Nasil bir yol izlemem gerekiyor akil verin lütfen

Muhtemelen kendisi psikolojik sorunları olan bir hasta. Direk uzaklaşın. Böyle bir zamanda yaşıyoruz, yarınımız ince bir ip’te, değer mi mutsuz olan yerde nefes almak? Katlanmak?
Biz güçlüyüz. Kadınlar aslında erkeklerden daha da güçlü . Herşeyi başarır..

Havlayan köpek ısırmaz kendisi adamlık görevini biliyormu acaba ? En iyisi zincirini açın gitsin.

"bez almak kadının görevi"
"erkek gibi soğuksun"
yani bu nasıl bir zihniyet çözemedim. eşiniz bu kadar cimriyse çocuğa bez almaya gidip kendi parasıyla ödemek zor gelmiş, böyle bir adam da nafaka ödeyecek diye zaten boşanmaya yanaşmaz. ne diyeyim bilemedim. hep söylerim bu hayatta en korktuğum insan cimri insandır. yine yazmak istemiyorum ama insanların evleri arabaları 1 dakika içinde gitti, hiçbir şeyden ders almayan insan bari bundan ders alsa..

Keşke alsa ama almıyor malesef huy bu yerleşmiş içine

Onun için konu sahibinin güçlü olması lazım.Boşanma söz konusu olunca eşi iki yalan tavırla düzelmiş gibi yapacak,sonra yine aynı şeyler.
Evet ben de bu kadar güçlü değilim sanırım arkamda da kimsenin olmayışı her harekete geçtiğimde daha sert bir tepkiyle susturup oturtulmam. Babam dün aradığında habersiz bisey yapma hakkımı helal etmem demek yerine neyin var senin bir elin yağda demek yerine kızım sen mutsuzsun 2 senedir de cabaliyorsun olmuyor demek ki senin kararına saygı duyarız dese hep arkandayız kimse bsey yapamaz dese ama yok işte

Çalışıyorsunuz,evin yarısı ve arabanın yarısını alırsınız.Hatta krediyi siz ödediğiniz için evi siz alıp,arabayı eşinize verirsiniz.Nafaka da alırsınız.Sizin kimseye ihtiyacınız yok ki?3 çocukla işsiz güçsüz sokaklarda değilsiniz ki.Bu bahaneleri bize söyleyebilirsiniz de kendiniz inanıyormusunuz?Bilemiyorum ne istiyorsunuz?Bu adamla ömrünüzü çürütmek mi?Hayat sizin.Ne annenizin ne babanızın hayatı.

Susmaz kardeşim hep daha fazlasını ister üzgünüm.. Ailenizden destek beklemeden boşanın. Yoksa maddi manevi kullanılırsınız

Ne acayip bir ilişki bu böyle. Veliniz de bir tuhaf, çok mu duydu boşanma kararınızı da ülkenin halinden bahsedip geçiştirdi? Siz böyle iyisiniz bence. Uslu uslu geçinin, kavga etmeyin. Erkek misin kadın mısın falan demeyin, salak manyak deyin.

Çocuk varken ben şiddet kumar aldatma olmadığı sürece boşanmanın maalesef kolay olmadığını düşünüyorum.
Ama cimri insana tahammül etmek aşırı zor bir durum.
Kadın erkek farketmez ben bir insanın cimri oldugunu fark edince yanına bile yaklaşmiyorum.
Onunla bir kaç saat geçirmek bile işkence.
Siz aynı evde yıllarca yaşamak zorunda kalacaksınız ve bu tarz insanlar ancak kendileri gibi birileriyle eş olabiliyor yoksa diğerini kaçırıyor.
Benim çevremde vardı boyle ciftler ama karı koca aynı kafada.
Birisi değilse diğerine cidden kabir azabı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…