Nasıl ifade etsem?

Muayyen günümdeyim, karnım ağrıyor, regl zamanım vs. on tane söyleme şeklinden birini söyleyin işte.
Bundan iğrenmek nedir yahu?

Sevgilinizin ilk kez duyacağı bir şey olmayacağı için o sizin kadar çekinmeyecektir. Ayrıca ben reglden iğrenen erkek olduğunu sanmıyorum. İğrenç olan, regl döneminde gerekli temizliği yapmayınca oluşan kötü kokudur. Bundan herkes tiksinir.

O zaman annesi dahil bütün kadınlardan iğrenmesi gerek ..yaşı kaç merak ettim . Regl olmak size özgü değil sonuçta hemde birbirini seven insanlar öyle herşeyden iğrenmez korkma :) canım özel günümdeyim olmaz de ,o ne falan derse regl oldum dersin

Yakınlaşmayın o zaman. Yakınlaşma olacak ortamda olmayın söyleyemiyorsanız ama illa biraz yakınlaşıcam diyorsanız da, ileriye giderse söylersiniz, canım hastayım diye , ne var ki bunda

Yakınlaşma için bir şey diyemem herkesin ilişki kriteri farklıdır.. Ama şu korunmasız sürtünmeli saçmalıklardan olmasın. Sonra gelip burada konu açılıyor hamile miyim? diye..
Eşeği sağlam kazığa bağla mutlaka.

Ayrıca "müsait değilim" dersen bence salak değilse anlar..
Eğer anlamazsa da "regl oldum" de direk. Bu gayet normal bir şey..

Midesi bulanmaz mide bulanacak birşeyde yok ayrica.

Yere ped düsürün madem, bunlara bgun cok ihtiyacım var dersiniz ahshs
Valla yazarken bile komik geldi.

Söyleyin direk.
Telde konusamayacaksaniz mesaj atin bari.

ben 17 yaşında sevgililik donemindeyken eşime
" bak bana yine geldiler bu ara idare et beni " diye uyariyordum telefonda.
adam zaten telefonun diğer ucundan çıkan ateşten anlıyordu ne kadar sinirli olduğumu
" anlaşıldı sana yine gelmişler " diyordu
yakınlaşmaya varan bir ilişkide bunu söylemek zor olmamalı.
hem bunun birsürü psikolojik , fizyolojik sıkıntısı var.insan resmen başka birine dönüşüyor.bunları bilip ona göre davranması sizin yararınıza olur.
utanmak yerine aydınlatmalısınız ki her ay oda hazırlıklı olsun

Yakınlaşma durumunu önceden planlayarak mı yapıyorsunuz ?? İlginç.

Utanacak bir şey yok, karşı taraf da bundan iğrenecekse hiç bir kadını hayatına almayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…