Nasıl bu kadar mutlu😔

Tam olarak bilmiyorum. Oladabilir olmayadabilir
Sizden de evladınızdan da uzak olsun.. yeter. Siz kendiniz mutlu olmaya bakın umurunuzda bile olmasın. Eşinizin kanı bozuk o kadın olmasa başkaları da olacaktı hatta belki oldu o kadın sadece bilindi öyle görün bırakın. Herkesin hayatında yaşadığı sorunlar sıkıntılar apayrı gençsiniz daha önünüzde güzel günler var sevip sevileceksiniz kapatmayın kendinizi birinin kanı bozuk diye herkes aynı değil 🙏🏻 bunun bana hediyesi ne diye sorun her gecenin sabahı var öyle bir aşk yaşarsınız ki iyiki de bunlar yaşanmış dersiniz belki ❤️

Benim ahlarım nereye gitti
Onlara mutluluk olarak gitti.
Aslında olayın boyutu çok başka. Umarım onu bir gün görebilirsiniz. Ah etmeyi muhakkak bırakın, bakın çocuklarınız da varmış.

Bir tanıdığın arkadaşı böyle bakıp duruyordu. Şu an bildiğiniz delirdi.
Kendi hayat yolunuza odaklanmanız şart.
İşte başımıza ne geliyorsa enerjimizi yönetenediğimiz için geliyor.

Çok haklısınız.O zavalliliklarina bakmadan adamın NİKAHLI karısıyla kendilerini kiyasliyorlar istedikleri kadar kiyaslasinlar ellerine ne geçecek?sadece ikinci kadın olmak metres olmak dahası varmı?
Adam gelip işini görüp kedinin fareyle oynadığı gibi oynayıp karısının çocuklarının evine gidicek metreste kullanildigiyla kalicak
Adamlar zaten aşağılık ona lafım yok
Ama bir kadın nasıl kendine bunu yakistirir
Nasıl başka kadının mutsuz olmasını ister
5 para etmeyen adama metres olmak ister neden yani
Hicmi bekar erkek yok ulkede kendini kiyasliyosan yariştiriyosan git kariyer yapan kadınla kıyasla niye milletin kocasını avlayinca mutlu oluyon o kücücuk zavallı dunyanda sanki çok harika birşeyi elde etmiş gibi davranıyosun senin avlamaya çaliştiğini başka kadınlar burnuna peçete olarak bile kullanmaz afedersin üzerine b*kunu atmaz karakterli ve güçlù kadınlar
en son şahit olduğum olaydaki adam tamda tarif ettiğiniz gibi bi tipti
yaşını başını almış doğru düzgün bi kariyeri olmayan
çulsuz lise mezunu bi adamdı yani
gerçekten başka kadınların burun kıvıracağı beğenmeyeceği tarzda bi herifti
bi de üstüne pasif karakterli biriydi yani erkekliğini sorgularsınız o derece
yazık avlaya avlaya bunu mu avlamış dersiniz
komşuları bile dalga geçiyordu kızım madem evli adamla takılacaksın bari parası olan birini bul bu ne böyle demişlerdi
adamın afedersiniz g.tünün kılı ağarmıştı yaş farkı vardı aralarında

en son şahit olduğum olaydaki adam tamda tarif ettiğiniz gibi bi tipti
yaşını başını almış doğru düzgün bi kariyeri olmayan
çulsuz lise mezunu bi adamdı yani
gerçekten başka kadınların burun kıvıracağı beğenmeyeceği tarzda bi herifti
bi de üstüne pasif karakterli biriydi yani erkekliğini sorgularsınız o derece
yazık avlaya avlaya bunu mu avlamış dersiniz
komşuları bile dalga geçiyordu kızım madem evli adamla takılacaksın bari parası olan birini bul bu ne böyle demişlerdi
adamın afedersiniz g.tünün kılı ağarmıştı yaş farkı vardı aralarında
Kadında nasıl eziklik varsa demek kendine bunu layık görmüş k*çının kılı ağarmış meteliksiz adamı layık gormüş

Böyle kart herifler bile kendini bı halt saniyo ya kadınlar yüzünden
Cidden kadınlara çok kızıyorum ben
Böylelerini adam yerine koyan kadın,cocuğunu veliaht gibi büyüten şimartan kadın,karısına oğlunu düşman eden yine kadın,kızını değersizleştiren köleleştiren yine kadın
Aslında biz kadınlar yapıyoruz herşeyi

en beklemediğiniz zaman da ahınız çıkar ...bilemezsiniz...
arkadaşım eşinin metres tuttugu kadından bir yıl çekti bir şekilde affetti kocasını.şimdi kadın yaşattığını yaşıyor hiç bir ilişkisi olmuyor hergün biriyle .mutsuz ama sosyal medyada bakarsanız fenomen modunda.arkadaşımda mutlu cok şükür ki.kalbinizi kapatmayın küsmeyin kıymet bilenlere denk gelsin yolunuz

Sizden de evladınızdan da uzak olsun.. yeter. Siz kendiniz mutlu olmaya bakın umurunuzda bile olmasın. Eşinizin kanı bozuk o kadın olmasa başkaları da olacaktı hatta belki oldu o kadın sadece bilindi öyle görün bırakın. Herkesin hayatında yaşadığı sorunlar sıkıntılar apayrı gençsiniz daha önünüzde güzel günler var sevip sevileceksiniz kapatmayın kendinizi birinin kanı bozuk diye herkes aynı değil 🙏🏻 bunun bana hediyesi ne diye sorun her gecenin sabahı var öyle bir aşk yaşarsınız ki iyiki de bunlar yaşanmış dersiniz belki ❤️
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için♥️

en beklemediğiniz zaman da ahınız çıkar ...bilemezsiniz...
arkadaşım eşinin metres tuttugu kadından bir yıl çekti bir şekilde affetti kocasını.şimdi kadın yaşattığını yaşıyor hiç bir ilişkisi olmuyor hergün biriyle .mutsuz ama sosyal medyada bakarsanız fenomen modunda.arkadaşımda mutlu cok şükür ki.kalbinizi kapatmayın küsmeyin kıymet bilenlere denk gelsin yolunuz
Çok çok amin♥️

sanırım üyenin derdi kadının mutlu olması değil, çevresinde sevilmesi. yorumlar, arkadaşlar vs bahsediyor galiba.
yani bu görecelidir.
çok iyi bir babadır ama berbat bir eştir. iyi bir arkadaş fakat kötü bir eştir gibi..
belki kadında iyi bir dost, fakat kötü bir seçim yapmış kadındır.
insanlar salt iyi yada kötü olamazlar, o karakterler filmlerde var.
herşey insanlar için. o kadını bırakın artık, sizin yuvanızı eski kocanız yıktı. evlenirken eşler birbirine söz verir, dışardan kimsenin size verecek bir sözü yada açıklaması yok.
ayrınca yazılanlar gerçek, büyük bir depresyon içindeyim, ataklar ve anksiyeteyle savaşıyorum yaklaşık 5 aydır. ama bide siz instagramımı görün, vur patlasın çal oynasın..
Evet çevresinde bi sürü insan var hediyeler sürpriz doğum günleri. Yani acaba çevresi bilmediği için mi böyle bilemiyorum.

Evet çevresinde bi sürü insan var hediyeler sürpriz doğum günleri. Yani acaba çevresi bilmediği için mi böyle bilemiyorum.

Bakın neler yaşadınız bilmiyorum. Size direkt olarak bir taciz, kiskandirma, sataşma vb oldu mu?bu önemli çünkü inanın ne adamlar var.
Her ikisi i de öyle kandırıyor ki aklınız şaşar. Evde mükemmel koca, saati belli, her istediklerini yapar istediklerini alır amaaaa yani tüm bunlar dışarda özgürlük kazanmak şüphe çekmemek için. Diğer kadına da ne hikayeler ne hikayeler. İntihar etti diyeni bile duydum. Ya işte intihar etti geçen boşanmak istediğimde yolunu yapıyorum biraz sabret bilmem ne.

Demek istediğim kadını tanımıyoruz ex esinizle yanlış bir ilişki yaşamasi onu çok çok kötü biri yapmayabilir.
Örneğin çok yardımsever dur, çok vericidir, iş arkadaslari fedakar olduğu için severler.
Hayvanseverdir, onun için sevilir, bonkordur etrafının üzerinden elini çekmez yani ne bileyim. Yasak bir aşka düşmesi onu nasıl seviyorlar böyle dedirtmemeli.

Ama dediğim gibi cirkeftir, sizi sürekli taciz etmiştir, kocanız gözünüze soka soka size nispet yapmak için insta açmıştır açık hesap yapmıştır vb. İşte bunlar ucuz kadın davranışları. Ama yine de seviliyor olabilir.
Bir de diğer arkadaşlara katılıyorum. Sosyal medyada perişan halimizi paylasmiyoruz..en mutlu, en güleç halimizi paylaşıyoruz.

bence stalk insana zarar verir. millet iş terfi para bolluk tatil ev araba evlilik çocuk yani sürekli hayatta ilerlediğini paylaşır. sizin hayatınızda o dönem bir şey yolunda gitmiyorsa sanki bu şans bir tek sizden esirgenmiş gibi ilizyon yaratır. kalbinizi hasetle doldurur. ama aslında bu kötü duygular siz de yoktur. stalk ede ede oluşur. kimse evliliğim fiyaskoydu, kocam öküzün önde gideni, karım aldatıyor, araba aldım ama kredi borcu psikolojimi bozdu, param var ama baskıdan avuç avuç hapla işe gidiyorum, çocuğumda zeka geriliği olabilir dediler ve çok korkuyorum diye post atmaz. hayat ne acı ne de tatlı. sosyal medya ise hep tatlı o yüzden sahte.yalnızca gerçeğin yüzde ellisi.

eski eşinizi stalk ettikçe onunla bağınızı koparamazsınız. o hayatını yaşar siz de izleyici olursunuz. adam şerefsiz adam yalancı bunun nesi takip edilmeye değer. o evliliği siz yaşadınız. herkesi romantik aşık olduğu yalanıyla kandırabilir ama sizi kandıramaması lazım. adamı bilen sizsiniz. siz bile acaba gerçekten mutlu mu diyorsunuz. bir de aşırı aşık olsalar birbirlerine yeterler. neden habire foto atıp kamuya çok aşık olduklarını ispat etmeye çalışsınlar ki. normalde aşık çiftler yanlarında 3. kişiyi bile istemez. bunlar biz bize yetmiyoruz ne olur aşkımızı görün like atın yorum yapın çünkü buna ihtiyaç duyuyoruz diyorlar. ne demek istediğimi akıllı kadınlar anladı. bana mükemmel aşkları geçmedi üzgünüm.

En guzeli herkesi heryerden engellemek oohh kafaniz 1 ay sonra oyle guzel oluyorki ben oyle yapmistim
Bu arada Allah adildir yalniz sizin üzüntünuzun acisina karşınin cezasina zaman olarak o karar verir. siz hemen dersiniz olsun kimisi hemen olur kimisi 10 yil sonra bunu Allaha bırakın en guzel zamani o seciyor.biz istiyoruz ki hemen cezasini bulsun ama malesef işler oyle yürümüyor tecrübeden öyle

Herkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.

Gelelim soruma. Eşimin bana yıllarca ihanet ettiği kadın instagram hesabını herkese açık yapmış. Ara ara hala maalesef ki bakıyorum. Açık olduğunu görünce fotoğraflarına baktım. Eskisi kadar canım yanmıyor ama bu kadar mutlu olmasına da Allah günah yazmasın isyan ediyorum. Hani diyorum eden bulurdu. Hani mazlumun ahı kimsenin yanına kalmazdı. Hani yuva yıkanın yuvası olmazdı. Neden etrafındaki herkes tarafından bu kadar çok seviliyor. Bana yapmadığı kötülük kalmayan bu kadını herkes çok seviyor. Bi bana mıydı kötülüğü. Neden ben bunlar yüzünden bu kadar acı çektim. Benim ahlarım nereye gitti. İyi olmanın cezası bu mu. Hep mi kötüler kazanır bu hayatta. Kafamda sürekli bu sorular dönüyor. Sizce neden var mı bunun bi cevabı.
seni en iyi ben anlarım. bende eski eşimin kadına yaşadığı aşk mesajlarını yakalamıştım. kadının profili zaten hep açıktı. aradan 2 sene geçti artık bakmıyorum. ilk zamanlar kadına bakardım ne kadar güzel. benden daha güzel daha cıvıl cıvıl, daha aktif, daha kadınsı, cilveli filan. bende bunlar eksik. kendimi onla hep kıyaslardım. son baktığım da tek gördüğüm boya küpüne düşmüş biri, ukala, kendini beğenmiş, yapmacık, acınılası biri. ben daha mutluyum, ondan daha iyi bir hayatım var. onunki sahte gelmeye başladı. en azından kimsenin kocasını baştan çıkarmadım :) bakış açınızı değiştirin o zaman daha mutlu olursunuz.

Herkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.

Gelelim soruma. Eşimin bana yıllarca ihanet ettiği kadın instagram hesabını herkese açık yapmış. Ara ara hala maalesef ki bakıyorum. Açık olduğunu görünce fotoğraflarına baktım. Eskisi kadar canım yanmıyor ama bu kadar mutlu olmasına da Allah günah yazmasın isyan ediyorum. Hani diyorum eden bulurdu. Hani mazlumun ahı kimsenin yanına kalmazdı. Hani yuva yıkanın yuvası olmazdı. Neden etrafındaki herkes tarafından bu kadar çok seviliyor. Bana yapmadığı kötülük kalmayan bu kadını herkes çok seviyor. Bi bana mıydı kötülüğü. Neden ben bunlar yüzünden bu kadar acı çektim. Benim ahlarım nereye gitti. İyi olmanın cezası bu mu. Hep mi kötüler kazanır bu hayatta. Kafamda sürekli bu sorular dönüyor. Sizce neden var mı bunun bi cevabı.
O ahlarin bedeli yarına kalır belki ama yanına kalmaz emin olun...

Eski işyerimdeki arkadaşlar da tin tin her yere beraber giderler, canımlar aşkımlar havada uçuşurdu, insta yıkılırdı fotolarından, ama içten içe birbirlerinden ne kadar haz etmediklerini nasıl hasetlendiklerini de ben bilirim. Çünkü hepsi sadece bana güvenirdi. Böyle suni şeyleri sevmiyorum.

Benim bi arkadas asklarim. Diye kocasi ve oglunu paylasmisti.aksama beni aradi bosanma nasil olur diye meger herif ne.eve bakiyormus ne de aldatmasi bitiyormus. Sosyal medyada hersey cici

Çok net söyleyebilirim ki, bu kişiye/ kişilere içiniz ne ne zaman soğursa o zaman o görmek istediğiniz ya da duymak istediğinizi alacaksınız. Nötr duyguya geçtiğiniz vakit, hani ne iyi ne kötü hiç bir şey hissetmediğinizde.

Bakın neler yaşadınız bilmiyorum. Size direkt olarak bir taciz, kiskandirma, sataşma vb oldu mu?bu önemli çünkü inanın ne adamlar var.
Her ikisi i de öyle kandırıyor ki aklınız şaşar. Evde mükemmel koca, saati belli, her istediklerini yapar istediklerini alır amaaaa yani tüm bunlar dışarda özgürlük kazanmak şüphe çekmemek için. Diğer kadına da ne hikayeler ne hikayeler. İntihar etti diyeni bile duydum. Ya işte intihar etti geçen boşanmak istediğimde yolunu yapıyorum biraz sabret bilmem ne.

Demek istediğim kadını tanımıyoruz ex esinizle yanlış bir ilişki yaşamasi onu çok çok kötü biri yapmayabilir.
Örneğin çok yardımsever dur, çok vericidir, iş arkadaslari fedakar olduğu için severler.
Hayvanseverdir, onun için sevilir, bonkordur etrafının üzerinden elini çekmez yani ne bileyim. Yasak bir aşka düşmesi onu nasıl seviyorlar böyle dedirtmemeli.

Ama dediğim gibi cirkeftir, sizi sürekli taciz etmiştir, kocanız gözünüze soka soka size nispet yapmak için insta açmıştır açık hesap yapmıştır vb. İşte bunlar ucuz kadın davranışları. Ama yine de seviliyor olabilir.
Bir de diğer arkadaşlara katılıyorum. Sosyal medyada perişan halimizi paylasmiyoruz..en mutlu, en güleç halimizi paylaşıyoruz.
Evet beni kaç sefer aradı. Doğru söyledikleride oldu yalan söyledikleri de. Ama amacı zaten bana zarar vererek kendi egosunu tatmin etmekti. Ucuz bi kadın zaten öyle olmasa bile isteye bu durumda olmaz.

Back
X