Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum

delbin

"kafamı dinlemek değil, susturmak istiyorum."
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.112
645
53
Nasıl ve nerden baslayacağimi bilmiyorum 17 aydir biriyle birlikteligim vardi aynı evi paylasıyorduk oda evlenip ayrilmis benimde 2 ci evliligim henüz 1 aylık evliyim evlenmeden önce eşim her dediğimi yapan üstüme titreyen bir adamdı 9 ay boyunca çalışmadı iş bulamadı her konuda destek oldum ona imkanlarim el verdiği sürece nikah olmadan ailem ıstanbula geldi vs onlar gelicek diye apar topar iş ayarladı girdi çalışıyor şimdi bizimkiler beğendiler hemen nikah işlemlerine başlandı nikah oldu nikah günüm nikahtan çıktık adam beni evin önüne bıraktı çıktı ise gitti tabi ben sinir küpü gece geldi özür dilerim affet diye yalvardi sonrasında adam öyle bir degistiki.aramaz sormaz umursamaz yemek saatleri evde olmaz surekli yalan soyler yalani yalanla kapatir benimle hic konusmaz bunun gibi bisürü neden say say bitmez neyse geçen hafta pazartesi memlekete gittik cocuklarim falan hep birlikte 2 gun kaldik donus yolunda yigeni aradi teyzesi rahatsızlanmıs ankara'ya gidiceklermis hep birlikte bende eşime dedim ki onlar gitsinler bak biz yoldayız zaten uğrarız bu saat geç varırız ıstanbula sorun deyil benim için önce tamam dedi moladan enistesini aradı güya hastaneden çıkarmışlar evdeymis ablası gitmeme gerek kalmadı dedi tabi inanmadım eve geldik uykusuzluk yol yorgunluğu uyudum uyanınca yanimda yoktu çıkıp gitmişti aradım bunu biz bi saat sonra ankara'ya gidiyoruz ablalarimla hazmedemedim bana yalan söylemesini eve ugricam dedi gelme zaten otel gibi kullanıyorsun artık bu evi hiç gelme dedim telefonu kapattım 4 gündür ne o beni aradı nede ben onu okadar kirginimki evi yoktu tanistigimda arkadasinda kaliyordu ablalari evine almamis ben yaninda oldum ben fedakarlik yaptim ama degmedi nankorlukte cigir aşmış ben birsey diyince yapmasaydin diyip susturuyor.bu evlilikte pismanliğin nirvanasini yaşıyorum.

Bunun hepsi 1 cumle mi guzel kardesim? Azicik noktalamadir paragraftir yapsaydiniz keske cok zor anlasiliyor.

Bu arada neyinden pisman oldunuz?bitirirsin gider nedir yani sanki 5 cocukla sokakta mi kaldiniz? O dusunsun. Siz eski hayatiniza aynen devam edersiniz

Her yaptığınızı adamın başına kakarsanız adam sizden soğurda,kaçar da

boşver.
sokakta kalmak onun tercihi demek ki.
acıma. üzülme.

9 ay boyunca çalışmayan bir adamla evlenince böyle olur canım.Adamın sorumsuz bir adam olduğu zaten belliymiş.İkinci evliliğinizmiş çok araştırmanız gerekirdi.Eski eşide bu sorumsuz ve lakayt haraketleri yüzünden ayrılmıştır mutlaka.Şimdi ne yapılır bilemedim.

Eski esinden hiç bahsetmez ı nedenle bilmiyorum ayrılmak ailem böyle birşeye asla müsade etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…