- 24 Eylül 2024
- 943
- 791
- 23
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
Herkes hayatında bir kere de olsun biri için üzülmüştür.Bu saf salak olduğumuz anlamına gelmiyor duygularımız var.Size tecrübe olmuş daha yavaş güvenir kalbinizi geç açarsınıztabi ki asla,saf salak değilim sadece güzel sevilmek istiyorum beni de sevsin evlilik düşünecek kadar.
evet ben olmayışına üzülmüyorum ama bana çizdiği profil berbattı ona rağmen konuştum ama başkasına cenneti yaşatıyor sanırım fazla ikiyüzlüce,ben de dersimi aldımHerkes hayatında bir kere de olsun biri için üzülmüştür.Bu saf salak olduğumuz anlamına gelmiyor duygularımız var.Size tecrübe olmuş daha yavaş güvenir kalbinizi geç açarsınız
Demek ki onu sevmiş aşık olmuşevet ben olmayışına üzülmüyorum ama bana çizdiği profil berbattı ona rağmen konuştum ama başkasına cenneti yaşatıyor sanırım fazla ikiyüzlüce,ben de dersimi aldım
yalnız o kız varken benle flörtleşmişDemek ki onu sevmiş aşık olmuş
Neyse ne gitmiş giden artıkyalnız o kız varken benle flörtleşmiş
aynen orası öyle de yani o kız varmış hayatında benim haberim yoktu uzakta olduğum için,ona gerçekten aşık olsa benle flörtleşmezdiNeyse ne gitmiş giden artık
E yani o zaman neden cenneti yaşatıyor kıza diyorsun.giden gitmiş işte neyini uzatıyorsunaynen orası öyle de yani o kız varmış hayatında benim haberim yoktu uzakta olduğum için,ona gerçekten aşık olsa benle flörtleşmezdi
ona kanıtım yok tahmin yani yoksa kız onu bırakmazdı ama çok hastalıklı bi kişilik mitoman dengesiz falan sadece bana karşı da değildi kız bunu anlayamıyo sanırımE yani o zaman neden cenneti yaşatıyor kıza diyorsun.giden gitmiş işte neyini uzatıyorsun
Sen sürekli aynı şeyleri konuşmaya devam edeceksin herhalde kolay gelsin byeona kanıtım yok tahmin yani yoksa kız onu bırakmazdı ama çok hastalıklı bi kişilik mitoman dengesiz falan sadece bana karşı da değildi kız bunu anlayamıyo sanırım
yaparım kısmetim açılırsa eğer sürekli yaparımBereket icin hayır yapmak şart. Sokakta çok sayıda aç susuz hayvan var onlara mama ver konu sahibesi başlarını okşa bak nasıl huzura kavuşacaksın
allah eşine sabır versin senin de hatta çocuğuna da yazık senin gibi anası var iletişim kurmayı bilmiyorsunSen sürekli aynı şeyleri konuşmaya devam edeceksin herhalde kolay gelsin bye
Amin.Sana da Allah sabır versin bu kafayla yine bulursun saçma sapan aşık olacağın birini uzun süre onu da konuşursun ne yapmış ne etmiş.Bu böyle gider.Hayat sana zor bacım.Küçüksün de diyemicem senin yaşlarda aklı başında bir insandım çok şüküryaparım kısmetim açılırsa eğer sürekli yaparım
allah eşine sabır versin senin de hatta çocuğuna da yazık senin gibi anası var iletişim kurmayı bilmiyorsun
belliAmin.Sana da Allah sabır versin bu kafayla yine bulursun saçma sapan aşık olacağın birini uzun süre onu da konuşursun ne yapmış ne etmiş.Bu böyle gider.Hayat sana zor bacım.Küçüksün de diyemicem senin yaşlarda aklı başında bir insandım çok şükür
o zmn yazma ?Bilemem
nasipse olacağım gelin duvaklı telliKırk dokuz ellli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?