Bakın neler yaşadınız bilmiyorum. Size direkt olarak bir taciz, kiskandirma, sataşma vb oldu mu?bu önemli çünkü inanın ne adamlar var.
Her ikisi i de öyle kandırıyor ki aklınız şaşar. Evde mükemmel koca, saati belli, her istediklerini yapar istediklerini alır amaaaa yani tüm bunlar dışarda özgürlük kazanmak şüphe çekmemek için. Diğer kadına da ne hikayeler ne hikayeler. İntihar etti diyeni bile duydum. Ya işte intihar etti geçen boşanmak istediğimde yolunu yapıyorum biraz sabret bilmem ne.
Demek istediğim kadını tanımıyoruz ex esinizle yanlış bir ilişki yaşamasi onu çok çok kötü biri yapmayabilir.
Örneğin çok yardımsever dur, çok vericidir, iş arkadaslari fedakar olduğu için severler.
Hayvanseverdir, onun için sevilir, bonkordur etrafının üzerinden elini çekmez yani ne bileyim. Yasak bir aşka düşmesi onu nasıl seviyorlar böyle dedirtmemeli.
Ama dediğim gibi cirkeftir, sizi sürekli taciz etmiştir, kocanız gözünüze soka soka size nispet yapmak için insta açmıştır açık hesap yapmıştır vb. İşte bunlar ucuz kadın davranışları. Ama yine de seviliyor olabilir.
Bir de diğer arkadaşlara katılıyorum. Sosyal medyada perişan halimizi paylasmiyoruz..en mutlu, en güleç halimizi paylaşıyoruz.