Nasıl davranmam gerekiyor?

Feyzaaaaaaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
584
238
103
Kızlar benim biraz tecrübeye hıtıyacım var kaynımın düğünü olucak yani bır eltim olucak ‘kızı tanır severdim’ ama anne tarafı biraz sıkıntılı simdiden neye dikkat edip nasil davranmam gerek simdiden giçikliklar olucak gibi geliyor insanlar konusunda cok tecrubesizim onlara oyle gozukmek istemem su 5 gunu iyi atlatmak istiyorum

Son düzenleme:
Hiç bir şeye karışmayın bence. Üzerinize düşen bir görev varsa, yardım falan istenirse yapın. Yenge triplerine girip her şeye atlamayın. Unutmayın bu sizin gününüz değil eltinizin günü.
Yok oyle karisan biri degilim aksine elimden geleni yaparim eltilik yada yengelik yapmak degil amacim ne bilim karsi taraf oyle yapmasini istemem oyle biri degil ama akrabalari iste biraz kafasini kariştiriyolar ben sadece nasil davranmaliyim onu sordum

Pardon biraz anlatma sıkıntım var hemende ne meraklisiniz dalga gecmeye

Mesela eltinizin aile tarafiyla ne alakaniz olacak? Ve eltinizin alisverisindeki rolunuz nedir bunlari anlatirsaniz anlariz muhtemelen. Eltim benim ailemi sadece dugunde gordu selamlasmak disinda birsey olmuyor. Ben de eltimin annesini 2 kere gordum 4,5 senedir.
Ne gibi bir baglantiniz olabilir diye dusundum.

Peki teşekkürler

Madem bu sürece dahilsiniz, karışmayın, sorarlarsa söyleyin, güleryüz tatlı dille idare edin.
Şimdiden siz de "sorun çıkacak" önyargısı ile hareket etmeyin.

Kendiniz gibi davranın. Siz nasıl olursanız olun onlar görmek istediği gibi görecekler sizi. O yüzden içinizden nasıl davranmak geliyorsa öyle davranın.

Elticilik oynamayın yeter. Ne çok samimi ne çok uzak durun. Bir de bana almadınız ona aldınız triplerine de girmeyin.

Elticilik oynamayın yeter. Ne çok samimi ne çok uzak durun. Bir de bana almadınız ona aldınız triplerine de girmeyin.
Hayir dedigim gibi elticilik degil niyetim ki karsiyim oyle seylere gorumcem ayni zamanda yengem olur oyle bi kafada olmadimiz için çok sukur iyiyiz eltimlede oyle olmak isterim

Hayir dedigim gibi elticilik degil niyetim ki karsiyim oyle seylere gorumcem ayni zamanda yengem olur oyle bi kafada olmadimiz için çok sukur iyiyiz eltimlede oyle olmak isterim
tamam da olmayin iyi olmak için çabaya girmeyin zira bu çok sıkıcı oluyor karsi taraf için size düşen bir sey olursa ki pek sanmam siz güler yüzünüzü saygi ve mesafenizi ayarlayın gerisi kolay

tamam da olmayin iyi olmak için çabaya girmeyin zira bu çok sıkıcı oluyor karsi taraf için size düşen bir sey olursa ki pek sanmam siz güler yüzünüzü saygi ve mesafenizi ayarlayın gerisi kolay
İnsallah iyi gecer allahin izniyle zaten uzak yerlerdeyiz sadece guzel bi sekılde atlatmak isterim

İnsallah iyi gecer allahin izniyle zaten uzak yerlerdeyiz sadece guzel bi sekılde atlatmak isterim
anliyorum iyi niyetlisiniz bu çok guzel inanin ama karsi taraf bir muamma siz şimdi ben iyilik yaptim soyle yaptim boyle yaptim dersiniz karsi tarafsa hic umursamaz kırılan üzülen siz olursunuz o yuzden mesafe candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…