Nasıl dogurucam korkuyorum

Kaç kiloydu bebişin ?

Canım doktorun en doğru kararı verir tabikide.hayırlı doğumlar diliyorum.darısı başıma...

Ben normal dogum yaptim ve normali tavsiye ederim uc ablam var ücü de sezaryen oldular. Beni gorunce soyledukleri sey;
- keske ben de normal dogum yapsaydim
- sezaryen olsaydi kalkamazdi ayaga
- ay ne guzel bebegini gordu hemen vs. Sonra ayni anda
- vay canina eda normal dogum yapti dediler . Her seyden muhimi Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Hayirlisi olsun diyerek dua et ve tevekkulun bol olsun insaallah.

Şu ana kadar açılma yok suni sancı verilincede acilmazsa boşuna acı çekmiş olucam çok kararsizim

benim hic acilmam yoktu suyum geldi hala acilma yoktu,sancimda yoktu.
suni sanciyla normal dogurmak nasip oldu.
acilmaya filan takilmayin,benim acilmam 4 saat icinde 10 cnme ulasti suni sanciyla birlikte

Bana da aynı şeyi söylemişti doktorum.40 haftanın bitti gün sancılarım başladı. Korkmayın ama zamanında olmazsa sezeryan daha iyi gibi

Şu ana kadar açılma yok suni sancı verilincede acilmazsa boşuna acı çekmiş olucam çok kararsizim
Canım benim 2 ay önce normal doğum yapmış biri olarak diyorum , korkmanı gerektiricrk birşey yok, ama suni sancı berbat birşey bide açılman olmazsa olana kadar denerler sonra en sonunda okadar acı çekersin sezeryana alırlar , ben normal oldum suni sancı ile ve 5 dikişim vardı yeni iyileştim ve 2 ay oldu, ama bebeğim için hepsi değerdi sonra diyveksin ki iyiki doğurmuşum iyiki okadar acı çekmişim

Ayy tosuncuk gelmiş
Maşallah onada sanada
Senin yapın nasıl yapılı mısın ?

Ben burda doğum hikayelerini okudukça korktum valla doğumdan

Tüm anneleri tebrik ederim

Çok teşekkürler,
Doktorum sen 3700ün üstünü doğuramazsın dedi bana, ben de dedim 4 kg yi beklicem, belki normal olur.
Doktorla iddialaştık, doğumda diyor ki yanındakilere, bir de bu çocuğu normal doğuracakmış falan, dalga geçti benimle:)

Şimdiki aklım olsa doğum şekline hiç kafa yormazdım açıkçası, doktorumu zaten araştırarak seçmiştim, ve kendisine güvenim tamdı.

Artık normal daha iyi falan diye de düşünmüyorum açıkçası, bazen normal iyidir bazen sezeryan, en nihayetinde risk elbette var ikisinde de, ama genele bakıldığında iki durumda da kolay ve rahat doğum yapanlar çok, zorlananlar da var elbette ama bu da o doğumun özelinde bir durum.

Hic dusue canim.Sag salim kucagima alirsin ins.Ben de cok korkuyodum anliyorum seni.Doktorun hangisinin dogru olduguna karar verir sen dusunme

Pazartesi kontrolüm vardı 39+3tüm açılmam yoktu az sancı vardı bebeğim kanala girmemişti ama aynı gun gece 10da 4dk da bir gelen sancılarla hastahaneye gittim 3 cm açılmam vardı salı sabahı 7:45 te normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım çok şükür normal doğum istiyorsan bekle bence belli olmaz bu gece bile doğum yapabilirsin

Acele etme derim kizimda 43 haftad dogmustu sabirettim bekledim kendiliginden sancim basladi...
Tabi benim bebegimin herseyi normaldi suyuda iydi bunlara dikkat et

Allah bir nefeste kurtarır inşallah sağlıkla doğurursunuz

Canım ben sıfır açıklık sıfır sanciyla hastaneye yattım öğlen.aksama sancim başladı sonra açılma sabahta doğum yaptım.bazi arkadaşların dediği gibi doğum aniden başlayan birşey.

Nedir bu normal dogum inadi.yap sezerysni oh mis ne aci ne sanci.uc gun sonrada ayaktasin.bosver cnm ya sezeryan ol saglila al kucagina korkma dua et biseycik olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…