Aa deli midir nedir, çocuğuna bez almak kadınlık görevi mi olmuş? Laflara bak. Derhal polise gidip tehditlerle uzaklaştırma kararı alın, acilen de avukata verin. Evi terk etmek boşanma aşamasında sıkıntı çıkartabilir zaten, çocuk da var. Koy kapının önüne . Bir de öğretmen böyle bir adam çoluk çocuğumuzla muhatap oluyor.Merhabalar daha önceki konularimda bahsetmiştim eşimle büyük sorunlarımız var ve çözemiyoruz diye ikimiz de öğretmeniz tatilde memlekete gittik. Ama eşim yine küs sürekli susuyor bir hafta tatilimi zehir etti bana. Dün gelince dedim ne derdin var senin niye küsüp duruyosun diye bıktım artık yoruldum herseye küsmenden dedim. Çocuğa bez almamışım sen al demişim kadınlık görevlerimi yapmamışım ondan küsmüş sebebi oymuş yani. Bende artık dayanamıyorum sana dedim içim almiyo seni flan baya söyledim artık patladım. Ayrilcam ben dedim gidip avukat bulcam dedim. Hadi ayrıl görelim dedi. Beni çocuğumdan ayıramazsın beni çocuğumla sinayamazsin dedi. 1 gün de olsa görecem çocuğumu alıp yurt dışına giderim yada seni öldürürüm diye bir sürü laflar söyledi. Ben kadın gibi değilmişim. Erkek gibi soğukmuşum birsuru o da bana laf söyledi. Ben sabah evden çıktım bana msj atmış yine kimse beni kızımdan ayıramaz bunla sinayamaz diye yoruldum artık ben bu insanla kavga etmekten ne yapabilirim sizce evi terketsem olmaz herseyim kızım evde esyalarim herseyim yani avukata gidip uzaklaştırma kararı mı almalıyım ne yapmalıyım. Dönmem ben o eve dedim bir de
Kimsem yok ne yapacağımı bilmiyorum birsey yapar diye korkuyorum o yüzden yazıyorum bilen varsa akıl versin diye kızım olmasa çeker giderim ama kızım olunca şu aşamada evimi bırakamam ki evin kredisini kendim ödüyorum sonuçtaSize sürekli akıl verip duruyoruz zaten ama ısrarla hiç birini yapmayıp sürekli burada konu açıyorsunuz?
Sonrada yine bana akıl verin diyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsunuz anlayamadım.
Çocuğuna alınan çikolataya laf eden şiddet gösteren adamdan ne bekliyorsunuz ?
Siz değil eşiniz gitsin. Madem ödeyen sizsiniz. Sizi bulmasını istemiyorsanız da evi kiraya verin, başka yere taşının. Boşanınca tabii mal da bölünecek. Avukata danışsanız daha iyi olur.Kimsem yok ne yapacağımı bilmiyorum birsey yapar diye korkuyorum o yüzden yazıyorum bilen varsa akıl versin diye kızım olmasa çeker giderim ama kızım olunca şu aşamada evimi bırakamam ki evin kredisini kendim ödüyorum sonuçta
Bu adamdan korktuğunuzu belli ederseniz her seferinde daha çok üzerinize gelir.Kimsem yok ne yapacağımı bilmiyorum birsey yapar diye korkuyorum o yüzden yazıyorum bilen varsa akıl versin diye kızım olmasa çeker giderim ama kızım olunca şu aşamada evimi bırakamam ki evin kredisini kendim ödüyorum sonuçta
Evet ne huzur verdi ne bir güler yuz gösterdi bir de ayrilcam diyince nasıl ayrılırsın diyip suçlu çıkarmaya çalışıyor sen ne yaptın ki diye sanki ben durdur yere ayrılmak istiyorum. Para diye yedi bitirdi senelerdir onu al bunu al şunu alma işine geleni bana yıkmaya çalışıyor işine geleni neden aldın ne gerek var yedi bitirdi tüketti beni özellikle 2 senedirBizde hep eşim alıyor ikizlerin bezini ağır saçmalamış eşiniz. Kızını seven,sinanmaktan ,gorememekten korkan bakımıyla beslenmesi vs ile ilgili her şeyi anneye yıkmadan yapar.
Böylelerinden nefret ediyorum. Hem huzur vermez, hem sorun yaratır, çözümün de parçası olmaz.Anca ufurukten teyyare bidi bidi konuşup dursun.evinizden gitmeyin bence de o tehdit mesajları duruyorsa kullanıp uzaklaştirma kararı aldırın
Evlilik kuralıdır, ayrı bile yatsan birbirine düşman dahi olsan başkasının yanında bunu belli etmeyeceksin. Eşimle birbirimizi yeriz çok büyük kavga ederiz. Akşam eve misafir gelir yada biz gideriz yeniden hayatım canım diye konuşur el ele dururuz eve gidince küslüğümüz duruma göre gider. Aile ve dış çevre yanında küslük devam etmesi ve bunu adamın devam ettirmesi çok kötü. Küsen erkek kadar kötü bişey yok bu hayatta ya. Küstükleri zaman canını almışcasına küsüyolar bi ağlamadıkları kalıyoMerhabalar daha önceki konularimda bahsetmiştim eşimle büyük sorunlarımız var ve çözemiyoruz diye ikimiz de öğretmeniz tatilde memlekete gittik. Ama eşim yine küs sürekli susuyor bir hafta tatilimi zehir etti bana. Dün gelince dedim ne derdin var senin niye küsüp duruyosun diye bıktım artık yoruldum herseye küsmenden dedim. Çocuğa bez almamışım sen al demişim kadınlık görevlerimi yapmamışım ondan küsmüş sebebi oymuş yani. Bende artık dayanamıyorum sana dedim içim almiyo seni flan baya söyledim artık patladım. Ayrilcam ben dedim gidip avukat bulcam dedim. Hadi ayrıl görelim dedi. Beni çocuğumdan ayıramazsın beni çocuğumla sinayamazsin dedi. 1 gün de olsa görecem çocuğumu alıp yurt dışına giderim yada seni öldürürüm diye bir sürü laflar söyledi. Ben kadın gibi değilmişim. Erkek gibi soğukmuşum birsuru o da bana laf söyledi. Ben sabah evden çıktım bana msj atmış yine kimse beni kızımdan ayıramaz bunla sinayamaz diye yoruldum artık ben bu insanla kavga etmekten ne yapabilirim sizce evi terketsem olmaz herseyim kızım evde esyalarim herseyim yani avukata gidip uzaklaştırma kararı mı almalıyım ne yapmalıyım. Dönmem ben o eve dedim bir de
Bizim artık aramızda sevgi saygı kalmadığı için bunları yapamıyoruz benim eşim biraz kalpsizdir kim ne demiş ne yapmış konuşmuş konuşmamış umrunda olmaz keyfi nasıl isterse öyle yaşar karşıdaki kırılmış üzülmüş umursamaz bir bütün kredilerimizi tükettik bu anlamdaEvlilik kuralıdır, ayrı bile yatsan birbirine düşman dahi olsan başkasının yanında bunu belli etmeyeceksin. Eşimle birbirimizi yeriz çok büyük kavga ederiz. Akşam eve misafir gelir yada biz gideriz yeniden hayatım canım diye konuşur el ele dururuz eve gidince küslüğümüz duruma göre gider. Aile ve dış çevre yanında küslük devam etmesi ve bunu adamın devam ettirmesi çok kötü. Küsen erkek kadar kötü bişey yok bu hayatta ya. Küstükleri zaman canını almışcasına küsüyolar bi ağlamadıkları kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?