Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Dogu görevi 1 sene değil ki. 1 sene olsa yine zorlayıp gitmeye çalışırdım bir de KPSS olmasının garantisi yok puanlar cok yüksek alımlar düşük. Zaten beni yine bekleyecekti her türlü. Okulumun bitmesini, bu nasıl ona mantıklı geliyor hala aklım almıyor. Ama onun aklı bende kalacak bunu biliyorum, başlasıyla evlense bile kalacak. Hayırlısı olsunAslında gerçekten evlenmek isteseydiniz çözüm basitti. Sen evlenip bir seneliğine çalışmayıp KPSS ye hazırlanacaktın doğuda onunla beraber, atanınca da beraber gidecektiniz senin atandığın şehire. Boş yere ikiniz de inatlaşıp işi yokuşa sürmüşsünüz. Sevgilin de evlenilecek olgunlukta değilmiş ki bu işi ayrılmaya kadar getirmiş. Hatta ailesinin de evlenmeyecekseniz ayrılmanızı istediğini sana söylemesi bile ne kadar süreci kötü yönettiğinin göstergesi. Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim...
Dogu görevi 1 sene değil ki. 1 sene olsa yine zorlayıp gitmeye çalışırdım bir de KPSS olmasının garantisi yok puanlar cok yüksek alımlar düşük. Zaten beni yine bekleyecekti her türlü. Okulumun bitmesini, bu nasıl ona mantıklı geliyor hala aklım almıyor. Ama onun aklı bende kalacak bunu biliyorum, başlasıyla evlense bile kalacak. Hayırlısı olsun
Evet ailesinin etkisinde kalan bir adamdı zaten. Onlar bir an önce evlenelim istiyordu. Onlar gazı verdi muhtemelen.Sonuç olarak evlenilecek olgunlukta değilmiş ve bu olmasa bile başka bir zorluk karşısında kolayca senden ayrılmak isteyecekti. Muhtemelen ailesinin etkisiyle böyl düşünüyor. Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın bundan sonra inşallah..
Senle durumlarımız eşit değil ama baktım lise mezunu yazıtor çalışmıyorsun sen git bir zahmet,ben şuan okuyorum yaşıtız. Biraz empati yapın ya benim açımdan baksan böyle demezdinDoğu görevine gidiyo dye mi evliliği erteledin.? Ben 3 yıldır vandayım. Kimse Aaaa merve sen lazsın demedi. Doğuya da polis asker lazım. Gideceksin paşa paşa. Ha eğer bu yüzden değilse onu bilemem.
Evet haklısınız aminDaha önceki konunuzu da okumuştum.. Ailesinin gazına gelen bir erkek tipiyle hayatta mutlu olamazdınız gerçekten.. Hayırlısı budur belki de.. Evlendiğinizde düşünsenize ailesinin ağzıyla yaşayan bir eş ister misiniz? Kim ister..? Allah hakkınızda hayırlısını versin..
Lise mezunuyum diye sorun mu bu.. Kalbni kıracak bsey demedim ki beni küçümsüyosun.Senle durumlarımız eşit değil ama baktım lise mezunu yazıtor çalışmıyorsun sen git bir zahmet,ben şuan okuyorum yaşıtız. Biraz empati yapın ya benim açımdan baksan böyle demezdin
Seni küçümsemek icin demedim ki. Çalışmasam bende giderdim tabikiLise mezunuyum diye sorun mu bu.. Kalbni kıracak bsey demedim ki beni küçümsüyosun.
Dışardan böyle görünüyor işte.Bir polisle birlikte olup hayatınızı birlestirmek isterken düşünmeliydiniz bunları.
Dogu gorevin bitsin de oyle evleniriz demek seninle evlenicem ama kötü bir donem olan dogu gorevin bitsin iyi sartlarda varim demek bana gore,hos bir tututm olmamis
Edit:sizin birlikteliginiz basladiktan sonra polis olmus yorumlari okumamistim ilk mesaji okuyup yazdim
İkinizinde cok emek vermedigini ve deli gibi sevmedigini dusunuyorum.
Onun ortak yolu bulmayip kestirip atmasi da senin onla doguya gitmemende garip geldi bana.
Ama erkek arkadasina daha cok hak verdim cunku bende guvenemezdim yarin obur gun tayini nereye cikacak belli degil onunla her sartta varim diyen bir kiz arkadasi yok..
Nerden çıktı?eski konularına baktım az
bu adam ayrılık sinyali vermiş zaten
Seni küçümsemek icin demedim ki. Çalışmasam bende giderdim tabiki
Sorun dogu değil
Nerden çıktı?
Dışardan böyle görünüyor işte.
Kimse senin eğitim hayatın nolcak emeklerin çöpe mi gidecek demiyor
En basta polis degildi 5.ayımızda okula girdiİyi de sevgilin en basinda eczaciydi da simdi mi polis oldu. O zamanda belliydi boyle olacagi. Polislerin tayini cikar ve evlilik iyi gunde kotu gunde olur. Basindan kabul etmesen en dogal hakkin derim zaten dusuncen garip degil, egitim hayatinin vs simdi aklina gelmesi garip
Ben ortak yol bulmaya çalıştımİyi de sevgilin en basinda eczaciydi da simdi mi polis oldu. O zamanda belliydi boyle olacagi. Polislerin tayini cikar ve evlilik iyi gunde kotu gunde olur. Basindan kabul etmesen en dogal hakkin derim zaten dusuncen garip degil, egitim hayatinin vs simdi aklina gelmesi garip
Kızlsr sevgilimin dogum günü diye ona pasta flan yapmıştım buluştuk kimler kutlamış falan diye bakalım eski konuşmaları da cıktı liseden bi kızla konuşmuş metrıda karşılaşmışlar sonra kız o sen miydin yazmıs. Sevgilim de evet görüşelim bi gün demis kız da olur falan demis sevgilim numarasını almıs. Diyorki söylesem kızacaktın napıyım sıkıldım ord liseden arkadaşımla bulusmak istedim(baska srhire gitti artık orda yaşıyor ama orda arkadaşları var yani) Bana yalan atıp bulusucakmıs. Kızardın diyor Pişmanım ayrılsan haklısın dedi hicbisey diyemedim. Okadar üzülüyorumki 1.5 yıllık iliski uyanmasam yalan atıcakmıs bana... Ayrılmak en dogrusu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?