Nasil bir konusma yapmaliyim?

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.370
548
29
Iyi gunler
Suan cok stresliyim ne diyicemi bilemedigim icin size sormak istedim.ben kiraciyim ev sahibimde cok iyi insan.esime bizim icin cok iyi olacak bi is teklifi geldi.rezidans gorevlisi.
Biz yillik kiraladik evimizi evden cikabilmemiz icin ev sahibimizden bizim kalan 2300 almamiz lazim cunku site tam dolunmamis 7 ev dolu.eger oraya tasinirsak 1.2 ay maas alamicz.bu is bizim icin cok onemli enazindqn kira derdimiz elektrik su dogalgaz derdimiz kalmicak.ev sahibimle birazdan konusmaya gidicem ama ne diyicemi bilmiyorum oyuzdn size sormak istedim nasil bi konusma yapmaliyim ters tepmemesi icin.

Not: sozlesmemiz yok

X abla sen cok iyi bi insansim turkiyeyi gezsem senin gibi bi ev sahibi bulamam boyle bis is var nolur paramizi ver
Nasil iyimi :)) tobe tobe

Son düzenleme:
Kontratınız sözleşmeniz falan varsa vermek istemeyebilir kalan kirayı.
Bizde yaşadık benzer durumu adam bin dereden su getirdi vermemek için kalan parayı , doğalgaza bilmem ne parasına saydırdık da öyle hallediverdik.
Sanırım , ev sahibinizin alayışına kalıyor sizin işte

Sözleşme bitmeden çıkarsanız, ev sahibiniz, evi tekrar kiralayamadığı sürece o parayı vermeme hakkına sahip kanuni olarak. Burda önemli olan ev sahibinizin kararı. O insaf edip verirse artık.

Kontratınız sözleşmeniz falan varsa vermek istemeyebilir kalan kirayı.
Bizde yaşadık benzer durumu adam bin dereden su getirdi vermemek için kalan parayı , doğalgaza bilmem ne parasına saydırdık da öyle hallediverdik.
Sanırım , ev sahibinizin alayışına kalıyor sizin işte

Sozlesmemiz yok canim.ev sahibim iyi insanlar oyuzdeb etkili bi konusma yapmak istiyorum

Ev sahibini siz tanırsınız ona göre konuşma yapmanız lazım. Çocuğum var işte olmuyor burda sobalı ev falan derseniz belki verir.

Aynen burada yazdığınız gibi açıklayın derdinizi. Ama tabi adamların elinde de pat diye çıkarıp verecek para olmayabilir

Halden anlayan, anlayisli insanlarsa sorun cikarmazlar diye dusunuyorum.
Anlatin durumunuzu acik acik.
Bu arada bebisin nasil :))
Bebisim iyimi degilmi 12 gun sonra ogrencel canim dr goturdum kalca cikigi testi yaptlar dr kalcada darlik var cift bez bagla dedo suan cift bez bagliyorim 12 gun sonra anlicaz ne durumda oldugunu :(

Karpuz hayırlı ve daim olsun işiniz. Ev sahibi iyi biriyse samimiyetiniz varsa abla böyle bir iş var ama 2 ay ödeme yapamayacaklarmış malum benim de bebeğim var seni zora sokmazsa kalan ödemeyi yaparmısın bize diye sor.
Ama boş bile olsa aidatlar toplanır sizin maaşınızı vermek zorunda yönetim haberin olsun

Karpuz hayırlı ve daim olsun işiniz. Ev sahibi iyi biriyse samimiyetiniz varsa abla böyle bir iş var ama 2 ay ödeme yapamayacaklarmış malum benim de bebeğim var seni zora sokmazsa kalan ödemeyi yaparmısın bize diye sor.
Ama boş bile olsa aidatlar toplanır sizin maaşınızı vermek zorunda yönetim haberin olsun
Tsk.Vala canim sozde bugun konuscaktim yarina kaldi.umarin dedigin gibi olur 2 ay maas alamazsak cok zor durumda kaliriz

Iyi gunler
Suan cok stresliyim ne diyicemi bilemedigim icin size sormak istedim.ben kiraciyim ev sahibimde cok iyi insan.esime bizim icin cok iyi olacak bi is teklifi geldi.rezidans gorevlisi.
Biz yillik kiraladik evimizi evden cikabilmemiz icin ev sahibimizden bizim kalan 2300 almamiz lazim cunku site tam dolunmamis 7 ev dolu.eger oraya tasinirsak 1.2 ay maas alamicz.bu is bizim icin cok onemli enazindqn kira derdimiz elektrik su dogalgaz derdimiz kalmicak.ev sahibimle birazdan konusmaya gidicem ama ne diyicemi bilmiyorum oyuzdn size sormak istedim nasil bi konusma yapmaliyim ters tepmemesi icin.

Not: sozlesmemiz yok

X abla sen cok iyi bi insansim turkiyeyi gezsem senin gibi bi ev sahibi bulamam boyle bis is var nolur paramizi ver
Nasil iyimi :)) tobe tobe

Sözleşme yapmadan mı verdiniz kuzum o kadar parayı :(
Üzmek istemem seni ama sorun yaşamazsın umarım..

Back
X