- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.386
- 798
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Amin canimSağolasın.
İnan gözüm yüksekte değil 1000 lira maaşlı işe girebilmek ne kadar çırpındığımı bilsen inan için erir.
Ama yok olmuyo torpilde torpil oda bende yok. Kpss ise hiç hazırlamadım bilgilerim çok eski yapabileceğim bişey değil yaşta 30.... Ne çok kafanı şişirdim dimi.
Çok imrendim sizlere oyüzden içimi döktüm allah konuyu açan arkadaşada banada nasip eder inşallah
İnşallah...Amin canim
Hic uzulme kimse assiz ekmeksiz kalmaz calismaya niyeti olan eninde sonunda bulur sabir sadece biraz daha sabir
kendiliğinden nasıl iş teklifi aldınız? ortalama mı :)Ben geleyim hemen
Tekstil muhendisiyim
Bursa uludag universitesi mezunuyum
Mezun olduktan iki ay sonra kendiliginden is teklifi aldim ve az maasa aldirmadan kabul ettim
Torpil vs gerek kalmadi
Ilk isimde 4,5 yil calistim sonra dinlenmek icin 5ayligina baska bir yerde sozlesmeli ve gecici olarak calistim
Sonrasinda 8 ay calismadim
Sonra yeniden baska bir firmada ise basladim ve simdi 2yil 2 aydir buradayim
Uc tane dil biliyorum ikisi ana dili seviyesinde
Maasim hala az 2500lira ama meslegimi coooook seviyorum
Yarismaci arkadaslarima basarilar dilerim
Yani is aramiyordum calismaya niyetim de yoktu birileri beni buldu nasil olduysakendiliğinden nasıl iş teklifi aldınız? ortalama mı :)
evet kk nin guzel bayanlari sorum bu nasil is buldunuz?
Soru 1 hangi okulu ve hangi bolumu bitirdiniz?
Soru 2 ne is yapiyorsunuz
Soru 3 isinizi ne kadar surede buldunuz kolaymi oldu zormu
Soru 4 isinize tanidik vasitasiyla yada bir sekilde torpille mi girdiniz yoksa kendi hakkinizlami
Soru 5 maasiniz Ne kadar
Son olarak herkese tsimdiden tesekkurler cevaplar icin. Konum calisan herkese acik is arayip bulamayanlarada onlarda dertlerini anlatabilirler. Akliniza gelen baska seyler olursa ekleyin hanimlar
Katilimlarinizi bekliyorum
o kısmı sormustum işte nasıl buldular diye :)Yani is aramiyordum calismaya niyetim de yoktu birileri beni buldu nasil olduysayanlis anlatmisim bozuk Turkce haklisin
Masallah.cidden bolumunuze gore cok iyi bi yerdesiniz.Meslek Yüksek Okulu büro yönetimi bitirdim
Kamuda memurum
2007 de mezun oldum, mezun olur olmaz özel sektörde işe başladım. 3 yıl boyunca bütün kurumların sınavlarına girdim. Torpilleri gözmle gördüm, cok ağladım ama isyan etmedim. 2010 da atandım cok sükür sıfır torpille.
3 binden fazla maaşım var ama ben kamu işçisiyim.
Şükürler olsun. Ben iş konusunun şans olduğunu düşünenlerdenim. İlk atandığımda maaşı duyduğumda kulaklarıma inanamamıştım. Benim üstlerim cok cok daha fazla alıyor ve biz atom parçalamıyoruz.Masallah.cidden bolumunuze gore cok iyi bi yerdesiniz.
Bende sizin gibi dusunuyorum.benim esimde meslek yuksek okulu mezunuydu.sonra iki yil aciktan 4 yilliga tamamladi..kpss ye girdi olmadi..bu sure zarfinda belediyede basit ve cok dusuk bi konumda calisiyordu.Şükürler olsun. Ben iş konusunun şans olduğunu düşünenlerdenim. İlk atandığımda maaşı duyduğumda kulaklarıma inanamamıştım. Benim üstlerim cok cok daha fazla alıyor ve biz atom parçalamıyoruz.
Rabbim kimseye aratmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?