- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
- Konu Sahibi mavisiyah_87
-
40 hafta çok tehlikeli ben 38+2de Sezaryen oldum canim çünkü bebeğim kakasini yapmış . Yan odada da arkadaşın biri 40+1de doğuma gitmiş bebek kanala girmemiş ama normal doğum için bekledim bebeği oksijensiz kaldı ve öldü. İyi düşün.Slm arkadaşlar ben 40 haftanın içinde hamileyim ama bebeğim hala kanala girmemiş salı günü tekrar kontrolüm var eğer hala kanala girmezse ve açılmam hala olmamissa suni sancı vercek doktorum yada sezeryan yaparım istersen dedi ne yapmalıyım
Sezeryan yapsın.Bebeğin sağlığı için.Suni Sancı vermesin.İnşirah Suresi bol bol okuyun.Rabbi yessir çekin.Allah'ım yardımcınız olsun.çok güzel bir duygu.
InşallahHiçbirinden korkma. Iyilesmek için stres olmamak lazım. Bebegin öyle ya da böyle gelecek sana...
3 buçuk kiloKaç kiloydu bebişin ?
Amin canımCanım doktorun en doğru kararı verir tabikide.hayırlı doğumlar diliyorum.darısı başıma...
Amin canım inşallah normal olurBen normal dogum yaptim ve normali tavsiye ederim uc ablam var ücü de sezaryen oldular. Beni gorunce soyledukleri sey;
- keske ben de normal dogum yapsaydim
- sezaryen olsaydi kalkamazdi ayaga
- ay ne guzel bebegini gordu hemen vs. Sonra ayni anda
- vay canina eda normal dogum yapti dediler. Her seyden muhimi Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Hayirlisi olsun diyerek dua et ve tevekkulun bol olsun insaallah.
Darısı başıma inşbenim hic acilmam yoktu suyum geldi hala acilma yoktu,sancimda yoktu.
suni sanciyla normal dogurmak nasip oldu.
acilmaya filan takilmayin,benim acilmam 4 saat icinde 10 cnme ulasti suni sanciyla birlikte
Ben uzun boyluyum 1.75 boy hamilelikte kilometre 87 olduAyy tosuncuk gelmiş
Maşallah onada sanada
Senin yapın nasıl yapılı mısın ?
Ben burda doğum hikayelerini okudukça korktum valla doğumdan
Tüm anneleri tebrik ederim
Artık gelsin istiyorum bebisimNormal doğum en iyisi. Hem moralini bozma stres yapma. Ne olacağı belli olmuyo hiç. Benim günüm geçmişti 4 gün filan sonra bi gün nisan geldi ertesi gün suyum geldi suni amacıyla doğuma aldılar hemen. Yani zamani var herşeyin, ama kesinlikle normal doğumdan yana ol derim. Allah yardimcin olsun. Korkucak hiç bi şey yok. Zaman herşeyin ilacı. İçinde kalacak değil ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?