Nasıl ifade etsem?

Bir yakınlaşma durumu olucak diye
Yakınlaşma olduysa daha önce ki olmuştur ilk değildir herhalde bunu sorduğunuza göre adam neden tiksinsin ki??? Sonuçta beraber olmuşsunuz daha önce sizde bir kadınsınız anlar yani. Ayrıca neden tiksinsin?

Yakınlaşma durumunu önceden planlayarak mı yapıyorsunuz ?? İlginç.

Utanacak bir şey yok, karşı taraf da bundan iğrenecekse hiç bir kadını hayatına almayacak.

Hayır önceden planlı bişey yok 1 aydır farklı sehirlerdeyiz de

Çekincek bişey yok bunda canım mesajla laf arasında ben de ogün hasta olucam hani kızsal şeyler dersin oldu bitti

Neden bunu söylemek bu kadar zor ben abimede söylüyorum karnım ağrıdığında babama da ifade ediyorum çokmu anormal bi durum benmi normalleştiriyorum bunu anlamıyorum ..

3-4 aydır beraber olduğum biri var da regl olduğumu nasıl ifade etsem bilemedim biraz utaniyorum biraz da iğrenir diye korktum
Regl olmak utanılacak ya da igrenilecek bir şey değildir. Nefes almak kadar kadar doğaldır. Ayrıca yakınlaşma olacağı zaman reddetmeniz yeterli istemiyorsanız. Nedenini ille açıklamak zorunda değilsiniz.

Bence kimsenin aklına gelmeyecek harika bi fikir verdim size. Rica ederim.
Bu arada regl olmanın "iğrenilecek bişey" olmadığını önce siz kabul ederseniz iyi olur. Ayrıca yakınlaşacak kadar bi münasebetiniz varsa neden çekiniyosunuz? Sizi regl olmuyo diye mi biliyo?

ablacım her ay olduğun doğal bir olaydan nasıl iğrenç diye bahsedersin anlamıyorum allahın sana bahşettiği yumurtlama döngün hakkında böyle konuşma.
adama da reglim de basit.

Regl olmanın iğrenç birşey olmadığını önce siz kabullenin.

Regl oldum
Özel günümdeyim
Adetliyim
Karnım ağrıyor
Periyodum geldi

Gibi klasik cümlelerle anlatabilirsiniz.
3 aylık sevgiliyle birliktelik yaşamak,regl olduğunu söylemekten daha mı kolay anlamış değilim.
Neyse...
Umarım "korun" demekten utanmazsınız.

Bu arada yakınlaşma olacağını önceden bilmek de ilginçmiş.
Böyle şeyler anlık gelişmez mi.
Neyse..
Korunun da.

3-4 aydır beraber olduğum biri var da regl olduğumu nasıl ifade etsem bilemedim biraz utaniyorum biraz da iğrenir diye korktum
Yakınlaşma plani yaptiniz,bunu konuşurken utanmadiniz ama şimdi ben o gün adetli olacağım demeye mi utaniyorsunuz bir daha ki konu adetliyken ilişki olurmu olursa şaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…