok kapalı ve aşırı dikkatimi çekti hatta arkadaşlarımın bile dikkatini çekiyor. Kesin olur bu iş dediğim şeyler bile çok absürd bir şekilde bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…