Nasıl güvende hissedeyim:(

zeyna1986

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2018
101
55
13
39
Selam kk kardeşlerim nerden başlasam nasıl başlasam inanın bilemiyorum,uzun ve yorucu bir durumun tam ortasındayım ilk evliligimi 2002 yılında küçük yaşta yaptım çünkü babam ikinci evlilgini yapmıştı eve sığamadım oralara girersem konu sayfalar eder hiç girmeyim ben iki tane dünya güzeli kızım var ve 7 yıl sonra ayrıldım el kaldırma huyu ve kaynana faktörü vardı neyse aradan geçti zaten 16 yıl sükur büyüdü kızlarım ve hep getirdim tatillerde yanıma asla kopmadık onlarla alakalı sorunum yok hergün konuşur görüşürüz yazında gider alırım gelelim konuya sonra 2014 yılında biriyle tanıştım ben yanlız yaşayan biriydim yıllardır oda ailesinden kopmuş gelmiş benim olduğum şehre biz bir vesile ile tanıştık herşey güzel gitti ve evlendik onun ailesinden kimse yoktu sorduğumda ise görüşmediğini söylemişti en başında,neyse biz evlendik aradan zaman geçti bunu aramaya başladılar baban hasta diye ailesinden köpük bir insan kaç kere ara sor dedim kendi aramadı geçen kış babası ağırlaştı yine aradılar gitti ve ne yaptilar ettilerse biz koptuk telefonlarda tartıştık ve konuşmadık ayrıldık çünkü ben kadın halimle tek başına kaldım beş kuruşsuz babasını kaybetmiş tabi o ara iyice doldurmuşlar eşin yanında olmadı diye halbuki benim haberim olmadı çünkü iki ayrı şehir ve ordan tanıdığın kimse yok, tek eşim oda konuşmuyoruz aradan aylar geçti biz tekrar konuşmaya başladık ailesi istemedi ama evliyiz ve onlar yoktu biz evet derken beni olduğu şehre getirmek istedi ama anasının yanına kabul etmek zorunda kaldım yoksa tamamen ayrilacaktik tamam ben ölümüne aşık degilim ama iyi bir insan eşim yani kırmadı beni sadece dolduruşa geliyor oda ailesine yakınken neyse ben geldim kendi evimi kapattim dagittim buraya geldim anasının etmediği eziyet çirkeflik kalmadı 6 ay zor yaşadık aynı evde anası durmadan kızına dedikodu yapardı ve görümce denecek şeytan çıkın evden dedi ve biz çıktık dip not( biz ayriyken eşim anasının üzerinden kredi çekmiş borçları için sorsan her borç duruyor)neyse biz anasıyla yaşarken bu kredi meselesi hiç yoktu ortada biz evden çıkınca parada para diye hergün ister oldular kendi evimize çıkalı 4 ay oldu ne çıkarken neden sonrasında anasıyla konuşma olmadı çünkü ben asla konuşmam benim yüzüme karşı çocuklarıma beddua etti eşimde şahit oldu şimdi dün yine kredi meselesi olmuş buda gitmiş anasina kızmış güya imkanim yok canimimi alacaksınız diye eve çok geç geldi yüzü asik bende kızacaktım geciktin diye bunlar olmuş anasının evine aylar sonra ilk defa gitti ona sorsan tartışmaya gittim diyor ama ben çok huzursuzum kandırirlar yine diye amaçları bizi ayırmak ondan zora sokup illa krediyi kapat diyorlar ben olmasam istemezler kendimi güvende hissedemiyorum anasının yanına gitmesi iyi olmadı moralim çok bozuk kadın yüzüme demişti aynı evde yaşarken oğlumu sana bırakmam diye benim olduğum yerde denen lafın hakkından ben gelirdim ama olmadigim ortamda bunlar yuva yıkar canım çok sıkılıyor kızlar eşime nasıl davransam bilemedim kızdım tabi neden gittin diye tamam gitmem dedi ama güvenemiyorum varmı fikrî olan...

Yazıyı paragraflara bölerseniz okumamız ve anlamamız daha kolay olur. Bu şekilde okumak gelmiyor insanın içinden.
valla kardeş dermanim yoktu yazdım öyle içinden gelmiyorsa okuma türk dil kurumu değiliz canım sıkkın gelişi güzel yazdım kusur aramak isterse insan bulur

Eşiniz tabii ki annesi ile görüşecek, istemezseniz gizli saklı görüşür. Ben o paralar nereye gitmiş araştırırdım yalan dolana gelemem. Kaynana ne derse desin evimde mutluysam sorun yok

Keşke yanlarına tasinmasaydiniz. Başka bir yere gitme şansınız yok mu
şuan ayrıyız evlerimiz ama dün başka şehir falan dedi eşim onada gidecek parası yok nereye gidecek ya para istemesinler diye onlara yanaşacak soruncada saçmalama diyor şaştim iyice kadından evi ayridik kurtulamadım

İyi de babası ağırlaştı gitti

O arada neden birbirinize girdiniz yani Ada'm başka şehirde hastası varken ne oldu da koptunuz

Eşiniz tabii ki annesi ile görüşecek, istemezseniz gizli saklı görüşür. Ben o paralar nereye gitmiş araştırırdım yalan dolana gelemem. Kaynana ne derse desin evimde mutluysam sorun yok
biz ayrıydık eşim harcamayi bilmez nereye verdin diyorum harcandı gitti diyor

Yahu anasının ağzıyla yuva yıkacaksa bırak yıksın zaten

al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi bana ben de kaynanamla kavga ettim o yüzden dedi kaynanam dedi kızım bak dedi madem kocan öyle yapıyor dedi ne yaparsan yap kızım sen de dedi al kendini git dedi benim çekicek halim yok dedi

Direk aklıma bu nakarat geldi yoksa sen misin o ?

İyi de babası ağırlaştı gitti

O arada neden birbirinize girdiniz yani Ada'm başka şehirde hastası varken ne oldu da koptunuz
benim kedim doğum yapmıştı kardeş eşim sen kal ben bi gidip bakayim ona göre sende gelirsin evde hayvan kimse yok mama verecek yeni doğum yapmıştı kedimiz sonra aradım açmadı yok acillerdeyiz yok kafam dolu para lazim oldu acil eve onada cevap vermedi bende ne halin varsa gör dedim aramadım oda aramadi koptuk

İlk görduğunuzle evlenme huyu nerden geliyr?Genetik mi?
Kimsem yok diyince hee tmm ozaman mi dediniz evlenirken?
Cok enterasan neyse.
kredi cok mu yüksek?
Kapama sansınz yok mu?
Hos niyetlerı huzursuz etmekse,kredi kapansa da ararlar.
Bide noktalama isaretlerı var,ücretsiz kullanılıyor,bi zahmet kullanın onları konu sahipleri:KK14:

İlk görduğunuzle evlenme huyu nerden geliyr?Genetik mi?
Kimsem yok diyince hee tmm ozaman mi dediniz evlenirken?
Cok enterasan neyse.
kredi cok mu yüksek?
Kapama sansınz yok mu?
Hos niyetlerı huzursuz etmekse,kredi kapansa da ararlar.
Bide noktalama isaretlerı var,ücretsiz kullanılıyor,bi zahmet kullanın onları konu sahipleri:KK14:
ilk gördüğümde evlenendigimi nerden çıkardınız 1 sene sonra kabul ettim ailem yok dediği için değil tabiki herkesin bir ailesi var seninki nerede deyince konuşuldu bunlar

Back
X