- 21 Ocak 2015
- 77
- 15
- 8
- 37
- Konu Sahibi mavisiyah_87
-
Hayırlı olsun canmMrb cnm bende normal dogum istemiyorhm korktugum iicin direk sezeryan tarihi goruscem doktorla iste randevu aldim
Amin cümlemiz için inşallahhHayırlı olsun canm
Bebeğin kilosu müsaitse 42. Hafta beklenebilir.
Ama iri bebekse zaten beklesen de doğmaz, kanala girmez.
İlk doğumumda bebek aşağı bile inmemişti, doktor istersen bekle sancıların başlasın, istersen 12 saat sancı çek, bu bebek normal doğmaz demişti:) 39 bitince sezeryana karar verdik.
Aynı dönem hamilelik yaşayan bir arkadaşım 42. İçinde normal doğum yaptı, suni sancı vermediler.
Şu ana kadar açılma yok suni sancı verilincede acilmazsa boşuna acı çekmiş olucam çok kararsizim
Kaç kiloydu bebişin ?
4,25 doğdu, 40ı doldurmasını beklesek 5 kg yi gececekti sanırım :)
Canım benim 2 ay önce normal doğum yapmış biri olarak diyorum , korkmanı gerektiricrk birşey yok, ama suni sancı berbat birşey bide açılman olmazsa olana kadar denerler sonra en sonunda okadar acı çekersin sezeryana alırlar , ben normal oldum suni sancı ile ve 5 dikişim vardı yeni iyileştim ve 2 ay oldu, ama bebeğim için hepsi değerdi sonra diyveksin ki iyiki doğurmuşum iyiki okadar acı çekmişimŞu ana kadar açılma yok suni sancı verilincede acilmazsa boşuna acı çekmiş olucam çok kararsizim
Ayy tosuncuk gelmiş
Maşallah onada sanada
Senin yapın nasıl yapılı mısın ?
Ben burda doğum hikayelerini okudukça korktum valla doğumdan
Tüm anneleri tebrik ederim
Pazartesi kontrolüm vardı 39+3tüm açılmam yoktu az sancı vardı bebeğim kanala girmemişti ama aynı gun gece 10da 4dk da bir gelen sancılarla hastahaneye gittim 3 cm açılmam vardı salı sabahı 7:45 te normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım çok şükür normal doğum istiyorsan bekle bence belli olmaz bu gece bile doğum yapabilirsinSlm arkadaşlar ben 40 haftanın içinde hamileyim ama bebeğim hala kanala girmemiş salı günü tekrar kontrolüm var eğer hala kanala girmezse ve açılmam hala olmamissa suni sancı vercek doktorum yada sezeryan yaparım istersen dedi ne yapmalıyım
Slm arkadaşlar ben 40 haftanın içinde hamileyim ama bebeğim hala kanala girmemiş salı günü tekrar kontrolüm var eğer hala kanala girmezse ve açılmam hala olmamissa suni sancı vercek doktorum yada sezeryan yaparım istersen dedi ne yapmalıyım
Allah bir nefeste kurtarır inşallah sağlıkla doğurursunuzSlm arkadaşlar ben 40 haftanın içinde hamileyim ama bebeğim hala kanala girmemiş salı günü tekrar kontrolüm var eğer hala kanala girmezse ve açılmam hala olmamissa suni sancı vercek doktorum yada sezeryan yaparım istersen dedi ne yapmalıyım
Canım ben sıfır açıklık sıfır sanciyla hastaneye yattım öğlen.aksama sancim başladı sonra açılma sabahta doğum yaptım.bazi arkadaşların dediği gibi doğum aniden başlayan birşey.Şu ana kadar açılma yok suni sancı verilincede acilmazsa boşuna acı çekmiş olucam çok kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?