Nasıl dogurucam korkuyorum

40 hafta çok tehlikeli ben 38+2de Sezaryen oldum canim çünkü bebeğim kakasini yapmış . Yan odada da arkadaşın biri 40+1de doğuma gitmiş bebek kanala girmemiş ama normal doğum için bekledim bebeği oksijensiz kaldı ve öldü. İyi düşün.
Sezaryen çok kötü bişey dgl

Sezeryan yapsın.Bebeğin sağlığı için.Suni Sancı vermesin.İnşirah Suresi bol bol okuyun.Rabbi yessir çekin.Allah'ım yardımcınız olsun.çok güzel bir duygu.

Benim ilk Doğumda suyum geldi sancım yoktu, böyle durumda suni sancı vermek daha ağrılı oluyormus , bekledim sancılar başladı ama 12 St sonra daha 3 cm açılma vardı(sancılar 3 dk da 1 düzenli ve şiddetli olmasına rağmen) .olmayınca olmuyor nasip değilmiş normal Doğum, sezeryan oldum
Suni sancıya dayanırım diyorsanız deneyin,ama ben dayanamazdım büyük ihtimal

çevremden bildiğim kadarıyla suni sancıyı hissedip hissetmemek senin acı eşiğine bağlı bunu kimse bilemez herkesin bünyesi ayrı doktorun hangisini daha çok tavsiye ederse onu yaptır artık tıp çok gelişti ne eski sezeryanlar var ne eski normak doğumlar ki doğumun 2 gün sonra çok spontane bir şekilde gelişebilirde yani taktirir ilahi ama istersen normal doğum bir Fatma ana çiçeğini araştır sen :)

Iki kizimdada aniydi.. Birincisi sezeryan oldu.. Ikincisi de normal.. Bagzi kadinlarda dogum esnasinda yerine oturuyor ve acilma oluyor.. Tabikide doktorun dedindende cikma.. Onlarda saglimiz icin elinden geleni yapiyorlar .. Sagolsunlar..

40 haftayı gecsen bile bekleyebilirsin. Eğer bebeginin kalp atışında bir sıkıntı yoksa suyun normalse 42 ye kadar yolu var. Anlamıyorum kestirip atıp sezeryan diyenleri. Her seyin dogal varken keyfi yere sezeryan demek ne mantık yani. Normal dogumun bir sürü avantajı varken bu sezeryan özentiligi niye. Tabiki sezeryan hayat kurtarır sadece gerekli durumlarda.

Eşin göğüslerini uyarsn öpsün oksasin vs bide icine bosalarak birlikte olun. Netten diger dogum baslatma eylemlerine de bakabilirsin. No stresing. Karninda bebek kalan yok.

Ya ben,ben nasıl dogurucammm?

Ben senden dahada cok korkuyorum,birak normal dogunu oraya cikipta muane bile olamıyorum srn yine iyisin normal dogumu istedigine gore,suni sancida alabilmelusin

Ben kesinlikle sezaryan olucam sanirim,ayyy simdi den benide heyecan sardi,

Allah tek nefeste kurtarsin canım

Normal doğum en iyisi. Hem moralini bozma stres yapma. Ne olacağı belli olmuyo hiç. Benim günüm geçmişti 4 gün filan sonra bi gün nisan geldi ertesi gün suyum geldi suni amacıyla doğuma aldılar hemen. Yani zamani var herşeyin, ama kesinlikle normal doğumdan yana ol derim. Allah yardimcin olsun. Korkucak hiç bi şey yok. Zaman herşeyin ilacı. İçinde kalacak değil ya.

Ne istediğine karar ver ben sezaryana çok karşı olduğum için 42. Haftada sunu sancı ile Doğum yaptım. Çünkü ne açılma ne sancı vardı suni ile Bi saate girdim çıktık. Çok çok kolay Bi Doğum oldu bunu da son hafta Bi kg hurma yiyip bol bol yürüyüş ve merdivene bağlıyorum bebeğin sıkıntıda olmadıktan sonra srzaryanı aklından çıkar derim Allah yardımcınız olsun

Amin canım inşallah normal olur

Artık gelsin istiyorum bebisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…