- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.033
- 468
Bu durumda kendi evinize taşınsanız daha iyi.Eşim işteydi o esnada balkonda sigara içtiğim için ve kokudan rahatsız oldugu için cıkıp cama esip gürledi bende agzına sıcmak için kapısına dayandım tartısma büyüdü ve üstüme yürüdü tabi hemen darp raporu alıp şikayetçi oldum.eşimi zor zapdettim 3 aylık bebeğim var başını belaya sokmaması için kendimi o kadar zor tutuyorum ki arada kaldım anlayacagınız
Bu durumda kendi evinize taşınsanız daha iyi.
Yani o apartman dışında bir yere.
Madem darp raporu alıp şikayet ettiniz, bundan sonra huzurunuz kalmaz
sormayınEv ev değil Senin cennet mahallesimybiglove
ailesi evden kovdu onlar kiraya çıkacak eşim 3 kardeş birde anne babası var sonuçta rahatsız olan ve yerine dibine giren oBu durumda kendi evinize taşınsanız daha iyi.
Yani o apartman dışında bir yere.
Madem darp raporu alıp şikayet ettiniz, bundan sonra huzurunuz kalmaz o binada.
Eşim asla öyle bir insan değil olay esnasında işteydi eve geldiğinde başına bela almaması için zor tuttum yoksa herşey çok daha kötü olacaktı darp raporu aldım ve şikayetçi oldum bakalım süreç ne gösterecek şimdi kiraya çıkacaklar ailesi evden gönderdi tek dileğim bir an once defolup gitmeleriabisi bu cesareti buluyorsa eşiniz de sizi dövüyor olmalı. böyle bir şey yaşasam ağzına s.çarım bi yere yazıp akıl almam o nedenle bir şey diyemiyorum
Konu ne ??? Anlamadım inan ne demek istediğiniBu konu sanki biraz imm seyy..
Nasıl desemm..
Siz anladınız onu.
Aile binası eşittir kafayı yemek yadırgamıyorum cidden bazen insanın taşınma gücüde olmuyor ama sizinki çok farklı bir boyut olmuş tabiki erkeğin size karşı gelmesi filan aileniz ne tepki verdiEşim ve ben yapmam getekeni yaptık darp raporu alıp şikayetçi oldum böyle bır durumda tabiki elimiz armut toplamadı ama benim derdim böyle bir durumda benim bir sıkıntım yokken bu evfen cıkmak istemiyorum onlar gitsin istiyorum bu arada insanlar me kadar önyargılı olmuş mesajları okuyunca sasırdım kaldım
Eksik bilgilendirme,konu eksik bilgilendirme.Konu ne ??? Anlamadım inan ne demek istediğini
Eşimle bu sorunu yaşasam bir dakika tutmazlardi o kadar garip bir durum ki ne yapacagımı sasırdım eşimi frenlemesem ruh hastası bir insan için basını belaya sokacak onlar vicdan rahatlığı yasayacak karsılık verdiği için dile getirmesem kendimi yiyorum yediremiyoruö yasal yollardan biraz tahatladım şikayetçi olunca ama içim sogumuyor asla onlar bu evden gidene kadarda sogumayacakAile binası eşittir kafayı yemek yadırgamıyorum cidden bazen insanın taşınma gücüde olmuyor ama sizinki çok farklı bir boyut olmuş tabiki erkeğin size karşı gelmesi filan aileniz ne tepki verdi
Haklısın araftayım dile getiremedim birazda sitede acemiyim doğru söylemek gerekirse konuyu açıp biraz rahatlamaktı amacım paylaşmak bile iyi geliyor bu süreçte inaninEksik bilgilendirme,konu eksik bilgilendirme.
İlk önce yazman gerekenleri sonrasında yazmışsın canım.
Misal eşinin işte oldugunu sonradan yazmışsın,şikayetçi olduğunu sonradan yazmışsın,rapor duzenlettigini sonradan yazmışsın.
Bunları ilk etapda yazki biz de anlayalım.
Eşimin ailesi büyük bir utanç yaşadı tabi onları evden kovdular yaptıgından sonra kiraya çıkacaklar ben huzurumu bozmak istemiyorum 3 aylık ve 5 yasında ıkı cocugum var düzen bozmak cok zor hem maddi hem manevi ama beklemek ve onla karşilaşmak bile beni huzursuz ediyor bir an önce gitmeleri tek isteğimHaklısın araftayım dile getiremedim birazda sitede acemiyim doğru söylemek gerekirse konuyu açıp biraz rahatlamaktı amacım paylaşmak bile iyi geliyor bu süreçte inanin
İnşallah taşınırsınız sizin içinde hayırlısı olsun.. bende hamileyim eşimin ailesi hamile olduğumdan beri resmen dar ettiler bana hamileliğimi eşim çok ılımlı davranıyor ama taşınmamız şuan için mümkün değil keşke olsada gitsem o kadar yoruldum ki sizi çok iyi anlıyorumEşimle bu sorunu yaşasam bir dakika tutmazlardi o kadar garip bir durum ki ne yapacagımı sasırdım eşimi frenlemesem ruh hastası bir insan için basını belaya sokacak onlar vicdan rahatlığı yasayacak karsılık verdiği için dile getirmesem kendimi yiyorum yediremiyoruö yasal yollardan biraz tahatladım şikayetçi olunca ama içim sogumuyor asla onlar bu evden gidene kadarda sogumayacak
Konuyu anlatmamışsınız hanfendi, müneccimmiyiz biz gerisini bilelim. Öyle Bi yazmışsınız ki ne yapmam lazım diye hiç detay vermeden sanki eliniz kolunuz bağlı mecbur sineye çekiyorsunuz gibi anladık. Şikayet edilmiş, yasal yollardan cezasını öder. E evden de kovulmuş yakında gider . Başka ne yapacaksınız git sen de ona şiddet uygula diyecek halimiz yok. Bekleyin defolup gitsinler Bi daha da bir araya gelmeyin.Eşim ve ben yapmam getekeni yaptık darp raporu alıp şikayetçi oldum böyle bır durumda tabiki elimiz armut toplamadı ama benim derdim böyle bir durumda benim bir sıkıntım yokken bu evfen cıkmak istemiyorum onlar gitsin istiyorum bu arada insanlar me kadar önyargılı olmuş mesajları okuyunca sasırdım kaldım
Aman hamilelikte çok dikkat edin lütfen hiç stres yapmayın kimse için değmiyor yaşanacak varsa bir şekilde yaşanıyor ama ezdirmeyin kendinizi sakın iyi düşünün bebeğiniz etkilenmesin dilerim mecburiyetlerin dişinda gönlünüzce olsun herşeyİnşallah taşınırsınız sizin içinde hayırlısı olsun.. bende hamileyim eşimin ailesi hamile olduğumdan beri resmen dar ettiler bana hamileliğimi eşim çok ılımlı davranıyor ama taşınmamız şuan için mümkün değil keşke olsada gitsem o kadar yoruldum ki sizi çok iyi anlıyorum
Haklısınız yinede tşk ederim yorumunuz için dilerim dediğiniz gibi olur yek temennim buKonuyu anlatmamışsınız hanfendi, müneccimmiyiz biz gerisini bilelim. Öyle Bi yazmışsınız ki ne yapmam lazım diye hiç detay vermeden sanki eliniz kolunuz bağlı mecbur sineye çekiyorsunuz gibi anladık. Şikayet edilmiş, yasal yollardan cezasını öder. E evden de kovulmuş yakında gider . Başka ne yapacaksınız git sen de ona şiddet uygula diyecek halimiz yok. Bekleyin defolup gitsinler Bi daha da bir araya gelmeyin.
İlk hamileliğimde aynısını yaptılar sanki birşey oluyor 4 kız birleşip üstüme üstüme geliyolar çok sabırlı sakin kalmaya çalışıyorum eşim destek veriyor ama çok zorlanıyorum artık bilmiyorum nasıl olacak ne olacak sanki bende artık son damladayım inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur gereğini yapmışsınız bundan sonrasını artık size zaman gösterirAman hamilelikte çok dikkat edin lütfen hiç stres yapmayın kimse için değmiyor yaşanacak varsa bir şekilde yaşanıyor ama ezdirmeyin kendinizi sakın iyi düşünün bebeğiniz etkilenmesin dilerim mecburiyetlerin dişinda gönlünüzce olsun herşey
Ailesi yarın öbürgün yumuşayabilir şikayeti geri çekmeniz veya evden çıkmamaları konusunda sizi yumuşatmaya çalışabilirler, sakın taviz vermeyin.Haklısınız yinede tşk ederim yorumunuz için dilerim dediğiniz gibi olur yek temennim bu
Evet farkındayım bunun defalarca özür dilemeye geldiler kapımdan geri çevirdim ama kesinilkle muhattap olmuyorum en ufacık bir tavizde kabullenmiş olurum diye ailesi için cok zor bir durum farkındayım ama ayrım olmamalı demi ? Evlatlar arasında magdur kimse onun yanında olunur ama bunlarda öyle değil bu arada arnavutlar değişikler işte bakalım zaman ne göstericekAilesi yarın öbürgün yumuşayabilir şikayeti geri çekmeniz veya evden çıkmamaları konusunda sizi yumuşatmaya çalışabilirler, sakın taviz vermeyin.
İnşallah eşin destek veriyorsa güzel ama yinede işin zor allah kolaylık versin inşallah bekarmı hepsiİlk hamileliğimde aynısını yaptılar sanki birşey oluyor 4 kız birleşip üstüme üstüme geliyolar çok sabırlı sakin kalmaya çalışıyorum eşim destek veriyor ama çok zorlanıyorum artık bilmiyorum nasıl olacak ne olacak sanki bende artık son damladayım inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur gereğini yapmışsınız bundan sonrasını artık size zaman gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?