Kısa yoldan zengin olayım diye düşünmüş.
Yanlış stratejiler uygulamış.
Talihsizlik sonucu hiç hesapta olmayan bir borca girmiş.
Hayat bize neler gösterir bilemeyiz.
Allah kolaylık versin.
Borçlu olmak çok zor.
Hele 250 bin TL gibi büyük bir para.
Ne gerek vardı ya.
Devlet memuru zzten.Evi de varmış.Ama onuda kaybetti.
Senin yaşında küçük.
Yaştan dolayı sana kıyamıyorum demiş.
Ya belki bu anlattıgı şey dogru değildir.
Kendinden seni sogutmak için söylemiştir.
Ayrılmazsın diye borca girdim demiştir.
Ayrılmak için uydurdugu bi yalanda olabilir.
Bilemedim.
Canım kusura bakma ama 250 bin tl ile hisse senedi aldığına ben hiç inanmadım. Mutlaka bunun altında başka birşey var bence.
Ancak is adamları o kadar büyük meblağlarla hisse senedi olayına girer ki bu is için özel eğitimli personelleri vardır. Hatta departmanlarında da ayrı personel barındırırlar takibi ve gelişimi ile ilgili.
Senin sevgilinin eti ne, budu ne ki, bu kadar küçük bir konumda bu kadar büyük bir meblağ ile is adamlarının bile tek baslarına yapmadığını yapıyor. Bunun yalan olduguna adım kadar eminim. Bu borcun nedeni cok başka birşey bence.
Bu kadar büyük borcu olan biri de seninle sağlıklı bir iliski yürütmez zaten. Erkekler borçlu oldukları zaman adeta dibe vururlar. Tadı kalmaz, dolayısıyla ucu sana dokunacak.
O kadar küçüksün ki, bu yasta böyle bir adamın pesinden gitme derim sana. Hemen bırakma ama kendini yavaş yavaş geri cek.
Hayır yok bundan sana. Cok cok ortada.
250 binlik hisse senedi mi alınır?
ne büyük risk..aptal olmak lazım,sanmıyorum..
bankadan değil de başka yerden almış olmasın parayı..tefeci filan..
hisse senedi işi değil gibi geliyor bana..
ayrıca nasıl bir kağıtmış bu ,
birdenbire , atıyorum 100 iken 0 olacak değil ya..
biraz zarara girer diyelim ,tut ki yarıyarıya..
bi de banka, ev sende kalsın, biraz otur, biz bikaç sene sonra mı alırız diyor..
saçmalık bu işte,
bir bit yeniği var..sen biraz düşün bu konuda..
[/COLOR]
bu işte çok büyük yalan var
yazdığın kadaryla zaten maaşından ödeme yapılıyor,ödeme yapılırken banka neden evi alsın,kandırılıyorsun dikkat et
aceba benmi yanlış anladım, fabrikanın hissesini aldık dedi, galiba buda bir hisse senedi, fabrika 80 yıldır hiç zarar etmemiş yüzde birlikdi bi ihtimal o da oldu diyor.
ablan olarak her kadar birbirimizi tanımasakta seni uyarıyorum bu işte bir yanlış var sakın KANMA......
Arkadaşım bak hisse senetlerinde şöyle bir mantık vardır.
Eğer 80 yıllık bir fabrika uzun süre kar edip edip hatta bu yılın ağustos ayında iyi para getirmiş sonra da hasbelkader zarar etmeye başladıysa ve hisse fiyatları düştüyse zaman herkes o fabrikanın hisselerini almak ister. Çünkü fiyat azaldıkça talep artar. Yani satmaya çalıştık kimse almadı demiş ya, işte yok arkadaşım öyle birşey.
Hem ben sana diyorum sen versene bana şu kağıdın ismini bi bakayım hangi hisseymiş bu ağustosta kar ettirip de bu ay batan valla şaka gibi yaa
Bu arada madem 120 tl koymuş abisi 130 koymuş peki neden abisinin borcunu da ödüyor? Ayrıca iyi kazandırdığı dönemdeki para nerde? Ve gene ayrıca kendi kendini ödüyordu kredi demiş, eee kendi kendini ödüyorsa nasıl hala 120 tl brçlu hadi faizi var diyelim, 120 binin 6 yıllık fazini maaşımla ödeyeceğim demek var ya çok komik. Bu rakam asla o kadar faiz getirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?