nasıl davranmalıyım

diazem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
22
0
0
Ankara
mrb kızlar,
erkek arkadaşımla yaklaşık 8 aydır birlikteyiz, güzel bir işi var. çok seviyorum onu eminim oda beni. akşam beni aradı sana bişey söylemem lazım dedi, sadece ağbim ve ben biliyorum kimseye söyleme dedi okadar korktumki sağlığında bişey var sandım. kredi çekmiş evini ipotek vermiş. krediyle çektiği parayı bir işte kaybetmiş ve 6 yıl boyunca maaşının hepsi krediye ayrıca 6 yıl sonra evinide bankaya verecekmiş. okadar üzüldümki, ben ona bu dünyada hiçbişey senden önemli değil dedim ama çok üzgün, nasıl davranmam lazım ona ne yapmalıyım geceden beri çok üzgünüm...

Evi neden bankaya verecek 6 yil sonra, hem kredi olarak odeyecek hemde ev, orayi anliyamadim.
Allah yardimcisi olsun yinede, senin yapabilecegn birsey yok sanirim.

Allah allah ne iş yapıyor canım sevgilin? Öncelikle gerçekten uzun soluklu bir ilişkiyse kesinlikle yanında olacaksın tabi. Dediğin gibi evlendikten sonrada başınıza bu gelebilirdi. Yalnız bu kadar büyük bir mebla nasıl kaybetti onu anlamadım canım. Bu şartlar altında en az 8 seneden evvel evlenemezsin canım onu bilmen lazım. 6 sene boyunca maaşını komple vereceği için hiç para biriktiremeyecek o zamandan sonrada en az 2-3 sene geçmesi lazımki para biriktirsin. Bu arada canım sadece abisi biliyor demişsin. Maaşından hiç para kalmayacaksa nasıl geçinecek ailesi elbet öğrenmeyecekmi bu durumu :26:

6 yıl boyunca şuan evini kiraya verdi onula idare edecek, ailesine söylecek ama üzülecekleri için çok zorlanıyor, anne ve babası emekli, kendi devlet memuru, ben şuan 23 o 32 yaşında

Anladım canım. Şu sıralar çok gergindir bağırırsa çağırırsa alttan almaya çalış biraz. Hatta ayrılalım bile diyebilir o kadar zamanı düşünerek erkekler en son söylencek şeyi genelde en başta söylerler böyle bir şey teklif edersede tabi ki yanında olmak istediğini söyle, desteğini hissetmesini sağla tatlım.

zaten ona hayatta hiçbirşey senden önemli değil dedim ve tahmin edebiliyorum bitsin der dün gündüz beraberdik yaşdan dolayı konuştuk ben sana kıyamıyorum felan demişti. bugünde nöbette aradım ben bugün, beni yanlış anlamasın diye. bilmiyorum ne olcak şuan ders çalışıyorum umarım atanırım, atanırsam hallederiz ama o bunu çok zor kabul edecek eminim, çünkü daha önce pek çalışmamı bile istemiyodu (

6 yıl boyunca şuan evini kiraya verdi onula idare edecek, ailesine söylecek ama üzülecekleri için çok zorlanıyor, anne ve babası emekli, kendi devlet memuru, ben şuan 23 o 32 yaşında

tabi ki onu seviyorsan onun yanında olmalısın, bakalım 6 yıla kadar gün doğmadan neler doğar.

ancak bu paranın nasıl elde edildiğini, ne iş için kullanıldığını ve neden battığını bir araştırsan iyi olur.

Son düzenleme:

hisse senedi almış ve batmış

Ama şimdi durumlar değişti canım istemediği zaman iyiydi durumu şuan tabiri caizse batmış durumda. Allah her ikinizede kolaylık versin.

arkadaşım seni üzmek istemem ama sevgilin bu kadar parayı kaybetme ihtimalinin olduğunu bile bile hisse senedi almış.bu yaptığı akıl karı değil(ortada 250 milyarın bahsi geçiyo).hadi diyelim 7-8 yıl bekledin evlendiiniz,ya da senin desteğinle daha erken evlenip bi şekilde geçindiniz bu borç bittiğinde sevgilin yine böyle bişey yaparsa senin hayatın biter.bence sevgilin çok sorumsuzca hiç düşünmeden davranmış.henüz 8 aydır berabersin yol yakınken dön,ayrıl.yoksa bu adam seni çok üzecek gibi...

arkadaşlar çok bilmiyorum bu hisse olaylarını ama 250 milyar fazla değil mi ya kaybetmek için? kumarda bile anca kaybedersin..

e evlenmeyi o da düşünüyosa neden hiç tedbir almamış canım yani seni bırak kendi içinde mi birikim yapmamış hiç?

ben de benzer düşündüm aslında, bir devlet memuruyken büyük parayla oynamak kumar sayılır ve bunu alışkanlık haline getirirse bu işin hapislere kadar yolu var.
bence diazem ayrılmasın,fakat bu olayı bir uyarı olarak kabul edip sevgilisini çok çok iyi gözlemlesin.
yuva kurmak sorumluluk ister, attığı adımın nereye basacağını bilmek ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…