Nasıl kanıtlarım?

Maviseviliiir

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
33
14
38
Herkese merhaba sıkıntlı bir süreçteyim. Sizlerden fikir almak istiyorum. 3 yıllık evliyim ve eşimle anlaşamadığımız için boşanma kararı aldık. Kısaca sorunlar beni ailemden kısıtlaması arkadaşlarım vs ile görüşmemi kestirmesi. Özgürlüğümü elimden almaya çalışması. Psikolojik olarak çok yoruldum ve artık bitirme kararı aldık. Normalde anlaşmalı boşanacaktık fakat eşim arkadaşımla olan kısa telefon görüşmelerimizi (onu aldatıyorum gibi) aileme söyleceğini söyledi. Hat eşimin üzerine ve arkadaşımla iş için ofisinde 1 defa görüştüm ve bana kartını verdi daha sonra iş bulursam haber veririm diye anlaştı. Bu arkadaşımla aynı zamanda oyun da oynuyoruz. Bazen haberleşmek için arayıp oyuna girelim diyordum. Toplam arama 5 i geçmemiştir ve aralıklı 8 9 saniyelik konuşmalar. Eşim kartviziti cüzdanımı karıştırarak bulup faturadan da numarayı kontrol etmiş. Ve bunu aleyhime kullanacağını söylüyor. Ayrıca hattımı değiştirdim ve eski telefon numaramla sosyal medya hesabımı ve mail adresimi ele geçirmiş durumda. Tazminat nafaka vs istemedim sadece takılarımı istedim kendisinden. Bunu beni lekelemek amaçlı kullanabilir mi? Kendimi nasıl kanıtlayabilirim? Avukat arkadaşlardan ricam fikirlerinizi bekliyorum.
(Anlaşmalı boşanıyoruz mahkemeye vermekten vazgeçmiş eşim... Tüm takılarımı vs hepsini getirip verdi bana. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim :))
 
Son düzenleme:
Karşı cinsle her telefonda konuşan eşini aldatmış mı oluyor yani, elinde kesin bir kanıt olmadıktan sonra size böyle bir iftira atamaz korkmayın.
 
Avukat değilim ama burda özel hayata müdahale de var. Eski tlf sosyal medyanın kurcalanması gibi. Erkekler boşanmaya gelince böyle iğrençleşebiliyor.
 
Avukat değilim ama burda özel hayata müdahale de var. Eski tlf sosyal medyanın kurcalanması gibi. Erkekler boşanmaya gelince böyle iğrençleşebiliyor.
Kesinlikle... 3 yıldır tanımadığım adamı 3 haftada tanıdım diyebilirim...
 
Konuşmanın içeriğine bağlı. Konuşmalarda duygusal bir bağ olduğu çıkarılabilir mi? Buna bakmak lazım. Yoksa ben de işim gereği erkek meslektaşlarımla konuşuyorum. Çok yakın erkek dostum yok ama oladabilirdi. Çok abartılı bir durum olmadığı sürece konuşulur.
 
Ha bu arada bir arkadaşta yazmış yukarıda eşinizin yaptığı suç. Resmen özel hayatın gizliliğini ihlal etmiş.
 
Konuşmalar kısa 8 9 saniye zaten. Ki dediğim gibi sadece arkadaşım. Arkadaşım eşimin ailesi tarafından da günlerdir telefonla rahatsız ediliyormuş. Sosyal medyadan bana bildirdi
 
Bize yazdığın gibi süreci ve olayları anlatacaksın
Eğer anlattığın gibiyse süreç alehine işler

Bundan ziyade bazen burada konu açılır adam çok iyi ailesi kötü
Bazı aklı evvel olanlar adam ailesi gibi olmayabilir derler
Asla katılmıyorum aile çok önemlidir kişi ailesinin yansımasıdır asla risk almaya değmez
 
Eşim ve ailesi çok yobaz. Bize göre normal ama onlara göre anormal bi durum.

Durumun onlar için nasıl olduğu önemli değil. Onların şahsi görüşlerine göre karar verilmeyecek sonuçta. Kendi kendilerine istedikleri kadar konuşup dursunlar.

Sizin avukatınız yok mu?
Bir avukatla görüşün, beraber yol çizin.
Haklıyken haksız duruma düşmeyin.
 
Konuşmalar kısa 8 9 saniye zaten. Ki dediğim gibi sadece arkadaşım. Arkadaşım eşimin ailesi tarafından da günlerdir telefonla rahatsız ediliyormuş. Sosyal medyadan bana bildirdi
O zaman şikayette bulunsun arkadaşınız. Siz de hemen bir avukatla görüşün.
 
Eşim sinir hastasıymış ve evlenmeden önce depresyon ilacı kullanmış. Babası bir kaç gün önce söyledi. Yeni haberim oldu. Sonra ben hattı gidip eve bıraktım kıyafetlerimi aldım bu sorunu çıkardılar. Ayrıca eşim ailem ailesi oturduk konuştuk. Ben buyum psikopatlık derecesinde kıskancım dedi. En önemlisi de eşim ablamın eşine maviseviliiiir den çocuk yapmazsa 2019 sonuna kadar boşanıcam demiş. Eniştem şahitlik bile yaparım böyle söyledi dedi
 
Anlaşıp notere gidecektik. Davayı onun açmasını bekledim. Davayı ben açarsam yine hakkımı talep edebilir miyim? En kısa zamanda avukat tutucam
 
Ay aman diyeyim uzak durun böyle adamlardan lütfen.
 
Ay aman diyeyim uzak durun böyle adamlardan lütfen.
Ailesi oğlunu oğlu ailesini tutuyor. Eşimin beni kısıtlama durumunu yazmıştım yukarıda. Hep birlikte konuşurken babası bundan sonra bir yere giderken benden izin alacaksın bu şekilde kabul edersen eve geri dönersin diye bir de artistlik yaptı
 
Bence kararınız çok doğru. Bu böyle gitmez ama lütfen kafanıza göre iş yapmayın ve hemen bir avukat bulun. Ne manyakmış ya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…