Eşimle geziyoruz tozuyoruz bir süre çalışmak istemiyorum, Allah sana da hayırlı bir eş nasip etsin sende çok mutlu ol o zaman ne demek istediğimi anlarsın de. Emin ol fesatlıktan yapıyor durduk yere niye uğraşsın seninle. Sende onu deli edecek olan noktadan vurmalısın. Hatta bence hiç durma hemen sen ara. Tatlım naber de hazırlık yapıyorum akşama eşimin sürprizi varmış hangi kuaförü önerirsin falan de :) Ben olsam hiç durmam yaparım
memur bile olsa bir kişinin bir işte çalışacağı kesin değildir.düşmez kalkmaz bir Allah.ezikliğini bu şekilde kapatmaya çalışıyor demek ki.aklıma da şu gelmedi değil bi gün hesaplar tam tersi dönerse o zaman neyin kafasını yaşar merak ettim.
Ben de evlendim çocuğum oldu çalışamadım,çalışmak istiyorum ama seninki gibi arkadaşlarım sorunca 'ne çalışıcam evde keyfime bakıyorum kızımla eşimle gezip tozuyorum,şimdi düşünmüorum ' diorum
Bi de senin evlenmeni çekemio gibime geldi,içten içe o da çok istio galiba evlenmeyi
Biraz vasfiye teyze gibi galiba,ağlatmadan bırakmayanlardan :)
Aynen arkadaşın yazdığı gibi sende onu ezmeye bak .
Yapmamış olsan bile azıcık yalan bir şey çıkmaz .
KOcamla yemeğe gittik sabaha kadar eğlendik falan :)
evlendin ev hanımı oldun diye dalga geçiyosa sen de evliliğin çok güzel bişey olduğunu söyle :123: o arkadaşın evli mi mutlu mu bilmiyoruz ama sen iş kadını olmadan da huzurlu ve düzenli bi hayatın olduğunu hissettir... Evlilikle ilgili falan sorunun olursa bile belli etme ki sevinmesin sinsi
Hiç takma umursama onu evlilik flörtünü yaşa bundan kastım henüz çocuk yok bir şey yok eşin ile gez dolaş bakın hayatınızın tadına.
Zayıf noktasını yakala oradan dem vur ve ona inat çok detaylı olmasa da evliliğin ile ilgili güzel şeyler anlat hatta gerekirse biraz abartı serp ufak masum yalanlar anlayacağın.