- 10 Ekim 2014
- 33.434
- 150.951
- 798
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
ama çevremde boş beleş kızlar daha çok seviliyor ben hiç donanımlı bir kadının sevildiğini görmedim
Ya benim bir tane kuzenim var oda senin gibi biriyle olsa bile en fazla 1 ay sürüyor gerçekten biri kısmetini kapatmışta olabilirgöremiyorum abla sanırım beni görmüyo kısmetim kör olmuş
Mezun olsa konu açacak KPSS'den 80 aldım atanamıyorum diye. Mezun olmamış, 5 kuruş kazanmamış ama sorsan donanımlı. Donanımdan kasıt da içilen kahvenin yanına kalınca bir kitap koyup post atmak olabilir (dostlar alışverişte görsün). Yoksa düğüne gidip kısmet arayan, sahipli "erko" çetelesi tutan donanımlı kadın çok yoktur.Dunyanin en başarili kadinlari yaz enter yap sirayla farkli alanlarda bak bakalim kaç tanesi yalniz.Bir cogu evli, kimisinin cocugu varkimisinin sevgilisi partneri var ya da gecmiste olmustur bir cogunun
Daha okulunu bitirmemissin 20 yasinda ne ara donanimlandin kendini ayirdin.
Biri iki senelik okudugu bolumle donanimdan erkekler kendine yaklaşamiyo sanir sizde iki oldunuz ama bi okul bitseydi
aaaa büyü mü var üstümdeYa benim bir tane kuzenim var oda senin gibi biriyle olsa bile en fazla 1 ay sürüyor gerçekten biri kısmetini kapatmışta olabilir
biticek ama ben de biticemDunyanin en başarili kadinlari yaz enter yap sirayla farkli alanlarda bak bakalim kaç tanesi yalniz.Bir cogu evli, kimisinin cocugu varkimisinin sevgilisi partneri var ya da gecmiste olmustur bir cogunun
Daha okulunu bitirmemissin 20 yasinda ne ara donanimlandin kendini ayirdin.
Biri iki senelik okudugu bolumle donanimdan erkekler kendine yaklaşamiyo sanir sizde iki oldunuz ama bi okul bitseydi
Önce ben sordum.bitmiş mi
Kendimin farkındayım ve kendimi seviyorum, işim var, param var, ev ve arabamız da var, tatile gidiyoruz, çok şükür hepsine. Bu arada evliyimmutluluğu evlilikte arıyorsan, çok yanlış yerlere bakıyorsun. evlenerek daha mutsuz olursun. kendi benliğinin farkına var, kendini sev, bir iş edin, para kazan, ev/araba al, tatile git, .... yaşa hayatı. evlenenin aklına şaşarım.
sonlarındayımmÖnce ben sordum.
Neymiş o kolay olan meslek merak ettim?Kendini birine sevdirmek mi?Kendini birine sevdirmek diye bir şey yok seni olduğun gibi seven sever sevmeyen de sevmez bu kadar basit.o kolay iş meslek sahibi olmak ama kendini birine sevdirmek zor
Yooo evli olunca da mutlu olunuyor her evli mutsuz değil kötü evlilik mutsuz eder sadece 20 yaşında biri bunu dert etmemelimutluluğu evlilikte arıyorsan, çok yanlış yerlere bakıyorsun. evlenerek daha mutsuz olursun. kendi benliğinin farkına var, kendini sev, bir iş edin, para kazan, ev/araba al, tatile git, .... yaşa hayatı. evlenenin aklına şaşarım.
Çevrenizi değiştiriseniz görürsünüz bence. Ne kadınlar varrrr ne kadınlar var.ama çevremde boş beleş kızlar daha çok seviliyor ben hiç donanımlı bir kadının sevildiğini görmedim
çevremi nasıl değiştireyimÇevrenizi değiştiriseniz görürsünüz bence. Ne kadınlar varrrr ne kadınlar var.
abla 22 yaşında evlenirsem eğer burdaki herkese dua edicem aHSADASDAJYooo evli olunca da mutlu olunuyor her evli mutsuz değil kötü evlilik mutsuz eder sadece 20 yaşında biri bunu dert etmemeli
yani benim için kolay kariyer yapmak ama birinin beni sevmesi daha zor çünkü ben zamanında birini çok sevdim o benim duygularımla oynadı şu an o kıza cenneti yaşatıyor haliyle bende de sevilmeme korkusu başladıNeymiş o kolay olan meslek merak ettim?Kendini birine sevdirmek mi?Kendini birine sevdirmek diye bir şey yok seni olduğun gibi seven sever sevmeyen de sevmez bu kadar basit.
Hayat amaçları farklı olan kadınların hikayelerini dinleyebilirsiniz öncelikle. Okuma kulüpleri, resim ya da müzik kursları olduköa işe yarar.çevremi nasıl değiştireyim
belli bi süre sonra onlar da salıyorHayat amaçları farklı olan kadınların hikayelerini dinleyebilirsiniz öncelikle. Okuma kulüpleri, resim ya da müzik kursları olduköa işe yarar.
Vazgeçtim. Siz iflah olmazsınız. Bilimle, felsefeyle, sanatla uğraşan kadınlara "salıyor" dediyseniz umutsuz bir vakasınız. Hadi selametle.belli bi süre sonra onlar da salıyor
Ne güzel bir gelişim fırsatı.Duygularınla oynatmazsın bundan sonra sen deyani benim için kolay kariyer yapmak ama birinin beni sevmesi daha zor çünkü ben zamanında birini çok sevdim o benim duygularımla oynadı şu an o kıza cenneti yaşatıyor haliyle bende de sevilmeme korkusu başladı
tabi ki asla,saf salak değilim sadece güzel sevilmek istiyorum beni de sevsin evlilik düşünecek kadar.Ne güzel bir gelişim fırsatı.Duygularınla oynatmazsın bundan sonra sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?