Görüşme yav. Iyyy en sinir olduğum tip. Bi kaşık suda boğasım gelir.
Cevap falan verme mailine, çağrılarına.
İşim vardı unuttum de. ayrıca senin evde olduğunu ne bilsin, arkadaşlarla sohbet ediyoduk falan de. Mala bak ona mı kalmış senin yaşantın
Ya her laftan bir şeyler çıkarıyor. Sürekli laf sokma derdinde. Evlendim eşime evliliğime alışmaya çalışıyorum bu dönemde. Ay sen ev hanımı oldun yemek yapıyorsun hahahaha deyip duruyor sinirim bozulmasın da ne olsun.
İş başvurusu yapıyor musun gerçi yapsan da iş yok bu ara yazık valla deyip duruyor az önce aradı tepem attı. Aklıma diyecek laf da gelmiyor ki. Sinsi olamıyorum onun gibi.
Ay tam dayaklıkÇakı çakıverecen suratına
Hiç görüşme boşver. Faydasız insanlarla boşuna zaman kaybı yapma kendine.
Ortak tanıdığımız insan çok, başkalarının yanında da benim üstümden beni ezerek kendini yüceltip hava atıyor. Delirtecek beni.
Evet çok haklısınız. Ama ağzının payını da vermek lazım. Öyle entrikacı ki benim ona laf yetiştirmek için önceden çalışıp demem lazım ona cevap yetiştiremiyorum maşallah cadı gibi.
Anlayabiliyorum seniOnun eksik olduğu bi yanı yok mu, ordan dem vursanız?
bir daha aradığında aç kahkalarla konuş, çok mutluyum eşim mükemmel bir insan, harika bir iş buldum, evimizi değiştirdik birde hizmetçi tuttu eşim birde evde yorulmamı istemiyor, ayy canım ya şu anda çok meşgulüm ben seni ararım sonra de ve kapat telefonu ve o telefonu o aradğında sakın açma
Bu arkadaşınızla illa görüşmek zorunda mısınız mutlaka hayatınızda olması gereken bir kişi mi açmayın telefonlarını maillerine dönmeyin bir süre sonra sizden umudu keser bu kadar basit yani. Sizi mutsuz eden insanları hayatınızda tutmanıza gerek yok ki .Anne, baba, kardeş dışında.
Ne gibi bir eksik örneğin?
Ne biliyim, yeteneksiz olduğu şeyler, yapamadığı maharetler mesela.
Sevgilisi var mı mesela, sen evlenmişsin ne güzel, eşini bulmuşsun. Onun var mı..Veyahut aile ilişkileri nasıl..
Problemli olduğu bi konu yok mu..
Her şeyi dört dörtlük mü bu gerzeğin? İllaki değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?