Ailecek dikkatsiz ve sakarsiniz hiç göze geldik demeyin :))
Yaşadığınız yerde de sıkıntı var demek ki.Pardon da kazalar tamam sürekli plaka çalınması durduk yere cam çatlaması park halindeki arabaya vurma bunların neresi ailecek sakarlık?
Yaşadığınız yerde de sıkıntı var demek ki.
Kesmiş zaten ama olmayınca olmuyor demek.Ufak çaplı bir kurban , adak falan mı kesseniz acaba
Kesmiş zaten ama olmayınca olmuyor demek.
Ay gece gece nasıl okuduysam sorry :)
Arkadaşlar artık ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Babam senelerdir istediği bi arabaydı ve aldı. Ehliyeti var ama çok eskiden aldığından ve araba kullanmadığında pratikliği yok ben evlenince eşim araba kullanmayı biliyor o öğretir diye aldı ve araba bizde kalıyor denk geldikçe her hafta sonu gidiyoruz araba kullanmaya bende öğrenmeye çalışıyorum ama sorun arabayı aldığımızdan beri sürekli bir şey çıkıyor plakalarımız çalındı onu yaptırdık ardından ruhsat kayboldu bulamadık onuda tekrar çıkarttık sonra tekrar plakalar çalındı yine çıkarttık babam pratik yapmaya başladı trafiğe çıktı arabayı vurdu ayna kırıldı sonra yine bi hafta sonu ufak bi kaza geçirdik ön tekerlek jantla pert oldu onuda yaptırdık onu yaptırdıktan sonra bi kaç gün sonra ön cam çatlamış biri bitip biri başlıyor resmen bugünde araba park halindeyken yan tarafından birisi vurmuş arabaya hayır nasıl bir göz nazardır bilmiyorum artık bu arada arabayı aldı diye babam kurbanınıda kesti her sabah acaba yine ne olucak arabaya diye uyanıyorum
Emanet adi uzerinde:) hassas olur. Bence babana ver, kullanmiycaksa neden sizde dursun?
Ayrica lutfen kocanizdan babanizdan ders almayin hala ehliyetin yok cunku! Adam gibi gidip bi kurstan ders al. Yaptigin sey legal degil
Emanet adi uzerinde:) hassas olur. Bence babana ver, kullanmiycaksa neden sizde dursun?
Ayrica lutfen kocanizdan babanizdan ders almayin hala ehliyetin yok cunku! Adam gibi gidip bi kurstan ders al. Yaptigin sey legal degil
babam malın nafakası mala yapılır derdi. bence siz gidin bir 15 kilo kedi veya köpek maması alın sokaklarda hayvanları besleyin bir sokak hayvanının veteriner masraflarını filan karşılayın :)Arkadaşlar artık ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Babam senelerdir istediği bi arabaydı ve aldı. Ehliyeti var ama çok eskiden aldığından ve araba kullanmadığında pratikliği yok ben evlenince eşim araba kullanmayı biliyor o öğretir diye aldı ve araba bizde kalıyor denk geldikçe her hafta sonu gidiyoruz araba kullanmaya bende öğrenmeye çalışıyorum ama sorun arabayı aldığımızdan beri sürekli bir şey çıkıyor plakalarımız çalındı onu yaptırdık ardından ruhsat kayboldu bulamadık onuda tekrar çıkarttık sonra tekrar plakalar çalındı yine çıkarttık babam pratik yapmaya başladı trafiğe çıktı arabayı vurdu ayna kırıldı sonra yine bi hafta sonu ufak bi kaza geçirdik ön tekerlek jantla pert oldu onuda yaptırdık onu yaptırdıktan sonra bi kaç gün sonra ön cam çatlamış biri bitip biri başlıyor resmen bugünde araba park halindeyken yan tarafından birisi vurmuş arabaya hayır nasıl bir göz nazardır bilmiyorum artık bu arada arabayı aldı diye babam kurbanınıda kesti her sabah acaba yine ne olucak arabaya diye uyanıyorum
Yeni kullanımda mutlaka ufak tefek kazalar oluyor.Baban yıllarca araba kullanmamışŞimdi ki, trafik kaosu eski yıllar gibi değil.Arabayı boş arazide değil,profesyonel hoca eşliğinde en az 10 saatlik dersle akan trafikte öğrenin.Arkadaşlar artık ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Babam senelerdir istediği bi arabaydı ve aldı. Ehliyeti var ama çok eskiden aldığından ve araba kullanmadığında pratikliği yok ben evlenince eşim araba kullanmayı biliyor o öğretir diye aldı ve araba bizde kalıyor denk geldikçe her hafta sonu gidiyoruz araba kullanmaya bende öğrenmeye çalışıyorum ama sorun arabayı aldığımızdan beri sürekli bir şey çıkıyor plakalarımız çalındı onu yaptırdık ardından ruhsat kayboldu bulamadık onuda tekrar çıkarttık sonra tekrar plakalar çalındı yine çıkarttık babam pratik yapmaya başladı trafiğe çıktı arabayı vurdu ayna kırıldı sonra yine bi hafta sonu ufak bi kaza geçirdik ön tekerlek jantla pert oldu onuda yaptırdık onu yaptırdıktan sonra bi kaç gün sonra ön cam çatlamış biri bitip biri başlıyor resmen bugünde araba park halindeyken yan tarafından birisi vurmuş arabaya hayır nasıl bir göz nazardır bilmiyorum artık bu arada arabayı aldı diye babam kurbanınıda kesti her sabah acaba yine ne olucak arabaya diye uyanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?