Nasıl davranmam gerekiyor?

Kaynınızın evlenmesi sizi nasıl ilgilendiriyor ki ? Alışveriş diyorsunuz gelin damat alışveriş yapacak sizi nasıl etkiliyor mesela bu durum ? Gelinin annesinin ailesi sizi nasıl etkiliyor ? Çok saçma bence

Alışverişe gitme mesela seni ilgilendirmez sonuçta :))

canınız nasıl isterse öyle davranın bunun için konu neden açtınız

5 gün ayak bağı olmayın. çok lazım olan bir şey olursa yardımcı olurum deyin top sizden çıksın. evinizde oturun kendi işinize bakın 50 kişi alışveriş yapmaya gerek yok kimsenin gıcıklığını tribini çekmeye de gerek yok

Şimdi ben eltiyi geçtim de eltinin akrabalarını çözemedim. Kimseye iyi olmanıza gerek yok ekstra bişey yapmanıza da. Akrabalarını bir iki kere göreceksiniz. Alışverişe gitmeye neden mecbursunuz anlamadım ama giderseniz de fikriniz sorulmadan bişey demeyin. O onun alışverişi çünkü. Gayet kendiniz olun.

Elti olarak değilde eltini senin kız kardesinmis yada arkadasinmis gibi düşün sen ona o şekilde davrandığın sürece o seni sever zaten o seni severse ailesi de sever elti çok uzak bir akraba değil bence aile olacaksınız ve birbirine bağlı bir aile ki sen de alışverişe gidiyorsun sürekli bir yerlerde denk geleceğin bir insan arkadaş olmaya bak derim ven

Tipki dedıgınız gıbı yapıyorum bende o dusuncedeydim ki zaten bi gorumcem yengem var bu sekıl devrandıgım için suan arkadaş gibiyiz

Alişveris konusunda teşekkür ederim yorumunuz için oyle istenildi esim ailesi taraf oyuzden mecbur dedim ama bazi kotu niyetli insanlar sirf kendileri mutlu olucak diye başkalarin acigini arayip ustune atlama pesindeler bu yuzden sizlerde tecrube istedim

Ailevi yapı etkiler biraz mesela ablamdan biliyorum abi kardeş bağlı olduğu için ablam ve eltisibde mevbur sürekli görüşürler o yüzden iyi anlaşmaya bakarsanız of yine mi gelecekler yine mi gideceğiz onlarda mi var diye canını sikmamis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…