- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi Feyzaaaaaaaa
-
Dogru soyluyosunuz mesafemi korurumanliyorum iyi niyetlisiniz bu çok guzel inanin ama karsi taraf bir muamma siz şimdi ben iyilik yaptim soyle yaptim boyle yaptim dersiniz karsi tarafsa hic umursamaz kırılan üzülen siz olursunuz o yuzden mesafe candır
Alışverişe gitme mesela seni ilgilendirmez sonuçta :))Kızlar benim biraz tecrübeye hıtıyacım var kaynımın düğünü olucak yani bır eltim olucak ‘kızı tanır severdim’ ama anne tarafı biraz sıkıntılı simdiden neye dikkat edip nasil davranmam gerek alışveriş felan yapilicak simdiden giçikliklar olucak gibi geliyor insanlar konusunda cok tecrubesizim onlara oyle gozukmek istemem su 5 gunu iyi atlatmak istiyorum
canınız nasıl isterse öyle davranın bunun için konu neden açtınızKızlar benim biraz tecrübeye hıtıyacım var kaynımın düğünü olucak yani bır eltim olucak ‘kızı tanır severdim’ ama anne tarafı biraz sıkıntılı simdiden neye dikkat edip nasil davranmam gerek simdiden giçikliklar olucak gibi geliyor insanlar konusunda cok tecrubesizim onlara oyle gozukmek istemem su 5 gunu iyi atlatmak istiyorum
Mecburun cunku meselaAlışverişe gitme mesela seni ilgilendirmez sonuçta :))
Dedigim gibi oyle bi niyetim yok teşekkürlerEltilik yapmayın , ben kaç senelik gelinim demeyin,ben bilirim bu aileyi havalarına girmeyin yeter
Yanlış anlaşılıyordu sıldımBen icerikte alisveris diye birsey gormedim?
Kızlar benim biraz tecrübeye hıtıyacım var kaynımın düğünü olucak yani bır eltim olucak ‘kızı tanır severdim’ ama anne tarafı biraz sıkıntılı simdiden neye dikkat edip nasil davranmam gerek simdiden giçikliklar olucak gibi geliyor insanlar konusunda cok tecrubesizim onlara oyle gozukmek istemem su 5 gunu iyi atlatmak istiyorum
Aynı problemi yaşadım çünkü başlık yok..2 nokta nedir konu sahibi?Başlığa tıklayamadım bi türlü.
Eltinize gelince hiçbirşeye karışmayın..
Alışverişe gitmeye mecbur değilsin bunu kim demişMecburun cunku mesela
Başlik bulamadim cunkuAynı problemi yaşadım çünkü başlık yok..2 nokta nedir konu sahibi?
Tipki dedıgınız gıbı yapıyorum bende o dusuncedeydim ki zaten bi gorumcem yengem var bu sekıl devrandıgım için suan arkadaş gibiyizElti olarak değilde eltini senin kız kardesinmis yada arkadasinmis gibi düşün sen ona o şekilde davrandığın sürece o seni sever zaten o seni severse ailesi de sever elti çok uzak bir akraba değil bence aile olacaksınız ve birbirine bağlı bir aile ki sen de alışverişe gidiyorsun sürekli bir yerlerde denk geleceğin bir insan arkadaş olmaya bak derim ven
Bence olması gereken o yoksa sürekli sizinle uğraşmaya çalışacak dertsiz başınıza dertTipki dedıgınız gıbı yapıyorum bende o dusuncedeydim ki zaten bi gorumcem yengem var bu sekıl devrandıgım için suan arkadaş gibiyiz
Alişveris konusunda teşekkür ederim yorumunuz için oyle istenildi esim ailesi taraf oyuzden mecbur dedim ama bazi kotu niyetli insanlar sirf kendileri mutlu olucak diye başkalarin acigini arayip ustune atlama pesindeler bu yuzden sizlerde tecrube istedimElti olarak değilde eltini senin kız kardesinmis yada arkadasinmis gibi düşün sen ona o şekilde davrandığın sürece o seni sever zaten o seni severse ailesi de sever elti çok uzak bir akraba değil bence aile olacaksınız ve birbirine bağlı bir aile ki sen de alışverişe gidiyorsun sürekli bir yerlerde denk geleceğin bir insan arkadaş olmaya bak derim ven
Ailevi yapı etkiler biraz mesela ablamdan biliyorum abi kardeş bağlı olduğu için ablam ve eltisibde mevbur sürekli görüşürler o yüzden iyi anlaşmaya bakarsanız of yine mi gelecekler yine mi gideceğiz onlarda mi var diye canını sikmamis olursunAlişveris konusunda teşekkür ederim yorumunuz için oyle istenildi esim ailesi taraf oyuzden mecbur dedim ama bazi kotu niyetli insanlar sirf kendileri mutlu olucak diye başkalarin acigini arayip ustune atlama pesindeler bu yuzden sizlerde tecrube istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?