- 17 Ağustos 2025
- 270
- 66
- 13
- 20
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
öyle olmuyor işte hepsi olur ama insan başını yaslayacak omuz güvenecek birini arıyor en güzel yaşlarımda ben bunu yaşayamacaksam niye geldim bu dünyayamutluluğu evlilikte arıyorsan, çok yanlış yerlere bakıyorsun. evlenerek daha mutsuz olursun. kendi benliğinin farkına var, kendini sev, bir iş edin, para kazan, ev/araba al, tatile git, .... yaşa hayatı. evlenenin aklına şaşarım.
Çok fazla erkek tanıdınız sanırım. Erkeklerin neyi nasıl tercih ettikleriyle alakalı ahlam kesip durmuşsunuz.o 2. 3. 4. aşama ama çoğu erkek güzel bulmadığı kadını da merak etmez baştan. Erkekten erkeğe değişir tabii yani kendi de çirkinse mesela. Evlilik farklı ilişki farklı ilgi görmemek farklı
Senin yaşındayken tek derdim meslek sahibi olmak kendimi geliştirmekti.Ne bu erkek merakı bu yaşta anlamadımeğer valla benden mutlusu olmaz o eli bi tutayım da sonrası gelir
Ben 30 da evlendım şimdi ki aklım olsa 40 ta evlenırdımBen 22 yaşında evlendim valla şimdi aklım olsa 30 yaşında evlenirdim
baba evine yine geri dönemem olacaksa sağlam olsunBukadar meraklıysan mükemmeli arama evlen biriyle bitsin
30 geç ablaBen 30 da evlendım şimdi ki aklım olsa 40 ta evlenırdım
o kolay iş meslek sahibi olmak ama kendini birine sevdirmek zorSenin yaşındayken tek derdim meslek sahibi olmak kendimi geliştirmekti.Ne bu erkek merakı bu yaşta anlamadım
bence de öyle ve bizzat gözümle gördüm kız çirkin erkek yakışıklı ama cidden çirkin kız,kimse güzel demez.Uzun ilişkileri var yani olay sadece güzellik değilÇok fazla erkek tanıdınız sanırım. Erkeklerin neyi nasıl tercih ettikleriyle alakalı ahlam kesip durmuşsunuz.
Çok güzel bir kadın var (farz edelim) ve o'num güzelliğine kapılıp gitmiş bir erkek (lafın gelişi). Bir trafik kazası yaşanıyor ve kadının belden aşağısı felç, ya da kafatasının bir kısmı zarar gördü ve alındı, kafası yamuk veya gözleri zarar gördü ve göz kapakları tamamen kapatılmak zorunda kaldı. Artık güzel bir kadın değil (sizin bakış açınıza göre) eh güzellik yoksa çekim de yok, hadi bye.
Çok sığ düşünüyorsunuz.
Kesinlikle değil ve bir ilişkiyi sürdürebilmek için bundan çok daha fazlası lazım. Bir kadının hayattaki tek fonksiyonu birinin karısı olmak değildir ayrıca. Kendini geliştirmiş, gerçekleştirmiş kadınlar ancak normal (bunu özellikle yazdım) bir ilişki/ evlilik sürdürebilecek yetkinliğe sahip olabilirler. Bunlar olmayınca sadece dış görünüşle işler yürütülmeye çalışılır ve hepimiz biliyoruz ki güzellik kolayca kaybedilecek bir özelliktir.bence de öyle ve bizzat gözümle gördüm kız çirkin erkek yakışıklı ama cidden çirkin kız,kimse güzel demez.Uzun ilişkileri var yani olay sadece güzellik değil
"Sana lazım yaşam alanı" değil "sana lazım beyin" dedim diye kızmıştı bana ama haksız mıyımSen daha 20 yaşında kırmışsın kafayı evlilikle erkekle sevgililikle, git bir psikolojik destek al bu yaşta yazık günah harcanan bir hayat
Sahipli ne kız barınaktan mı almışlar söylesinler sen de git al aynı yerden kfmkvkdflkdxfo dediklerinin hepsini yapıyorum abla düğünlere bile gidiyorum çıkmıyor bakan hepsi de sahipli ordaki erkoların
manitaları var evliler barklılar beSahipli ne kız barınaktan mı almışlar söylesinler sen de git al aynı yerden kfmkvkdflkdxf
yaşadım hepsini çünkü yurt dışı hariç"Sana lazım yaşam alanı" değil "sana lazım beyin" dedim diye kızmıştı bana ama haksız mıyım20 yaşında genç kız demez mi okuluma gideyim, arkadaşlarımla gezeyim tozayım, konser tiyatro sinema yurtiçi yurt dışı gezisi, flörtüm olsun cilveleşeyim gülüşüp öpüşeyim, bir hobim olsun kendime bir şeyler katayım, paramı kazanayım, hayatı tadayım. Yok.
ama çevremde boş beleş kızlar daha çok seviliyor ben hiç donanımlı bir kadının sevildiğini görmedimKesinlikle değil ve bir ilişkiyi sürdürebilmek için bundan çok daha fazlası lazım. Bir kadının hayattaki tek fonksiyonu birinin karısı olmak değildir ayrıca. Kendini geliştirmiş, gerçekleştirmiş kadınlar ancak normal (bunu özellikle yazdım) bir ilişki/ evlilik sürdürebilecek yetkinliğe sahip olabilirler. Bunlar olmayınca sadece dış görünüşle işler yürütülmeye çalışılır ve hepimiz biliyoruz ki güzellik kolayca kaybedilecek bir özelliktir.
Ben de sana katılıyorum güzeldir cilve yoktur ya da güzel giyinmeyi bilmiyordur ya da ne bileyim güzelliği tamamlayıcı şeyleri yapmıyordur karşı tarafa o enerjiyi vermiyordur güzel olup yalnız olan nadirdir o da kendi tercihleridir.Evlilikten bahsetmiyorum zaten güzel olan bi kadın ilişki istiyorsa bulur yalnız kalmaz yoksa davranışında huyunda bi sıkıntı vardır ama güzel kadınların nazı niyazı çekiliyor bu bi gerçek uğruna her şey yapılıyor yani yok mu çevrende kabus gibi kişiliği var ama hiç yalnız değil mutlu çevresinde hep erkekler var sonra evleniyor yine mutlu oluyor el üstünde tutuluyor
Öyle zaten bi insan erkekten ilgi görmüyorsa çirkindir işteBen de sana katılıyorum güzeldir cilve yoktur ya da güzel giyinmeyi bilmiyordur ya da ne bileyim güzelliği tamamlayıcı şeyleri yapmıyordur karşı tarafa o enerjiyi vermiyordur güzel olup yalnız olan nadirdir o da kendi tercihleridir.
Neyi hesap ediyorsun şimdiden ya, mükemmeli arama derken boşanacağın adamla evlen demiyorum zaten, yakışıklı arama mesela bukadar meraklı olduğun için.baba evine yine geri dönemem olacaksa sağlam olsun
Her ilişkisi olan kadın güzel değil veya her evli kadın güzel değil, evliliği sağlıklı olan mutlu olan her kadın güzel değil.Her güzel kadınında güzel evliliği olmuyor. İnsanın bahtı güzel olmalı. Etrafınızda güzel kadın yok herhalde. Saçma sapan tespitler :dBen de sana katılıyorum güzeldir cilve yoktur ya da güzel giyinmeyi bilmiyordur ya da ne bileyim güzelliği tamamlayıcı şeyleri yapmıyordur karşı tarafa o enerjiyi vermiyordur güzel olup yalnız olan nadirdir o da kendi tercihleridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?