- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Uv maşallah daha da artsın yanına beni de al :) 1500 ytr .işinin ayrıntısı neÇalışma ekonomistiyim.
Haziran 2008de dereceyle mezun olup, mart 2010 da müfettiş olarak atandım.
Kpssden de derece yaptım, nolur nolmaz diye torpil de buldum en kralından:)
Turneye göre 4000-6000 arası değişen maaşım var. Türkiyeyi geziyor, işimi çok seviyorum :)
Uv maşallah daha da artsın yanına beni de al :) 1500 ytr .işinin ayrıntısı ne
Ben de son cümlendeki durumdayim. İngilizce ogretmeniyim.Bende sizin gibi dusunuyorum.benim esimde meslek yuksek okulu mezunuydu.sonra iki yil aciktan 4 yilliga tamamladi..kpss ye girdi olmadi..bu sure zarfinda belediyede basit ve cok dusuk bi konumda calisiyordu.
Sonra nisanlanmamiza 1 ay kala ne yapacagiz ne edecegiz diye dusunurken(ben kolejde ogretmendim o sira ve evlenip esimin yasadigi sehre gidip kpssye hazirlanacaktim)
1200 esimin maasiydi o zamanlar.ne kendine ait bir ev var nede dugun yapacak para.
Derken yasa cikti ve belediye de tekniker mezunlarini memur yaptilar hemde adaylik olmadan.esim suan 3.500 bin civari maas aliyor.tipki sizin gibi sok gecirmistik.esim o kadar yil ugrasti didindi ama nasip iste rabbim daha iyisini nasip etti ona...
Sizde cekmissinizki nasibinizi almissiniz.
Simdi ise ben..yas 27 olacak.cocuk yapamiyorum.atanamiyorum..dilerim bigun herkesin emekleri karsiligini bulur.
Herkese gönlüne göre iş nasip etsin. Amin.
Merakimi giderecek cicim sorularima verilen cevaplarla milyoner olmicam merak etme senNeye hizmet edecek sorulariniza yazilan Cevaplar?
Amaç da açık olsa daha manali (bizim icin) olmaz mıydı merakiniz?
Kral maasin varmis vay be cnm ya sansli azinliktansin deseneÇalışma ekonomistiyim.
Haziran 2008de dereceyle mezun olup, mart 2010 da müfettiş olarak atandım.
Kpssden de derece yaptım, nolur nolmaz diye torpil de buldum en kralından:)
Turneye göre 4000-6000 arası değişen maaşım var. Türkiyeyi geziyor, işimi çok seviyorum :)
Kesin uciz adam ariyorlardi yeni mezunlarin listelerine ulasmak cok zor degil herhalde oyle buldularo kısmı sormustum işte nasıl buldular diye :)
fen edebiyat tarih mezunu tanıdığım böyle çok kişi var canım2014 Fen edebiyat fakultesi Tarih Bolumu mezunuyum. Okulum biterbitmez evlendim. Ozelde is buldum birkac yerde ama eşim izin vermedi. Simdide hamileyim bos bos okumus olmak cok zoruma gidiyor goz gore göre hemde...
Inşallah canım en az 2 yil beklemem gerekecek bebek içinf
fen edebiyat tarih mezunu tanıdığım böyle çok kişi var canım
bencede okuduktan sonra bir bayan çalışmalı ama bebeğin biraz büyüsün tekrar ararsın iş
biraz detay ve örnek verir misin canım ilk defa duydum böyle bir şeyiiş bulamayan arkadaşlar, keşke milletvekili aday adaylığına başvursaymışsınız. aday adayı olup da listeye giremeyen herkes şu anda devlet memuru oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?