nasıl davranıp ; ne düşünmeliyim

ama aklıma getirmemeye çalışsam da geliyor ; bir daha elini tutamayacağım... öpemeyeceğim ve sarılamayacağım...

ya acaba yarın sabah benim için yeni bir gün olabilir mi? yoksa eksik kaldığım bi gün mü olacak? nolursunuz bişiler yazın 1-2 saatim var...

kızım cok zor bu, yani sallantıdasın, agzından cıkcak bı kaç kelımeye bakıyosun, gıttın gıdıyon

bak benımkıne de ınanmadıydık hadı dedın pata bastır devam et sev et falan yok nanik

ayvayı aldık wala guzelım, erkekler sevmıyosa bosa cabalamak da manalı olmuo, bıttı mıydı bıtıy

sen konus yıne de sarılır eder belkı aglar açılır ıyı gelır sevıyom galba der, orda neler gördüğünü neler hıssettıgını sor bıdaha belkı açılır yaa belkı duzeltırsın,,

bende ortalarda kaldım sevgısızlık cok kötu tahmın ettıgın kdr kötu,

galiba kararımı verdim ben... zorlayamam beni sev die... bi şans daha desem ve bitirmesek ... sonra beni aramadığında bileceğim ki işi olduğundan değil sevgisi az olduğundan aramıyor... ve bu beni üzecek... şimdi olmasa 3 ay sora bitecek... evet ya... sakince oturup bitirmek lazım... üzmeden ve üzülmeden...

Ah be gülüm..

Ne desek sana boş şu saatten sonra aslında.
Yalnız kalayım kısmına kadar birebir benim başıma geleni yaşamıştın.
Şimdi maalesef ki devamını da yaşamak durumundasın.
Demiştim ya sana...aslında süre istiyor...ama sürenin ne kadar olacağını kestiremediği için sana bekle diyemiyor.
Hep aynı hikaye.
Kapıp koyverme kendini, sakin kal.
Ben belirli bir süre sonra seni geri arayacağına inanıyorum.
Sensizliği bilmiyor şu anda çünkü, sensiz kalmak tüm fikirlerini değiştirebilir.
Aramazsa da eğer... önüne bak ve yoluna devam et.
Burada onlarcamızın yaptığı gibi.
Bak hepimiz Allaha şükür atlatıyoruz bir şekilde.... atlatman gerekecekse sen de atlatacaksın.
Ama sakin ve güçlü ol olur mu?
Sonra da bize de haber ver...Allah seninle olsun.

saol canımcım ... ben verdim kararımı... aslında dedim ya benim de kafamda hep bazen ? oluodu... acaba hayatımda olmasa die bazen aramadıında filan... şimdi ilgisizliğinden mutsuz olduğum bir sevgilim olmayacak... mutlu olmıcam belki yokluunda ama mutsuz da olmıcam bi süre... iim ben... ararsa bu akşam görüşcez... sorasında yardımınıza ihtiyacım olacak mutlaka... :çok üzgünüm:

bu arada başkasına da birşeyler hissetmiş olabilir... bu saatten sora yani biterse aramasını bekleyemem zaten... aramazsa hadi... zaten beski sevgiliyle görüşme de ters bana... bitmişse bitecek ve hayatımdan bir insan eksilecek ...

canım üzüldüm valla... sana bunları söyleyen bi insana zaten devam edelim düzelir falan da diyemezsin ki bu saçma olur maalesef canım yüzyüze görüşecekseniz çok güzel giyin güzel sade bi makyaj yap, saçını başını yap, çok bakımlı çık karşısına... 'keşke benden uzaklaşmaya başladığını hissettiğinde bunu bana açıkça söyleseydin, bu işin üstesinden gelebilirdik. ama madem yapıcı olmak yerine yıkıcı olmayı tercih ediyorsun, o zaman sen bilirsin. hakkında hayırlısı olsun' de ve vedalaşın. 'Hadi kalkalım' diyen de sen ol. içinde kopan fırtınaları göstermemeye gayret et canım

'Ben, senin sevgine layık değilim çünkü seni, senin beni sevdiğin kadar sevemiyorum. Bu yüzden de seni üzüyorum zaman zaman. Sana tutku ile bağlı değilim. Sana karşı bir heyecan duyamıyorum. Daha fazla birşey söyleyemiyorum. Çok üzgünüm. İnan benim için hiç kolay olmadı buna karar verebilmek ama ikimiz adına da en iyisinin bu olacağını düşünüyorum. Seni hala önemsiyorum, çünkü sen harika bir insansın ve açıkça söyleyebilirim ki benden daha iyisini hakediyorsun. Bunları gerçekten içtenlikle söylüyorum. Seni telkin etme amaçlı söylenmiş sözler değil.'

ayyy buluşma bile bence yaa bu ne çocukça laflar böyle... madem bu kadar mükemmel harika bi insan olarak görüo, böyle harika bi insanı nasıl bırakabilio da sevemio... laf... valla canım hazırcevap bi insan değilim patiska tam buna göre bi cevap verebilir kanımca şölee güzelcene koyucu bi maille bitir gitsin bu ne demek ya çok sinirlendim aptal yahu karşısında çocuk var sanki

bırak düşünsün canım.yalnız kalmaya ihtiyacı varsa öyledir.o arayana kadar arama.aradan aylar da geçse.bilki bitmiştir.bir kaç ay sonra ara.hala düşünüyosa,ömrü seni düşünmekle geçsin.yol ver.herşey gönlünce olsun

ya benden sana tavsiye; biraz ara verelim madem sen bu arada hislerini kendine iliskimizi gozden gecir de kendini konusmaya hazir hissettigimizde bulusup konusalim de.. ona birakirsan daha cok surundurebilirsin bilmiyorum ki ben de cok sasirdim ama nedense bana biseyler olmus gibi geldi bu mailden anladigim kadari ile yani eski bir mevzu baska bir kadin ya da ailesel bi problem.. belki de o gun akadaslari ile gezerken gozune hos bi bayan takildi sonra vicdan azabi cekmeye basladi ardindan da benim gozum neden disari kayiyor demek ki kiz arkadasimii yeterince sevmiyorum gibi seyler dusunmye basladi ama bilmiyorm yani mutlaka bisiler oldu..

biraz zaman verin birbirinize sevginize layik olmayabilir kaldi ki sizi sizin kadar sevmeyebilir herkesin sevgisi olcsu hisleri farklidir ama sizden uzak durabiliyorsa arkasini donup gidiyorsa bunun uzerine zaten sevmiyor demektir yok gidemiyor aci cekiyorsa yaninizda kalmak istiyorsa sizi hakakten seviyor kendi vicdan muhasebesinde kendisni haksiz cikariyor demektir.

uzun soluklu iliskilerde boyle aliskanlik haline donustukce sevginin azaldigini heycanin yok oldugnu hissetmek aslinda biraz normaldir biraz yalniz kalinca eksiklk hissedilmesine ya da hissedilenlere bagli olarak degerlendirmek lazim..
gecmis olsun arkadasim..

evlılıklerde bu zamanlarda kurtarıcı olan neşe cocuktur, monotonluga gecme süresınde cocuk ıle beraberlık pekiştırılır, aslında 2 yılı askın süreden sonra cocuk neşe getırır. bu sure az bı sure.. kötu drum oof
bkalım ne olucak.

Senin mantıklı bir insan olduğun belli zaten canım.
En doğrusunu yaparsın. Hep derim zaten, onunla mutsuz olacağıma, onsuz mutsuz olurum daha iyi.
Bu arada onu "tetikleyen" şeyin başka biri olma ihtimali yüksek tabii, bunu söylemek istemiyordum ama sen zaten düşünmüşsün kendin. Bu seni incitebilir ama yıkmaz.
Bir şeyler olmuyorsa olmuyordur, yapılacak hiçbir şey yok.
Beraberliğinde geçirdiğin güzel anlarını kar, kötü anlarını da tecrübe sayıp yoluna devam edeceksin hepimiz gibi.
Onun saydığı şu klişe laflar var ya hani... "daha iyilerine layıksın" falan, bunlar bize tabii çok komik geliyor ama her zaman da bir "daha iyisi" de vardır...bu da bir gerçek.

Ben en zor zamanlarımı buradaki arkadaşların desteğiyle atlattım son zamanlarda..senin için de burada oluruz, hiç üzme kendini, iyi ol.

hepinize teşekkür ederim... olanları anlatayım...22.30 gibi buluştuk... ikimizde kötü... ama ben kararımı vermiştim... konuştuk... anlattı heyecan hissetediğini vs... çrş gün olan ; 5-6 yıl önceki sevgilisi facebooktan msj atmış... o mesajı görünce heyecanlanmış; onla yaşadıkları aklına gelmiş... sonra heyecanlanması onu tedirgin etmiş... beni düşünmüş... neden heyecanlandığını anlamaya çalışmış... benden önceki 2 yılı bulan bir ilişkisi yok evet... ve sadece 2 kere o ayrılmış... ilişkilerinde karşı taraf için çabalayan hep o olmuş... bizimkinde ise hep ben çabaladım... askerlik öncesi - sonrası ; istanbula işe gidişi vs... ve bana hakettiğim şeyleri veremediğine karar vermiş... bunu bana sormadan karar vermiş ama bununla ilgili zaten benim yapabileceğim bir şey yok... onun hisleri... o daha iilerine layıksın lafından nefret ettiğimi bildiği halde yazmış... orda yazdığım herşey gerçekti dedi... bunların önemi yok... ben ilişkide saygının heyecandan daha önemli olduğunu söyledim ; onun da heyecana daha fazla önem verdiğini gördük böylece...

ayrılırsak onunla bir daha hiç görüşmeyeceğimi biliyor... arkadaşlık filan hikaye çünkü... bunu ona hatırlattığımda ağlamaya başladı zaten... biraz o ağladı biraz ben... ama çok sakindim ben... o ise suçlu... hayatından tamamen çıkmam fikrini kabul edemiyor... sarıldık ; ağladık ; sustuk ; ellerimizi tuttuk sıkıca... dalga geçtik halimizle ; güldük...

sora sarılıp ağlarken acaba doğru mu yapıyoruz dedi ; acelemi karar verdim? bilmiyorum dedim... tekrar deneyelim de derim ama sonrasında senin hislerin değişmeyecek ki dedim... ben bitmesini istemiyorum bunu biliyor ama kararına saygı duyarım dedim... seni hiçbirşeye zorlayamam...

saat 1 filan oldu... ikimiz de kalkamıyoruz... kalkarsak bitecek çünkü... deneyelim de diyemiyoruz... ama kalktık tabii... have serindi sarıldı ; elimi tuttu eve bıraktı beni... napıcaz dedik ; bilmiyoruz ...

sonra ben dedim ki çok düşündüm sorup sormamayı ama bikaç gün tatile gitsek mi ?
çünkü ben 6 ay öncesine kadar yalnız yaşıyordum... sonra ailem geldi yanıma... tabii biz artık sadece dışarda cafelerde ve daha az görüşür olmuştuk... hani paylaştığımız şeyler de azaldı bunun da etkisi olabilir diye düşündüm...

bilmiyorum ama düşüneceğim dedi... tatil bitmeden ( 9 gün ) haber ver dedim :)
seni beklenti içine sokmak istemiyorum dedi ama düşüneceğim... sonra tekrar sarıldık ; öptük birbirimizi ve ben eve girdim...

hikaye bu... şimdi düşünüyorum da tatil işi olmasa... yani bence çözüm değil bu... çünkü bişi değişmeyecek... en azından heyecanı artmayacak... belki de iice kaçacak tatil sonrası... dün ikimiz de karar verip gitmişken birlikte vakit geçirince kafalarımız karıştı... arasam ve desem ki tatil işini unut ... belki bu zamanda benim yokluğumun ne demek olduğunu tartar kendisi için... belki ağır gelir belki de atlatır... ama ben bu süreçte naparım... yapacağım tek şey işime yönelmek ve bu süreyi atlatmak... ve bikaç günlüğüne şehir dışına arkadaşımın yanına kaçmak ...

ne dersiniz?

En iyisini yaparsın derim ben. Görüşmeyin bir müddet derim.

Canım.... o duygularının değişeceğine inansaydı gerçekten bu tatil fikrine anında atlardı zaten.
Çok fazla çelişiyor kendisiyle o kadar bariz ki.
Görüşmeyin. İstediği şey sensiz kalmak mıymış görmesi için ona bir fırsat ver çünkü belli ki o da bunun farkında değil.

Sen de bu süreyi daha 2. yılında heyecanını tamamen yitirmiş bir ilişki isteyip istemediğini düşünerek geçir.
Ayrılırsanız da saygınızı kaybetmeden ayrılın, ki bunu yapabilecek gibisiniz zaten.
Sonradan saygınızı da kaybedip, kötü anılarla ayrılacağınıza şu anda insan gibi ayrılmanız belki de en iyisi.
İkiniz içinde hayırlısı olsun.

evet kendi içinde zaten çelişkide... denersek tekrar o heyecanı bulabilir mi bilmiyor ve bunu bana soruyor ; inanıyormusun diye... ben böyle bişey söyleyemem dedim ; umarım ama bu konuda inanması gereken sensin dedim...

evet çok saygılı bir ilişkiydi... bitişi de çok tuhaf olacak... yani sevgiyle bitecek... ama işte en kötüsü hayatlarımızda olmayacağız... o da hazin son zaten...

şimdi canım böyle ayrılık noktalarına bende çok geldim amaa yeri geli o gitti yeri geldi ben.. döndük dolaştık birbirimize geldik ama hiç 3. şahıs ismi geçmedii....(Allah'ım göstermesinn)... bizimki kavgadan inattandı...
ama sizde farkıdanysan 3. kişi ismi geiyor.. onu görmüş heyecanlanmış..
dobra konuşmak gerekirse..
senin bu sevgiline faceden msj geldi eski sevgilisinden bu heyecanlandı düşündüki heyecan var acaba geri dönsemmi kabul edermi falan filan..
bunun için seni bir kenara attı bir süre yalnız kalmalıyım dedii..
ve eski sevgiliyi geri döndürme çabaları başladı....
haa başarılı oluyor gibi muhabet etti görüşelim dedii falan filan oldu sana bu msj ı çekti....
seninle görüşüncede sana tatil sonrası görüşcez dedii...
bu arada o kızla konuşmaya devam edecek..
egerki o kız olursa onunla devam edecekk..
olmazsa sana dönecek.....

sen bu durumu kabullenebiliyormusun..
ben senden şu tepkiyi vermeni beklerdim bir adam üste çıkman için "eğerki 3. kişi için bana bunalrı yaşatıyorsan ben yokum bu ilşkide".. ha döneceksede bundan sonra en azından sen tavrını başta koymuş olursun.. bekleyen olmazdın sonradan döndüğünde kabul eden olurdunnn..

Hakkında hayırlısı olsun inşallah sevgilin akıllanır ne diyim...

tam olarak öyle değil canım... eski sevgiliden msj gelince heyecanlanıyor ve bu suçlulukla kendini dinliyor... eski sevgili başka şehirde... ve biten ilişkilerinden 2 si uzaklık yüzünden bitmiş... böyle bir ilişki zaten istemez... o sadece heyecan duyarak eski ilişkilerindeki kendisi ile şimdiki kendisini kıyaslıyor ve bana yeterince heyecan duymadığını farkediyor...

3.bir kişi yok... aksine kendi içine baktı o... kendi içini gördü... ve görmeye de çalışıyor..
bundan sonra 3. kişi olur mu olur... bilemem... başkasına heyecan duyabilir tabii ki... sonraki aşama budur... ben onun için bitmişsem...

tatil kısmını ben söyledim... birlikte bişiler yapmak açısından... ara verelim bize tatil olsun gibi değil yani :) ...

zaten benim tavrımın ne olacağını biterse onla iletişimimi tamamen koparacağımı biliyor... ve beni dün sakin ve kararına uyacağım gibi görünce tekrar kendi içinde düşünmeye başladı... sonuç ne olur bilemiyorum tabii.. akıllanması değil heyecanlanması lazım...

bunun için de benim yokluğumun onun için ne demek olduğunu keşfetmesi lazım... keşfettiği zaman ben neler keşfederim bilemiyorum tabii... bence bitti zaten... bugün bi ara arayıp söyleyeceğim zaten tatil filan yapmayalım birlikte gerek yok... çok da güzel ayrıldık... böle kalsın...

geçmiş olsun canım, bence de kurtarmak isteseydi tatil fikrine evet derdi. Bence arayıp bunu söyle ve tatil fikrinden vazgeçmeniz gerektiğini, bu ilişki böyle uzadıkça ellman ında dediği gibi kötü anılarla ayrılacağınıza insan gibi ayrılmanızın en doğrusu olduğunu söyle... çok da üzme kendini nolur. güzel anılarınızı düşünüp de heba etme kendini, aksine bu söylediklerini düşün. sen ne kadar severken o ne biçim şeyler geçiriomuş aklından bunları düşün. atlatman daha kolay olacaktır...

elleme yalnız kalsın bakalım derdi neymiş.
senle işlgili bişey değilse zaten sorunu halledip dönecektir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…