- 26 Ocak 2020
- 33
- 14
- 38
- Konu Sahibi Maviseviliiir
-
Kendisi de oynuyordu. İşi gereği de bir sürü kadınla telefon görüşmesi yapıyor. Kadın arkadaşları da var. Bunları ben sorun yapmazken onun bunu sorun yapması ve tehdit etmesi gülünçHiç sorma kadınla uğraşmak zor der erkekler neden olduğunu anlamaya başladım bu konuda. Çevir kazı yanmasın valla. Erkek olsaydi bu boşan boşan derlerdi ama şimdi
-yeni arkadasi degiiil -
Yahu aynı kadınlar adam arkadasiyla dışarı çıkıp esiyle ilgilenmeyince bile boşan diyor.
Bak ben derim sen dersin @turuncupijama der gormediysem biz gibi düşünenler der çünkü biz objektif bakıyoruz. Ama çoğu yarım resmen pozitif ayrımcılık yapmış.
Çok canı sikildiysa kız arkadasiyla oynasaymis.
İş gereği harici kadınlarla konuşma oyun msj yakaladiniz mi hiç?Kendisi de oynuyordu. İşi gereği de bir sürü kadınla telefon görüşmesi yapıyor. Kadın arkadaşları da var. Bunları ben sorun yapmazken onun bunu sorun yapması ve tehdit etmesi gülünç
Herkese merhaba sıkıntlı bir süreçteyim. Sizlerden fikir almak istiyorum. 3 yıllık evliyim ve eşimle anlaşamadığımız için boşanma kararı aldık. Kısaca sorunlar beni ailemden kısıtlaması arkadaşlarım vs ile görüşmemi kestirmesi. Özgürlüğümü elimden almaya çalışması. Psikolojik olarak çok yoruldum ve artık bitirme kararı aldık. Normalde anlaşmalı boşanacaktık fakat eşim arkadaşımla olan kısa telefon görüşmelerimizi (onu aldatıyorum gibi) aileme söyleceğini söyledi. Hat eşimin üzerine ve arkadaşımla iş için ofisinde 1 defa görüştüm ve bana kartını verdi daha sonra iş bulursam haber veririm diye anlaştı. Bu arkadaşımla aynı zamanda oyun da oynuyoruz. Bazen haberleşmek için arayıp oyuna girelim diyordum. Toplam arama 5 i geçmemiştir ve aralıklı 8 9 saniyelik konuşmalar. Eşim kartviziti cüzdanımı karıştırarak bulup faturadan da numarayı kontrol etmiş. Ve bunu aleyhime kullanacağını söylüyor. Ayrıca hattımı değiştirdim ve eski telefon numaramla sosyal medya hesabımı ve mail adresimi ele geçirmiş durumda. Tazminat nafaka vs istemedim sadece takılarımı istedim kendisinden. Bunu beni lekelemek amaçlı kullanabilir mi? Kendimi nasıl kanıtlayabilirim? Avukat arkadaşlardan ricam fikirlerinizi bekliyorum.
Evet. Bunu bile bile söylemesi hakaret. Beni çocuk makinesi gibi görmesi hakaret.Bakın sonda yazdım Allah'tan olmuyorsa o onun vicdansızligi bu konuda gerçekten sıfır merhameti varmış. Emin misiniz sizden kaynaklı olmadığına? Bunu hakaret olarak kullanabilirsiniz sanırım şahitle.
Ben onun yaptığı gibi telefonunu vs karıştırmadım ki... Kendisi de evde akşamları zaman zaman balkona çıkıp telefon görüşmesi yapıyorduİş gereği harici kadınlarla konuşma oyun msj yakaladiniz mi hiç?
Siz emin misiniz peki hicbir şekilde flörte meyletme olmadığından? Kanıt bulunamayacagindan siz yukselirseniz karsinizdakide yukselecek belli ki daha çok irdeleyecek.Ben onun yaptığı gibi telefonunu vs karıştırmadım ki... Kendisi de evde akşamları zaman zaman balkona çıkıp telefon görüşmesi yapıyordu
Ben hiçbir şeyden emin olamıyorum ki koynumdaki adamı tanıyamamışım diyorum o kadar yani... İrdelenecek bir tarafı yok ki buluşma mesajlaşma hiçbir şey yokSiz emin misiniz peki hicbir şekilde flörte meyletme olmadığından? Kanıt bulunamayacagindan siz yukselirseniz karsinizdakide yukselecek belli ki daha çok irdeleyecek.
Oyunda konuşmuş olabilir misiniz? Ne tarz bir oyunda peki? İşiniz zor adam çirkef güzel bir avukat tutunBen hiçbir şeyden emin olamıyorum ki koynumdaki adamı tanıyamamışım diyorum o kadar yani... İrdelenecek bir tarafı yok ki buluşma mesajlaşma hiçbir şey yok
Online savaş oyunu. Mikrofon açıp konuşuyorsun zaten. Bazrn yanında oynuyordum bazen yan odada. Özellikle onunla oynamıyordum çoğu oynadığım okul arkadaşlarım kuzenlerimdi.Oyunda konuşmuş olabilir misiniz? Ne tarz bir oyunda peki? İşiniz zor adam çirkef güzel bir avukat tutun
Oyunda da konuşma devam ediyordu yani. Bilemiyorum kimi insan eski sevgilisiyle bile eşi görüsse bir şey demez kimisi arkadaşı naber yazsa kıskanır bu karşındakine bağlı.Online savaş oyunu. Mikrofon açıp konuşuyorsun zaten. Bazrn yanında oynuyordum bazen yan odada. Özellikle onunla oynamıyordum çoğu oynadığım okul arkadaşlarım kuzenlerimdi.
Kişisel olarak kimseyle oynamama karışmadı. Şu an da bunu aleyhime kullanmaya çalışıyor. Faturaya bakıyordu zaten. O sıralar da iş bakıyordum. Arkadaşım gel görüşelim dedi şirketine gittiğimde kartviziti verdi. Oradan ikisini eşleştirmişOyunda da konuşma devam ediyordu yani. Bilemiyorum kimi insan eski sevgilisiyle bile eşi görüsse bir şey demez kimisi arkadaşı naber yazsa kıskanır bu karşındakine bağlı.
E sen oynarken hiç oynama şununla falan demedi mi bu zamana kadar yoksa bilmiyor muydu? Sanırım bilmiyorrdu ki faturadan bulmuş sonra kartvizitten dimi?
Allah kolaylık versin. Haklı kimse ondan yana olsun. Size kolay gelsin diyorum şimdiden çünkü dön dolaş aynı şeyi konusuyoruz bakalım ilerde ne olacak.Kişisel olarak kimseyle oynamama karışmadı. Şu an da bunu aleyhime kullanmaya çalışıyor. Faturaya bakıyordu zaten. O sıralar da iş bakıyordum. Arkadaşım gel görüşelim dedi şirketine gittiğimde kartviziti verdi. Oradan ikisini eşleştirmiş
Amin sağ olunAllah kolaylık versin. Haklı kimse ondan yana olsun. Size kolay gelsin diyorum şimdiden çünkü dön dolaş aynı şeyi konusuyoruz bakalım ilerde ne olacak.
Dava sadece bosanmak icin acilmiyor ki bosanma sonrasi haklarini da istemek icin. O acarsa o kendi haklarini isteyecek, sen acarsan sen kendi haklarini isteyeceksin. Sadece su var: ilk once o acarsa onun dilekcesi gelir ve seni ne ile sucladigini gorursun. Sen de ona karsi dava acarsin. Sen acarsan sen de bosanmak icin gerekcelerini one sureceksin. Durusmalar baslamadan once karsilikli dilekcelere cevap yaziliyor. Sonra durusma gunu veriliyor. Sen bir avukat ile gorus. Ilk once mi acalim onu mu bekleyelim diye sor. Ben ilk once acmistim.O zaman hem dava açıp hem de haklarımı talep edebilirim. Ben aksini bildiğim için ondan bekledim. En iyisi durumu avukatla görüşmek
Geçen bir programda izlemiştim avukat demişti sadece çok uzun ve çok sık görüşmeler mahkemeye sunulabilirmiş sizin ki kısa ve az sorun olacağını zannetmiyorumHerkese merhaba sıkıntlı bir süreçteyim. Sizlerden fikir almak istiyorum. 3 yıllık evliyim ve eşimle anlaşamadığımız için boşanma kararı aldık. Kısaca sorunlar beni ailemden kısıtlaması arkadaşlarım vs ile görüşmemi kestirmesi. Özgürlüğümü elimden almaya çalışması. Psikolojik olarak çok yoruldum ve artık bitirme kararı aldık. Normalde anlaşmalı boşanacaktık fakat eşim arkadaşımla olan kısa telefon görüşmelerimizi (onu aldatıyorum gibi) aileme söyleceğini söyledi. Hat eşimin üzerine ve arkadaşımla iş için ofisinde 1 defa görüştüm ve bana kartını verdi daha sonra iş bulursam haber veririm diye anlaştı. Bu arkadaşımla aynı zamanda oyun da oynuyoruz. Bazen haberleşmek için arayıp oyuna girelim diyordum. Toplam arama 5 i geçmemiştir ve aralıklı 8 9 saniyelik konuşmalar. Eşim kartviziti cüzdanımı karıştırarak bulup faturadan da numarayı kontrol etmiş. Ve bunu aleyhime kullanacağını söylüyor. Ayrıca hattımı değiştirdim ve eski telefon numaramla sosyal medya hesabımı ve mail adresimi ele geçirmiş durumda. Tazminat nafaka vs istemedim sadece takılarımı istedim kendisinden. Bunu beni lekelemek amaçlı kullanabilir mi? Kendimi nasıl kanıtlayabilirim? Avukat arkadaşlardan ricam fikirlerinizi bekliyorum.
Yalan söylemeye gerek yok ki.. Ben doğruları söyleyip inandıramadım.. Ailemle konuşup hallettim. Ailem benim arkamda durunca eşim anlaşmalı boşanalım dedi. Takılarımı verdi. Dava açtı. Nasip olursa martta boşanıyoruz... :)Geçen gün nette okudum. Adam aldatıldığı halde, aldatıldığını ispatlamak için karısının konuşmalarını falan dinlediği için tazminat ödemek zorunda kaldı. Önemli olan delilin nasıl elde edildiği. Ya da mesela aynı evdeydik benim telefonumdan eşim aramış desen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?