- 3 Şubat 2018
- 25.848
- 111.210
- 598
- Konu Sahibi Maviseviliiir
-
Burda ne saçma şekillerde ne saçma hareketlerden yakalanan erkekler okuduk. Hic birşey için olmaz dememek lazım. Aynı hattanda konuşulur. Oyunda sohbet devamda eder. Vs vs eşiniz bunları bilemez. Emin olun şimdi kk dasiniz diye ve kadinsiniz diye kimse bir şey demedi. Hemen ardindan yarın erkek için konuyu açalım bakalım ne diyecekler.
Aldattığınızı bunlarla kanitlayamaz evet ama arkadaşın dedigi gibi küçük sinek
Çalışmadığım için sürekli evde olduğum için bunalmıştım artık... Zaman geçirmek amaçlı oynuyordum. Bu duruma geleceğini tahmin edemedim işte..Ben sizi de cesaretli buldum.
Eşiniz hastalık derecesinde kıskancmış, bu ortaya çıktığında cirkinlesecegi belli, kıytırık oyun düştüğünüz duruma degdi mi?
Çalışmadığım için sürekli evde olduğum için bunalmıştım artık... Zaman geçirmek amaçlı oynuyordum. Bu duruma geleceğini tahmin edemedim işte..
Amacım o olsa,bile bile böyle bir şey yapmam ki. Hat zaten eşimin üstüne. Fatura detayına vs istediği zaman bakabilirdiBen sizin aldatmaya meylettiginizi düşünmüyorum.
Ama böyle de zor durumda kalmışsınız. Ailenizle paylaşın, avukatla hareket edin.
Alakası yok. Kadin arkadaşi ile dün tanışmamış. Sanal ortamda tanışmamış. O zaman hiçbir insanin karşı cinsle görüşmesi veya kontağı olmasın. Otursun herkes evinde eşiyle. Durduk yere kadının da erkeğe çamur atmaya hakkı yok. Madem böyle bir iddia ortaya atılıyor o zaman şimdi kanıtlasin sıkıyorsa
E iyi de bakmış işte.Amacım o olsa,bile bile böyle bir şey yapmam ki. Hat zaten eşimin üstüne. Fatura detayına vs istediği zaman bakabilirdi
Bakin haklısınız ama herkesin aile yapısı farklı
Adam mahkemede görüşürüz demiyor ki, ailene şikayet ederim diyor
Konu sahibi de cekinip geri adım atiyor.
E demekki arkadaşı imiş bu kadının yaşantısında sökmüyor.
Mahkemede haklı olsa dahil, kendini ailesine karşı falan aklamaya uğraşacak daha.
Evli kadınsın, ne demeye akşam aksam elin adamını oyuna çagirirsin diye onlar kukreyecek belki. Bilmiyoruztek bildiğim, size bize normal olan, herkese normal olmuyor.
Tam olarak bu...Bakin haklısınız ama herkesin aile yapısı farklı
Adam mahkemede görüşürüz demiyor ki, ailene şikayet ederim diyor
Konu sahibi de cekinip geri adım atiyor.
E demekki arkadaşı imiş bu kadının yaşantısında sökmüyor.
Mahkemede haklı olsa dahil, kendini ailesine karşı falan aklamaya uğraşacak daha.
Evli kadınsın, ne demeye akşam aksam elin adamını oyuna çagirirsin diye onlar kukreyecek belki. Bilmiyoruztek bildiğim, size bize normal olan, herkese normal olmuyor.
Maalesef...E iyi de bakmış işte.
Amacınız o değilmiş ama belliki düşünememişsiniz.
Yine zor durumda kalmışsınız.
Sonuçta eşiniz aman canım arkadaşı zaten diyecek adam değil ki, siz hangi cesaretle kıskançlıkla kafayı bozmuş adamın üzerindeki hatta bunları yapıyorsunuz?
Aldatmaniz gerekmiyor ki, basiretiniz bağlanmış, düşünememişsiniz.
Durum farklı... Aşkım , sevgilim tarzı bir mesajlaşma olmadı ya da buna dair bi kanıt.. İddia etmeye çalıştığı bi kaç telefon görüşmesiHerkes için adalet....
Burada ki hangi kadın eşinin bıi kadın arkadaşıyla oyun oynamasını ve arada telefonda görüşmesini hoş karşılar merak ediyorum..
BDV'de ki birçok konuda kadınların eşinin telefonunu karıştırıp böyle birşeye denk gelmesi sonucunda konu sahibine "kocan seni aldatıyor, boşan" şeklinde telkinlerde bulunulmasına denk geliyoruz.
Bu konuda farklı yorumlar görünce şaşırdım
Bana göre alakası var. Sizide zaten bu eş takibi konularda görüyordum sık sık sizde takiksiniz aslında bu tarz şeylere.Alakası yok. Kadin arkadaşi ile dün tanışmamış. Sanal ortamda tanışmamış. O zaman hiçbir insanin karşı cinsle görüşmesi veya kontağı olmasın. Otursun herkes evinde eşiyle. Durduk yere kadının da erkeğe çamur atmaya hakkı yok. Madem böyle bir iddia ortaya atılıyor o zaman şimdi kanıtlasin sıkıyorsa
Neyin delili olacak? Her insanın çocuk isteme hakkı vardır taraflar bu konuda uzlasamiyorsa kimse karşı taraf için çocuksuz kalmak durumunda değil. Boşanır ve çocuk isteyen biriyle evlenirsin.Eşimin bi kaç ay önce benden çocuk olmazsa 2019 sonuna kadar boşanıcam demesini delil olarak kullanabilir miyim. Kanıt yok şahit var
Çocuğum olmuyordu... Size yapılsa ne düşünürdünüz?Neyin delili olacak? Her insanın çocuk isteme hakkı vardır taraflar bu konuda uzlasamiyorsa kimse karşı taraf için çocuksuz kalmak durumunda değil. Boşanır ve çocuk isteyen biriyle evlenirsin.
Allah tarafından olmuyorsa bu acımasızlık olur tabiki ama bir delil olacak nitelik goremedim. Neye delil yani? Her insan senden boşanrim duzelmezsen vs diyebilir.
Kendisi ben psikopatım diyor ben buyum diyor ama. Kendimi düzelteyim terapiste gideyim demiyorNeyin delili olacak? Her insanın çocuk isteme hakkı vardır taraflar bu konuda uzlasamiyorsa kimse karşı taraf için çocuksuz kalmak durumunda değil. Boşanır ve çocuk isteyen biriyle evlenirsin.
Allah tarafından olmuyorsa bu acımasızlık olur tabiki ama bir delil olacak nitelik goremedim. Neye delil yani? Her insan senden boşanrim duzelmezsen vs diyebilir.
Hiç sorma kadınla uğraşmak zor der erkekler neden olduğunu anlamaya başladım bu konuda. Çevir kazı yanmasın valla. Erkek olsaydi bu boşan boşan derlerdi ama şimdiHerkes için adalet....
Burada ki hangi kadın eşinin bıi kadın arkadaşıyla oyun oynamasını ve arada telefonda görüşmesini hoş karşılar merak ediyorum..
BDV'de ki birçok konuda kadınların eşinin telefonunu karıştırıp böyle birşeye denk gelmesi sonucunda konu sahibine "kocan seni aldatıyor, boşan" şeklinde telkinlerde bulunulmasına denk geliyoruz.
Bu konuda farklı yorumlar görünce şaşırdım
Bana göre alakası var. Sizide zaten bu eş takibi konularda görüyordum sık sık sizde takiksiniz aslında bu tarz şeylere.
İlla yeni tanışanlar, sanaldan tanışanlar aldatmaya yeltenmiyor. Eski tanidiginda gün gelir ilgisi hoşuna gider. Genelde eşle arası bozuk insanlar dışardan gördüğü ilgiyi seviyor.
Bu bayan ister flört etmiş ister olmasın ben kimseye yaptın kesin diyemem. Ama eşi şüphe duymakta haklı. Küçük sinek mide bulandırır. Seninle küs baskasiyla oyun oynuyor aklına gelir yani. Doğru olsun olmasın.
Bunu erkek yazsa kanıt toplamaya bak.
Çok belli etmeden izini sür. Ve yeterli kanıt olduğunda aç davayi tazminat diyecektiniz eminim nerdeyse çünkü görmüstum sürekli böyle yazdığınızı.
Bakın sonda yazdım Allah'tan olmuyorsa o onun vicdansızligi bu konuda gerçekten sıfır merhameti varmış. Emin misiniz sizden kaynaklı olmadığına? Bunu hakaret olarak kullanabilirsiniz sanırım şahitle.Çocuğum olmuyordu... Size yapılsa ne düşünürdünüz?
Ben sizin pp fotosunu hatırlıyorum hep o tarz konularda başkası da aynı fotoyu kullanıyordur belki. Emin olamadim isim hafızam da çok yok açıkçası.Ben mi takikmisim böyle konularda?Ben esimin cep telefonunu ele bile almıyorum. Hani cok takikim ya bu aldatma olaylara. Karistirdiniz galiba ama neyise. Bence bir kadın veya erkek gerçekten elinde delil olmadan kimsenin namusuna, iffetine laf etmemeli. Neden? Türkiyede hala basit sebeplerden kadınların öldürüldüğü bir ülke. Ha konuya dönecek olursak: Adamın derdi burda kadını tehdit etmek. Gercekten aldattığını düşünse bunu sırf "ailene söylerim" diye kullanmazdi. Ve konu sahibi eşini aldattiysa insallah eşi kanıt bulur da tazminatı alır. Doğruya doğru hangi eş aldatıyorsa o tazminatı ve nafakayi ödemeli. Ama iftira atıyorsa onunsa cezası olmali
Terapinin işe yarayacağını düşünmüyorum ben burada terapilk durum yok. Her anlasamayan terapi almalı diye bir şey yok. Tabi bence ama siz blirsiniz.Kendisi ben psikopatım diyor ben buyum diyor ama. Kendimi düzelteyim terapiste gideyim demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?