Nasıl bir karar vermeliyim?

Kadına yol vereyim mi?

• Bir dakika bile düşünme gönder!

OY: 30 96,8%
  • İdare et başkasını bulunca gönder.

OY: 1 3,2%

• Ankete Katılan
    31
Kedili eve gelir mi ama? Bazısı hayvan sevmiyor.
Bilmem bende kedi olmadıgı icin bi sorayım
Benim ev üc odalı ama ikisi kullanılmıyor cam ve yerlerini silip cıkıyor
Her geldiginde cam halı vs siler on onbes ütüm olur onlarıda yapar cıkar
İlla 6 diye gitmek zorundada hissetmez kendini
Ben evde basında olmam cokca iyi bi insan ama insan eti cig süt emmiş kefil olmam tabiki kimseye evde altın para vs bırakmam kamerada var
temiz baya bi vileda falan asla kullanmaz her yerin bezi deterjanı ayrıdır

Acil yollayin bence .bulana kadar da esinizle idare edin.
Cevrenizde yardimci alan yok mu ? Onlara sorun. Apartmandaki merdiven silen kisiyle gorusebilirsinz. Vs .
Armut.comdan cagirin . İlk esiniz evdeyken cagirin , hosunuzuna giderse devam edin.

İstanbul Maltepe.

Yarım güne çeken kendisi yahu, 170 tam parası ama kadın uyanık işte.
Biz İstanbul Pendik'teyiz. Patronum evine alıyor,kadın cam vs herşeyi silip haftalık ütüyü yapıyor (patronum iş adamı,bazen günde 2-3 kez kıyafet değiştirdiği oluyor düşünün yani,yıkarım çoraplarına kadar ütüleyip katlıyor.)evi de bir güzel temizleyip gidiyor. Patronum çok memnun,isterseniz,düşünürseniz aklınızda olsun diye söyledim.
Yarım güne 170 bilemedim fazla mı az mı ama az iş yapıp yarım yamalak temizliyorsa parayı haketmediğini düşünmekte haklısınuz.

Sizin ki ne kadarmıs

Sizin ki ne kadarmıs
Patronum zam yapmadıysa geçen yıl 150'ydi.
Bu sene en fazla 170-180'dir.
Kadın çok iyi.
Bir kez evine gittiğimde karşılaştım,çok cici bir kadın.
Ütü yapıyordu. Ev pırıl pırıldı.
Sabah 9'da gelip akşam 5 gibi çıkıyor.

Bizimki 160dı 180 yaptı sizinkide 170 anca olmustur :)

ben olsam açık açık söylerdim. kusura bakma yanlışın oldu derdim. ben iyi niyet gösterdikçe, iyi niyetimi saflık sandın derdim. insanın ekmeğine saygısı olacak derdim.

ben olsam açık açık söylerdim. kusura bakma yanlışın oldu derdim. ben iyi niyet gösterdikçe, iyi niyetimi saflık sandın derdim. insanın ekmeğine saygısı olacak derdim.

Doğru ama yüz göz olmak istemiyorum. Biraz kafası basıyorsa zaten anlamıştır. Zaten azcık utanması olsa böyle at koşturmazdı.

Bize gelen kadınlarda zamanla şımarırdı. Artık düzenli almayı bıraktık . Kafamıza estikçe alıyoruz. Yeni bir kadın bulduk . Alışmamışım ya çok şaşırdım . 8.30 da geldi . Akşam yedide gitti. Sadece öğle yemeği molası verdi. Hiç oyalanmadı . Ev dublex. 5+1 . İlk defa gördüm böylesini . 200 lira helali hoş olsun . Yemekte ne verirsen yer. Şimdiye kadar gördüklerim , en geç dörtte giderdi. Çok oyalanırdı . Hala şoktayım . İnşallah zamanla bozulmaz .

Ev de büyük epey. Aman maşallah inşallah bozmaz kendini. Benim ev 3+1 ama bir odam kapalı gerçi elbette tozu alınıp süpürülüyor ama dediğim gibi eşyam az, biblodur, ıvır zıvırdır yok e daha ne olsun? Ama elime bez verdi kadın yani.

Boş günü olmayan kadınlar düzenli gelmek istiyor yada yeri belli olsun istiyor. Biz bu evde beş kişi yaşarken ve çok yoğunken mecbur haftada bir alıyorduk. Vaktiniz varsa süpürme silmeyi kendiniz yapın . Cam , kapı silineceği zamanda yada canınınız istediğinde alın bence . Sürekli gelen kadınlar bir noktadan sonra bozuyor. Bizim ankaraya ilk geldiğimiz zaman ki 25 yıl önceki kadın aklıma geldi . Resmen kadının oyuncağı idik . Yemek beğenmez , çoluğunu çocuğunu doldurur yedidir. Herseyimi ister . Kadın kabsumdu. Kapıcımız diye güvenilir diye çektik kadını senelerce. Hiç gereği yokmuş . Paranla rezil olmak bu olsa gerek

Yediğinde gözüm yok ama bizim aramızda hiyerarşi kalmadı. Ben ona iş söyleyemez oldum, bir de aynı vileda sapıyla önce mutfak sonra tuvalet temizlediğini görünce cinlerim tepeme çıktı. Bir de inkar huyu var benimkinin bir önceki konumda yazıp tepki almıştım. Ödünç sırt çantamı verdim getirmedi ben istedim leş gibi çamurla getirdi ve silmedi. Ben şakayla karışık “kızım safariye mi gittin bu ne çamur siliver şunu” deyince bana ne çamuru ben aldığımda öyleydi (külliyen yalan) at makineye yıka dedi. Böyke böyle birikti işte,en son 14.30’da gitmiş bu Pazar 11’de geldi 1 saat mola verdi ve 16’da gitti yani dört saat çalıştı. Benim de attı işte tepem.

Merhabalar ben çok sordum soruşturdum komşularım sayesinde buldum. İyi de bir kadın tam gün 150 alıyor. hem 170i alıp hem de yarım gün yapmak ne ayıp. Bizim abla akşam yemeğini bile yapar gider inşallah iyi birine denk gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…