Arkadaşım bak hisse senetlerinde şöyle bir mantık vardır.
Eğer 80 yıllık bir fabrika uzun süre kar edip edip hatta bu yılın ağustos ayında iyi para getirmiş sonra da hasbelkader zarar etmeye başladıysa ve hisse fiyatları düştüyse zaman herkes o fabrikanın hisselerini almak ister. Çünkü fiyat azaldıkça talep artar. Yani satmaya çalıştık kimse almadı demiş ya, işte yok arkadaşım öyle birşey.
Hem ben sana diyorum sen versene bana şu kağıdın ismini bi bakayım hangi hisseymiş bu ağustosta kar ettirip de bu ay batan valla şaka gibi yaa
Bu arada madem 120 tl koymuş abisi 130 koymuş peki neden abisinin borcunu da ödüyor? Ayrıca iyi kazandırdığı dönemdeki para nerde? Ve gene ayrıca kendi kendini ödüyordu kredi demiş, eee kendi kendini ödüyorsa nasıl hala 120 tl brçlu hadi faizi var diyelim, 120 binin 6 yıllık fazini maaşımla ödeyeceğim demek var ya çok komik. Bu rakam asla o kadar faiz getirmez.
batan bi hisseyi niye almak istesinlerki, yüzde 51 lik hissesi olan 100 milyar teklif etmiş ozaman, vermedik ucuza kapatmak istiyo diye diyo, şimdi yüzde 10 da kalmış yani öyle bi şart varmış yüzde 10 dan sonra düşmezmiş, oda 25 milyar ediyomuş, 4 yıl içinde satılcakmış ozaman alacakmış 25 milyarı