- 14 Aralık 2015
- 224
- 558
- 103
Ben çalıştım ailesine para vermemi bekledi ben çekemiyorum artık psikoloğu deneyeceğim
Gidin diyorlar ama yüzümüze çarpıyorlar her gün
Ben çalıştım ailesine para vermemi bekledi ben çekemiyorum artık psikoloğu deneyeceğim
İntahar değil intiharAdamı resmen damızlık besliyorsunuz. Canından kıymetli mi ne demek intaharı düşünmek. Madem değişmiyor ki değişmesini bekleme böyle gider boşanın.
İntahar değil intihar
e bir besledikleri varken iki olmuş. insanların da hesabı kendine göre eşinizin çalışmaya niyeti yok ne yapacaklar ömür boyu size mi bakacaklar. korkuyorlardır bir de çocuk yapıp üç kişiyi beslemekten.
Konu silinmiyor her isteğe göreMune konuyu siler misin teşekkürler
Silme tuşu yokKonu silinmiyor her isteğe göre
Bende rica etmişdim silinmedi ondan biliyorumSilme tuşu yokne yapalım rica ettim
Heralde 5 yaşında başladınız sevmeye. Şimdi de maksimum 12 yaşında olmalıSevdiğimiz için. 6 yıllık ilişkimiz vardı.
Intehar değil intiharİntehar ne alaka?Niye aılenın basını egdıresın.Boşananlar ailesının basını mı egdırıyor?Bebde boşandım.Herkes boşanıyor.İntehar nedır boşanacaksan duzgunce boşan.Çocukta yapma.Çocuklar sonra ortada perişan oluyor.
İnsanlar evlenmek için şartları olgunlaştırır, sonra evlenir. İş güç yok, ev dizmek yok, düğün yok. Evliliği kaynana evine çöküp sevişmek mi sanıyorsunuz? Ne acayip kafanız var. Küçük de değilmişsiniz ki cahilliğime geldi diyesiniz.Gidin diyorlar ama yüzümüze çarpıyorlar her gün
Karı koca başkasının evinde sığıntıyken ne çocuğu?Torun bekliyorum demesin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?