- Konu Sahibi mavisiyah_87
-
olabılır belkıBu arada sürekli regl sancısı gibi bi sancım var bu bi belirti mi
Yürüyüş çok yapamıyorum kasiklarim çok ağrıyor yuruyunce hergün duş alıyorum hurmayi denicem mutlaka :) teşekkür ederimolabılır belkı
ama dogum sancısı farklı bırsey
nasıl anlıcam dıye dusunme sancı baslayınca anlıyorsun :)
hurma yemek yuruyus yapmak gevseme egzersızlerı yapmak bunlar dogumu baslatan seyler
dıkkat edın tek kalmayın ılık dusa falan gırın derım :)
Bende acı yok bazen sızlıyor sadece sizin plastik cerrahi mi patlattıgeçmiş olsun aynısı benim parmağımın iç kısmında çıkmıştı ama çok acıyordu sizde acıma yok mu?
benim patlatıp bastırıp kanı ve iltihabı çıkarmışlardı.
Aminnn bende korkuyorum suni sancidanSuni sancı beter kötü birşey .allah kolaylık versin bol bol oku
Saol canım salı günü hersey netleşecek bakalım40. haftanın ıcındesın hala acılma olmadıysa muhtemelen sezeryan olacaksındır
normal dogum ıstedıgın ıcın doktorunda bunu destekledıgı ıcın sunı sancıyla normalı denıcektır
ama acılma olmadıgı ıcın yıne sezeryana alınıcaksın
ben senın yerınde olsam o sunı sancıyı cekıp kendı vucudumu daha cok yormak yerıne sezeryan olurdum
acılma oldu oldu... yoksa sezeryan derım
bosuna kendınızıde bebegınızıde rıske atmayın
doktor ne derse onu dınleyın derım
hayırlı dogumlar :)
Bunu duymadım hiç arastircamBen spinal anestezi ile sezeryan oldum gerçekten çok rahattı ve hemen toparlandım ikinci bebeğimi de inşallah öyle doğuracağım eğer normalden korkuyorsanız benim gibi tavsiye ederim.
Inşallah canımAnladığım kadarıyla doktorunuz sizin için makul olanı yapmaya çalışıyor. Hem bekliyor, olmazsa suni sancı, en son çare sezaryen demiş. Sizi en iyi o tanır, doktorunuza güvenin. Burada herkes doktor kesilmiş de size en uyun doğum sezaryen diye uyduran yorumlar olmuş. Sanırsın hepsi tıp bitirmiş, sizin de muayenizi onlar yapmış da karar vermiş. Hayret bir şey. Çevreniz için de buradakiler için de her kafadan çıkan sese aldanmayacaksınız işte. Sonra aklınız yalan yanlış şeylerle dolar ve kafanız karışır. Yurdum insanı doktorculuk oynamayı pek sever malesef. Ben doktorunuzun yaklaşımını çok beğendim. Hemen sezaryene alarak kestirip atmamış, size zaman vermiş. İnşallah normal doğum yaparsınız istediğiniz gibi.
acile gitmiştim ben acıya dayanamadığım için pazar günüydü özel hastanede bir doktor vardı ama uzmanlığı neydi bilmiyorumBende acı yok bazen sızlıyor sadece sizin plastik cerrahi mi patlattı
Inşallah canım çok dua ediyorum kendi gelsin diyeIlk olarak Allah yardimcin olsun insallah sag saglim istedigin sekilde dogurursun bebegini. Sen simdi kafani takiyorsun ama sali gününe kadar bir bekle icinden ne his geciyor ise öyle yaptir kalbini dinle. Bide sen aklini kurcalarken bir bakmissin suyun patlar bebek yolda birden acilma olur bi dogum isine inaanin akli ermez vallah bebegin bir anda karar verirse bütün düsüncelerin cöpe gidecek o yüzden fazla kafana takma canim hayirlisi olsun
Inşallah benimde parmagimla ilgili sorun yasamadan aldiririm kurtulurum canımacile gitmiştim ben acıya dayanamadığım için pazar günüydü özel hastanede bir doktor vardı ama uzmanlığı neydi bilmiyorum
acı yoksa iyi ben acıdan uyuyamamıştım o gece
SaolunAllah yardımcınız olsun. Stres yapmayın.
Canım benim 42. Haftamda hala hiç bir belirtim yoktu. Doktorum sezeryana yönlendiriyordu ama ben Normal doğum istiyordum. Suni sancı ile normal doğum yaptım çok şükür. Bence normal doğumdan vazgeçmeSlm arkadaşlar ben 40 haftanın içinde hamileyim ama bebeğim hala kanala girmemiş salı günü tekrar kontrolüm var eğer hala kanala girmezse ve açılmam hala olmamissa suni sancı vercek doktorum yada sezeryan yaparım istersen dedi ne yapmalıyım
Çok istiyorum normal doğumu Canım inşallahCanım benim 42. Haftamda hala hiç bir belirtim yoktu. Doktorum sezeryana yönlendiriyordu ama ben Normal doğum istiyordum. Suni sancı ile normal doğum yaptım çok şükür. Bence normal doğumdan vazgeçme
Herkes farklı zorluk çekmiş galiba canım :)2 normal dogum yapmıs bırı olarak kesınlıkle sezayan olunuz:)
aslında ikinci dogumum harkaydı ,dikişisizdi ..ben yıne de sezaryan dıyorum:)Herkes farklı zorluk çekmiş galiba canım :)
Mrb cnm bende normal dogum istemiyorhm korktugum iicin direk sezeryan tarihi goruscem doktorla iste randevu aldimSlm arkadaşlar ben 40 haftanın içinde hamileyim ama bebeğim hala kanala girmemiş salı günü tekrar kontrolüm var eğer hala kanala girmezse ve açılmam hala olmamissa suni sancı vercek doktorum yada sezeryan yaparım istersen dedi ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?