Nasıl bu kadar kolay vazgeçebilir kabullenemiyorum

Dogu görevi 1 sene değil ki. 1 sene olsa yine zorlayıp gitmeye çalışırdım bir de KPSS olmasının garantisi yok puanlar cok yüksek alımlar düşük. Zaten beni yine bekleyecekti her türlü. Okulumun bitmesini, bu nasıl ona mantıklı geliyor hala aklım almıyor. Ama onun aklı bende kalacak bunu biliyorum, başlasıyla evlense bile kalacak. Hayırlısı olsun

Sonuç olarak evlenilecek olgunlukta değilmiş ve bu olmasa bile başka bir zorluk karşısında kolayca senden ayrılmak isteyecekti. Muhtemelen ailesinin etkisiyle böyl düşünüyor. Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın bundan sonra inşallah..

Evet ailesinin etkisinde kalan bir adamdı zaten. Onlar bir an önce evlenelim istiyordu. Onlar gazı verdi muhtemelen.
Amin teşekkür ederim.

Daha önceki konunuzu da okumuştum.. Ailesinin gazına gelen bir erkek tipiyle hayatta mutlu olamazdınız gerçekten.. Hayırlısı budur belki de.. Evlendiğinizde düşünsenize ailesinin ağzıyla yaşayan bir eş ister misiniz? Kim ister..? Allah hakkınızda hayırlısını versin..

Doğu görevine gidiyo dye mi evliliği erteledin.? Ben 3 yıldır vandayım. Kimse Aaaa merve sen lazsın demedi. Doğuya da polis asker lazım. Gideceksin paşa paşa. Ha eğer bu yüzden değilse onu bilemem.

Doğu görevine gidiyo dye mi evliliği erteledin.? Ben 3 yıldır vandayım. Kimse Aaaa merve sen lazsın demedi. Doğuya da polis asker lazım. Gideceksin paşa paşa. Ha eğer bu yüzden değilse onu bilemem.
Senle durumlarımız eşit değil ama baktım lise mezunu yazıtor çalışmıyorsun sen git bir zahmet,ben şuan okuyorum yaşıtız. Biraz empati yapın ya benim açımdan baksan böyle demezdin

Evet haklısınız amin

Senle durumlarımız eşit değil ama baktım lise mezunu yazıtor çalışmıyorsun sen git bir zahmet,ben şuan okuyorum yaşıtız. Biraz empati yapın ya benim açımdan baksan böyle demezdin
Lise mezunuyum diye sorun mu bu.. Kalbni kıracak bsey demedim ki beni küçümsüyosun.

Bir polisle birlikte olup hayatınızı birlestirmek isterken düşünmeliydiniz bunları.
Dogu gorevin bitsin de oyle evleniriz demek seninle evlenicem ama kötü bir donem olan dogu gorevin bitsin iyi sartlarda varim demek bana gore,hos bir tututm olmamis
Edit:sizin birlikteliginiz basladiktan sonra polis olmus yorumlari okumamistim ilk mesaji okuyup yazdim

Son düzenleme:
İkinizinde cok emek vermedigini ve deli gibi sevmedigini dusunuyorum.
Onun ortak yolu bulmayip kestirip atmasi da senin onla doguya gitmemende garip geldi bana.
Ama erkek arkadasina daha cok hak verdim cunku bende guvenemezdim yarin obur gun tayini nereye cikacak belli degil onunla her sartta varim diyen bir kiz arkadasi yok..

Dışardan böyle görünüyor işte.
Kimse senin eğitim hayatın nolcak emeklerin çöpe mi gidecek demiyor

Dışardan böyle görünüyor işte.
Kimse senin eğitim hayatın nolcak emeklerin çöpe mi gidecek demiyor

İyi de sevgilin en basinda eczaciydi da simdi mi polis oldu. O zamanda belliydi boyle olacagi. Polislerin tayini cikar ve evlilik iyi gunde kotu gunde olur. Basindan kabul etmesen en dogal hakkin derim zaten dusuncen garip degil, egitim hayatinin vs simdi aklina gelmesi garip

En basta polis degildi 5.ayımızda okula girdi

Ben ortak yol bulmaya çalıştım
O gidip gelicek ben de çaöışıcaktım hem kpss'ye de çalışırdım o gelince baska biyere atansa bile ben kpssyi kazanmış olurdum o zamana planım buydu
Ama beklemek istemedi ben elimden geleni yaptığımı düsünüyorum evlilik işi sürekli ertelendi erteliyosun dedi bana güvenmedi.

bak bence bu kızla yakınlaştı ondan bu kadar rahat ayrılabildi

orda kendine yeni bir çevre kurma hevesinde olduğunu anlamıştım sanırım senin hemen evlenme hevesin olmadığını görünce o da kendine başka çıkış yolu aramış muhtemelen o kızla gelecek düşünüyor

baban annen de onaylamıyormuş zaten bi bildikleri var demek ki

senin mesleğin ne bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…