Nasıl geçer bu kızarıklıklar ?

Çok teşekkür ederim, gerginleştirmiştim yaparken ama demekki bazı kısımlar olmadı..

bence sürekli yeni bişeyler deneyim süreyim dersen daha kötü olabilir, yarın nöbetçi eczacıya sor derim, illaki uygun bişey önerir

bence sürekli yeni bişeyler deneyim süreyim dersen daha kötü olabilir, yarın nöbetçi eczacıya sor derim, illaki uygun bişey önerir
Hafiflemezse yarın eczaneye gideceğim bepanthol ile decam etmeye karar verdim haklısınız yeni şeyler sürmek de zarar veriyor olabilir

üzülme geçer ,birde sen yüksek koruma faktörlü kremler sür ,öğlen sıcağında denize girme çok beyazsın çabuk etkilenirsin güneşten ,tatilin burnundan gelir dikkat et

üzülme geçer ,birde sen yüksek koruma faktörlü kremler sür ,öğlen sıcağında denize girme çok beyazsın çabuk etkilenirsin güneşten ,tatilin burnundan gelir dikkat et
Çok sağolun..
50+ aldım kremler zaten şapka falan da, sürekli şemsiye altında oturacağım güneşlenmek bana haram yoksa haşlanıyorum
Uyarınız için tekrardan teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…