Nasıl davranmam gerekir ???

Aile apartmanında oturuyoruz yakın bir zaman önce esimin abisi tarafından saçma bir sebepten dolayı siddet gördüm kendisinde öfke kontrol sorunu var ??cok üzgün ve mutsuzum
abisi bu cesareti buluyorsa eşiniz de sizi dövüyor olmalı. böyle bir şey yaşasam ağzına s.çarım bi yere yazıp akıl almam o nedenle bir şey diyemiyorum

Aile apartmanında oturuyoruz yakın bir zaman önce esimin abisi tarafından saçma bir sebepten dolayı siddet gördüm kendisinde öfke kontrol sorunu var ??cok üzgün ve mutsuzum
Eşinin abisi sana şiddet uygularken esin ne halt yiyordu , kusura bakmayın ama buna rağmen o evlilik sürüyorsa suç sizin ...

Hala o evde olduğunuza göre eşiniz konu mankeni olarak takılıyor ortalarda. Böyle bir durumda üzgün değilim sinirli ol ak daha normal sanki. Hastaneler var, darp raporu alınıyor, cumhuriyet savcılıkları var şikayet ediliyor ve aile mahkemeleri var konu manke eşler boşanıyor.

Elin armut toplamamıstr insallah o esnada

Eşiniz ne yaptı abisi sizi döverken ????

Ayrıca bu ne hadsizlik.. eşinin bile hakkı olmayan şeyi abisinin yapması??
Eşim işteydi o esnada balkonda sigara içtiğim için ve kokudan rahatsız oldugu için cıkıp cama esip gürledi bende agzına sıcmak için kapısına dayandım tartısma büyüdü ve üstüme yürüdü tabi hemen darp raporu alıp şikayetçi oldum.eşimi zor zapdettim 3 aylık bebeğim var başını belaya sokmaması için kendimi o kadar zor tutuyorum ki arada kaldım anlayacagınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…