- Konu Sahibi KucukBocuk
-
kızım cok zor bu, yani sallantıdasın, agzından cıkcak bı kaç kelımeye bakıyosun, gıttın gıdıyon
bak benımkıne de ınanmadıydık hadı dedın pata bastır devam et sev et falan yok nanik
ayvayı aldık wala guzelım, erkekler sevmıyosa bosa cabalamak da manalı olmuo, bıttı mıydı bıtıy
sen konus yıne de sarılır eder belkı aglar açılır ıyı gelır sevıyom galba der, orda neler gördüğünü neler hıssettıgını sor bıdaha belkı açılır yaa belkı duzeltırsın,,
bende ortalarda kaldım sevgısızlık cok kötu tahmın ettıgın kdr kötu,
Ah be gülüm..
Ne desek sana boş şu saatten sonra aslında.
Yalnız kalayım kısmına kadar birebir benim başıma geleni yaşamıştın.
Şimdi maalesef ki devamını da yaşamak durumundasın.
Demiştim ya sana...aslında süre istiyor...ama sürenin ne kadar olacağını kestiremediği için sana bekle diyemiyor.
Hep aynı hikaye.
Kapıp koyverme kendini, sakin kal.
Ben belirli bir süre sonra seni geri arayacağına inanıyorum.
Sensizliği bilmiyor şu anda çünkü, sensiz kalmak tüm fikirlerini değiştirebilir.
Aramazsa da eğer... önüne bak ve yoluna devam et.
Burada onlarcamızın yaptığı gibi.
Bak hepimiz Allaha şükür atlatıyoruz bir şekilde.... atlatman gerekecekse sen de atlatacaksın.
Ama sakin ve güçlü ol olur mu?
Sonra da bize de haber ver...Allah seninle olsun.
saol canımcım ... ben verdim kararımı... aslında dedim ya benim de kafamda hep bazen ? oluodu... acaba hayatımda olmasa die bazen aramadıında filan... şimdi ilgisizliğinden mutsuz olduğum bir sevgilim olmayacak... mutlu olmıcam belki yokluunda ama mutsuz da olmıcam bi süre... iim ben... ararsa bu akşam görüşcez... sorasında yardımınıza ihtiyacım olacak mutlaka... :çok üzgünüm:
Senin mantıklı bir insan olduğun belli zaten canım.
En doğrusunu yaparsın. Hep derim zaten, onunla mutsuz olacağıma, onsuz mutsuz olurum daha iyi.
Bu arada onu "tetikleyen" şeyin başka biri olma ihtimali yüksek tabii, bunu söylemek istemiyordum ama sen zaten düşünmüşsün kendin. Bu seni incitebilir ama yıkmaz.
Bir şeyler olmuyorsa olmuyordur, yapılacak hiçbir şey yok.
Beraberliğinde geçirdiğin güzel anlarını kar, kötü anlarını da tecrübe sayıp yoluna devam edeceksin hepimiz gibi.
Onun saydığı şu klişe laflar var ya hani... "daha iyilerine layıksın" falan, bunlar bize tabii çok komik geliyor ama her zaman da bir "daha iyisi" de vardır...bu da bir gerçek.
Ben en zor zamanlarımı buradaki arkadaşların desteğiyle atlattım son zamanlarda..senin için de burada oluruz, hiç üzme kendini, iyi ol.
En iyisini yaparsın derim ben. Görüşmeyin bir müddet derim.
Canım.... o duygularının değişeceğine inansaydı gerçekten bu tatil fikrine anında atlardı zaten.
Çok fazla çelişiyor kendisiyle o kadar bariz ki.
Görüşmeyin. İstediği şey sensiz kalmak mıymış görmesi için ona bir fırsat ver çünkü belli ki o da bunun farkında değil.
Sen de bu süreyi daha 2. yılında heyecanını tamamen yitirmiş bir ilişki isteyip istemediğini düşünerek geçir.
Ayrılırsanız da saygınızı kaybetmeden ayrılın, ki bunu yapabilecek gibisiniz zaten.
Sonradan saygınızı da kaybedip, kötü anılarla ayrılacağınıza şu anda insan gibi ayrılmanız belki de en iyisi.
İkiniz içinde hayırlısı olsun.
şimdi canım böyle ayrılık noktalarına bende çok geldim amaa yeri geli o gitti yeri geldi ben.. döndük dolaştık birbirimize geldik ama hiç 3. şahıs ismi geçmedii....(Allah'ım göstermesinn)... bizimki kavgadan inattandı...
ama sizde farkıdanysan 3. kişi ismi geiyor.. onu görmüş heyecanlanmış..
dobra konuşmak gerekirse..
senin bu sevgiline faceden msj geldi eski sevgilisinden bu heyecanlandı düşündüki heyecan var acaba geri dönsemmi kabul edermi falan filan..
bunun için seni bir kenara attı bir süre yalnız kalmalıyım dedii..
ve eski sevgiliyi geri döndürme çabaları başladı....
haa başarılı oluyor gibi muhabet etti görüşelim dedii falan filan oldu sana bu msj ı çekti....
seninle görüşüncede sana tatil sonrası görüşcez dedii...
bu arada o kızla konuşmaya devam edecek..
egerki o kız olursa onunla devam edecekk..
olmazsa sana dönecek.....
sen bu durumu kabullenebiliyormusun..
ben senden şu tepkiyi vermeni beklerdim bir adam üste çıkman için "eğerki 3. kişi için bana bunalrı yaşatıyorsan ben yokum bu ilşkide".. ha döneceksede bundan sonra en azından sen tavrını başta koymuş olursun.. bekleyen olmazdın sonradan döndüğünde kabul eden olurdunnn..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah sevgilin akıllanır ne diyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?