- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
Yakınlaşma olduysa daha önce ki olmuştur ilk değildir herhalde bunu sorduğunuza göre adam neden tiksinsin ki??? Sonuçta beraber olmuşsunuz daha önce sizde bir kadınsınız anlar yani. Ayrıca neden tiksinsin?Bir yakınlaşma durumu olucak diye
Ennn iyi yorum tebrikler ve başında yazmış 3, 4 aydır birliktelok diye bu Kadar kısa surede bu seviye ye gelıyr sa ..Yakinlasma olurken cekinmiyorsunuz regl olduğunuzu soylerkenmi cekiniceksiniz??
Katılıyorum %100Yakinlasma olurken cekinmiyorsunuz regl olduğunuzu soylerkenmi cekiniceksiniz??
Hahahhahh guzel yorummus. regl oldugunu soylemek daha kolay valla.Yakinlasma olurken cekinmiyorsunuz regl olduğunuzu soylerkenmi cekiniceksiniz??
Yakınlaşma durumunu önceden planlayarak mı yapıyorsunuz ?? İlginç.
Utanacak bir şey yok, karşı taraf da bundan iğrenecekse hiç bir kadını hayatına almayacak.
Ennn iyi yorum tebrikler ve başında yazmış 3, 4 aydır birliktelok diye bu Kadar kısa surede bu seviye ye gelıyr sa ..
Ay aynen ya. Terbiyesizliğe bak. O yorumları okuyunca sinirden yerimden sıçradım bi de gülücük filan koyuyorlar komik gibiHanımefendi size ne
Regl olmak utanılacak ya da igrenilecek bir şey değildir. Nefes almak kadar kadar doğaldır. Ayrıca yakınlaşma olacağı zaman reddetmeniz yeterli istemiyorsanız. Nedenini ille açıklamak zorunda değilsiniz.3-4 aydır beraber olduğum biri var da regl olduğumu nasıl ifade etsem bilemedim biraz utaniyorum biraz da iğrenir diye korktum
He canım oldu hem buraya yaz yorum iste hemde olumsuz yoruma sanane de ya buraya yazmayacaksn ya da her yorumu yapma özgürlüğümğze karışamazsınHanımefendi size ne
Yakınlaşma plani yaptiniz,bunu konuşurken utanmadiniz ama şimdi ben o gün adetli olacağım demeye mi utaniyorsunuz bir daha ki konu adetliyken ilişki olurmu olursa şaşmam3-4 aydır beraber olduğum biri var da regl olduğumu nasıl ifade etsem bilemedim biraz utaniyorum biraz da iğrenir diye korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?