Nasıl kanıtlarım?

Kendisi de oynuyordu. İşi gereği de bir sürü kadınla telefon görüşmesi yapıyor. Kadın arkadaşları da var. Bunları ben sorun yapmazken onun bunu sorun yapması ve tehdit etmesi gülünç
 
Kendisi de oynuyordu. İşi gereği de bir sürü kadınla telefon görüşmesi yapıyor. Kadın arkadaşları da var. Bunları ben sorun yapmazken onun bunu sorun yapması ve tehdit etmesi gülünç
İş gereği harici kadınlarla konuşma oyun msj yakaladiniz mi hiç?
 

Olaya bak be. İyi ki boşanıyprsun
 
Bakın sonda yazdım Allah'tan olmuyorsa o onun vicdansızligi bu konuda gerçekten sıfır merhameti varmış. Emin misiniz sizden kaynaklı olmadığına? Bunu hakaret olarak kullanabilirsiniz sanırım şahitle.
Evet. Bunu bile bile söylemesi hakaret. Beni çocuk makinesi gibi görmesi hakaret.
 
Ben onun yaptığı gibi telefonunu vs karıştırmadım ki... Kendisi de evde akşamları zaman zaman balkona çıkıp telefon görüşmesi yapıyordu
Siz emin misiniz peki hicbir şekilde flörte meyletme olmadığından? Kanıt bulunamayacagindan siz yukselirseniz karsinizdakide yukselecek belli ki daha çok irdeleyecek.
 
Siz emin misiniz peki hicbir şekilde flörte meyletme olmadığından? Kanıt bulunamayacagindan siz yukselirseniz karsinizdakide yukselecek belli ki daha çok irdeleyecek.
Ben hiçbir şeyden emin olamıyorum ki koynumdaki adamı tanıyamamışım diyorum o kadar yani... İrdelenecek bir tarafı yok ki buluşma mesajlaşma hiçbir şey yok
 
Ben hiçbir şeyden emin olamıyorum ki koynumdaki adamı tanıyamamışım diyorum o kadar yani... İrdelenecek bir tarafı yok ki buluşma mesajlaşma hiçbir şey yok
Oyunda konuşmuş olabilir misiniz? Ne tarz bir oyunda peki? İşiniz zor adam çirkef güzel bir avukat tutun
 
Oyunda konuşmuş olabilir misiniz? Ne tarz bir oyunda peki? İşiniz zor adam çirkef güzel bir avukat tutun
Online savaş oyunu. Mikrofon açıp konuşuyorsun zaten. Bazrn yanında oynuyordum bazen yan odada. Özellikle onunla oynamıyordum çoğu oynadığım okul arkadaşlarım kuzenlerimdi.
 
Online savaş oyunu. Mikrofon açıp konuşuyorsun zaten. Bazrn yanında oynuyordum bazen yan odada. Özellikle onunla oynamıyordum çoğu oynadığım okul arkadaşlarım kuzenlerimdi.
Oyunda da konuşma devam ediyordu yani. Bilemiyorum kimi insan eski sevgilisiyle bile eşi görüsse bir şey demez kimisi arkadaşı naber yazsa kıskanır bu karşındakine bağlı.
E sen oynarken hiç oynama şununla falan demedi mi bu zamana kadar yoksa bilmiyor muydu? Sanırım bilmiyorrdu ki faturadan bulmuş sonra kartvizitten dimi?
 
Kişisel olarak kimseyle oynamama karışmadı. Şu an da bunu aleyhime kullanmaya çalışıyor. Faturaya bakıyordu zaten. O sıralar da iş bakıyordum. Arkadaşım gel görüşelim dedi şirketine gittiğimde kartviziti verdi. Oradan ikisini eşleştirmiş
 
Allah kolaylık versin. Haklı kimse ondan yana olsun. Size kolay gelsin diyorum şimdiden çünkü dön dolaş aynı şeyi konusuyoruz bakalım ilerde ne olacak.
 
O zaman hem dava açıp hem de haklarımı talep edebilirim. Ben aksini bildiğim için ondan bekledim. En iyisi durumu avukatla görüşmek
Dava sadece bosanmak icin acilmiyor ki bosanma sonrasi haklarini da istemek icin. O acarsa o kendi haklarini isteyecek, sen acarsan sen kendi haklarini isteyeceksin. Sadece su var: ilk once o acarsa onun dilekcesi gelir ve seni ne ile sucladigini gorursun. Sen de ona karsi dava acarsin. Sen acarsan sen de bosanmak icin gerekcelerini one sureceksin. Durusmalar baslamadan once karsilikli dilekcelere cevap yaziliyor. Sonra durusma gunu veriliyor. Sen bir avukat ile gorus. Ilk once mi acalim onu mu bekleyelim diye sor. Ben ilk once acmistim.
 
Madem arkadaşsınız birşey yok niye ailenize söylemesinden korkuyorsunuz neden hemen numaranızı hattınızı değiştirdiniz sosyal medya falan ben kendimdem eminsem konuşmalar normalse buyur anlat dinlet derim yani ayrıca siz çalışan biri değilsiniz büyük ihtimal savaş oyunuysa p ile başlayan bir oyun var hem oynayıp hem onlıne sohbet ediliyormuş orada tanıştınız heralde oyuna girince başkalarıyla da oynayabilecekken oyuna gir diye mesaj atmanız ofisine gitmeniz çok masum değil kusura bakmayın da kartvizit vermiş de iş olursa haber verecekmiş de bunun için ofise gitmeye ne gerek? İlla aşkım falan konuşmaya gerek yok gereksiz samimiyet eşiniz yapsa aldattı diye konu açardınız bir durum olmasa tehdidine boyum eğmezdiniz boşanın sonra ne yaparsanız yapın
 
Geçen bir programda izlemiştim avukat demişti sadece çok uzun ve çok sık görüşmeler mahkemeye sunulabilirmiş sizin ki kısa ve az sorun olacağını zannetmiyorum
 
Bu kadar özgürlüğü kısıtlayan eşin yanında online oyun oynamak da bi garipmis.10 senelik evliyim işten gelince anca yemek ev işi çamaşır..Esimle bir dizi film çay..Yabancilara vakit ayırmıyorum kısacası yeni evliliginiz olursa eğer bu oyun işlerine girmeyin.Bu adamın da kanıtı yok zaten ama adam kendince de haklı kafasında soru isaretleri uyanmış.
 
Geçen gün nette okudum. Adam aldatıldığı halde, aldatıldığını ispatlamak için karısının konuşmalarını falan dinlediği için tazminat ödemek zorunda kaldı. Önemli olan delilin nasıl elde edildiği. Ya da mesela aynı evdeydik benim telefonumdan eşim aramış desen?
 
Yalan söylemeye gerek yok ki.. Ben doğruları söyleyip inandıramadım.. Ailemle konuşup hallettim. Ailem benim arkamda durunca eşim anlaşmalı boşanalım dedi. Takılarımı verdi. Dava açtı. Nasip olursa martta boşanıyoruz... :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…