Nasıl dogurucam korkuyorum

Bu arada sürekli regl sancısı gibi bi sancım var bu bi belirti mi
olabılır belkı
ama dogum sancısı farklı bırsey
nasıl anlıcam dıye dusunme sancı baslayınca anlıyorsun :)

hurma yemek yuruyus yapmak gevseme egzersızlerı yapmak bunlar dogumu baslatan seyler
dıkkat edın tek kalmayın ılık dusa falan gırın derım :)

Yürüyüş çok yapamıyorum kasiklarim çok ağrıyor yuruyunce hergün duş alıyorum hurmayi denicem mutlaka :) teşekkür ederim

Saol canım salı günü hersey netleşecek bakalım

Inşallah canım

Ilk olarak Allah yardimcin olsun insallah sag saglim istedigin sekilde dogurursun bebegini. Sen simdi kafani takiyorsun ama sali gününe kadar bir bekle icinden ne his geciyor ise öyle yaptir kalbini dinle. Bide sen aklini kurcalarken bir bakmissin suyun patlar bebek yolda birden acilma olur bi dogum isine inaanin akli ermez vallah bebegin bir anda karar verirse bütün düsüncelerin cöpe gidecek o yüzden fazla kafana takma canim hayirlisi olsun

Inşallah canım çok dua ediyorum kendi gelsin diye

Canım benim 42. Haftamda hala hiç bir belirtim yoktu. Doktorum sezeryana yönlendiriyordu ama ben Normal doğum istiyordum. Suni sancı ile normal doğum yaptım çok şükür. Bence normal doğumdan vazgeçme

Anne değilim henüz ama doktorunuza güveniyorsanız içiniz rahat olsun Y engemde sizinle benzer bir durum yaşamıştı açılması yoktu ve normal doğum diye israrciydi apartmanlarindaki merdivenleri inip çıktı bide gün içinde hurma yedi suni sancisiz normal doğum yaptı açıklığı ne kadardı bilmiyorum ama.
Allah sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin insallah

Mrb cnm bende normal dogum istemiyorhm korktugum iicin direk sezeryan tarihi goruscem doktorla iste randevu aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…