- Konu Sahibi GurbetimSana
-
"Askerlik psikolojisi" demişsiniz konu sahibesi arkadaşım da...
Tamam psikolojisi kötü diyelim ve görmezden gelelim.
Siz regl olduğunuz bir dönem,konu bu tür şeylerden açılırsa sevgilinize "sen kimsin ki?" diyin,bakalım tepkisi ne olacak?
O da "ayy yazık sevgilimin regl dönemi,siniri bu yüzden,ne yapsam?" diye mi düşünür sizce?
Dün akşam sevgilimle tartıştık sizinde fikirlerinizi almak istiyorum..
biz 4 yıldır çıkıyıoruz.. askere gitmeden önce kendi ailesini hiç sevmezdi..
ama askerden sonra benimde desteğimle ailesiyle arasını düzeltti..
şimdi sevgilim fethiyede babası ile birlikte çalışıyor..
oldukça iyi bir maaş alıyor.. ve 1 sene sonra söz nişan düşünüyoruz..
ben dedim ki biraz para biriktir kendini toparla ilerisi i
için zorluk çekme..
o da bana sen kimsin de bana bunları diyorsun dedi ve önce anneme ev kardeşime dükkan almadan kendi geleceğimi düşünemem öncelikle onları tıoparlamam lazım dedi..
daha sonra bana bir ev olsun çatısı bile olmasın ama içinde huzur olsun dedi..
sanki ben onu bu konuşmayla huzursuz mu ettim de böyle dedi sadece bizim geleceğimiz için kıyıya biraz para koy birikim olsun demek istemiştim demez olaydım..
çok üzüldüm sizce ne yapmalıyım nasıl davrabnmalıyım..
(askerden geldiği için o psikolojiyi de ele alalalım arkadaşlar 1,5 aydır askerden geldi..)
güzel yorumlarınızı bekliyorum bana bir akıl verin....
bende öyle düşünüyorum zaten ama onu bu huyundan nasıl vazgeçire bilirim nasıl düzelte bilirim hep böyle yapıyor sonrada dönüp özür diliyor öküz
Dün akşam sevgilimle tartıştık sizinde fikirlerinizi almak istiyorum..
biz 4 yıldır çıkıyıoruz.. askere gitmeden önce kendi ailesini hiç sevmezdi..
ama askerden sonra benimde desteğimle ailesiyle arasını düzeltti..
şimdi sevgilim fethiyede babası ile birlikte çalışıyor..
oldukça iyi bir maaş alıyor.. ve 1 sene sonra söz nişan düşünüyoruz..
ben dedim ki biraz para biriktir kendini toparla ilerisi i
için zorluk çekme..
o da bana sen kimsin de bana bunları diyorsun dedi ve önce anneme ev kardeşime dükkan almadan kendi geleceğimi düşünemem öncelikle onları tıoparlamam lazım dedi..
daha sonra bana bir ev olsun çatısı bile olmasın ama içinde huzur olsun dedi..
sanki ben onu bu konuşmayla huzursuz mu ettim de böyle dedi sadece bizim geleceğimiz için kıyıya biraz para koy birikim olsun demek istemiştim demez olaydım..
çok üzüldüm sizce ne yapmalıyım nasıl davrabnmalıyım..
(askerden geldiği için o psikolojiyi de ele alalalım arkadaşlar 1,5 aydır askerden geldi..)
güzel yorumlarınızı bekliyorum bana bir akıl verin....
bnce cevabı mantıklı aılesını dusunmesınde nasıl bır sıkıntı olabılır kı oncelık aılemın demıs onların hayatnı garantıye almadan da evlenmeyeceksınız anladıgım kadarıyla ki yine bu dogru sadece sen kım oluyorsun sozu bıraz sert olmus fakat senın o ankı tavrın soyleme tarzın ses tonunda onemlı sert sakın ve tatlı dılle soyledıysen boyle bırsey soylemesı cok yersız!!!
"4sene..... sen kimsin dedi.... dedi ... dedi"
yazdıklarınızda sadece bunu okumuşum gibi hissettim.
o bunu diyince siz ne tepki verdiniz (mi) ? onu yazmamışsınız çok merak ettim. hatasını anlaması için ne dediniz ne yaptınız?
söyleyiş tarzımda sert yada kaba hiç bişey yoktu babası uzun zamandır gurbet bende ailenden önce kendini topla dedim baban zaten onların başlarında orayı o toplayabilir dedim sorun bu işte aslında çok abarttı o lafı hiç haketmedim bile
canım erkekler annelerıne cok duskun olurlar koruma ıcgudusu dıyelım babasıda onların basında olabılır ama belkı babasınada yuk bınsın ıstemıyordur.sozu yanlıs ama ınsanlar bazen kendı dusuncelerıne ters dusunce dusuncelerde sınırlenırler ve gereksız sınır gosterırler ki bnce o sozde oylesıne soylenmıs bı soz bnce takılmamalısın bır anlık sınırle herkes bzen kırıcı olabılıyor. Baktın tekrar aynı sekılde bırseyler soyluyor ozamn sıkıntını dıle getırırsın.amaa suan kafana bıle takmaa derım
çok teşekkür ederim içimi rahatlattın gerçekten... zaten hatasını anladı ve özür diledi
kendiside yaptıgının farkında hata yaptım özür dilerim her şeyi düzeltecem söz veriyorum dedi zaten öyle bi düşüncesi olsa bunları demez diye düşünüyorum ..
Yani bak hatasını da anlayıp ozrunu dılemıs bncee hıc takılma dedıgım gıbı herkes bı kızgnlık anında kırıcı olabılıyor ınsanız sonucta ve malesf dılın kemıgı yok hıc dusunmedıgımız seylerı bıle soyleyebılıyoruz sendee hıcc uzatma bos yere bozulmasın aranızzz :)
o lafı duyunca başta tepki veremedim o konuştu konuştu sonra yattı ama bugün her şeyi söyledim ona ve özür dilettim.
arkadaşlar hep ayrıl demiş o kadar kolay degil ki hemen bi lafına ayrılmak. iyi ozaman her kötü lafına ayrılalım o zaman bu ilişki olmaz ki bi kere böyle sevgi olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?