Nasil koca bulunur (evden cikamazken)

Fake doktorlar türedi bu ara. Temizlik görevlisi, güvenlikçisi, kantin çalışanı, teknisyeni vs işi hastanede olan herkes doktorum diyor tinderda. O doktorlardandır belki
beni de kandırmaya çalışan olmuştu uzun yıllar önce.yüzyüze hiç gelmedim 2 gün konuştum anladım ne olduğunu sonra beni engelledi yeni avlara yelken açtııı

pandemi de telefon dışında pek görüşemedim.amanınn ürktüm şimdi olur mu olur. erkek milletine de pek güven olmaz
Ürkmeyin..
Sizin kuzen kimin onunla mesleği için beraber kim kendi için beraber şıp diye anlar. Benim kuzen olsa ürkmezdim..

Rabbım gonderiyorsan barı takıp et yemınle insanlar kafayı yedi

benim kuzenin peşinde hep hemşireler varmış. birini bulsa da evlense sevineceğim o da erkeğin yaşı ilerlemişi tam 39 yaşında
Bakarsınız o hemşire adayından biri de aramızdadır.. belli mi olur..

Şimdi aslında sorun şu herkesin canı cennet istiyor. Doktor pilot ulaşılmaz aman bizden yüksek olmaz demiyorum ama davulda dengiyle çalıyor. Bakalım doktor doktormu. Biz kadınlar varya saflığımızdan kaybediyoruz işte.

Pardon da sen beni nerden biliyosun benimne is yaptığımi vs de konusyosun doktor canm kartinida gördüm catla da patla bana da bakti 2 aydir manitayiz oldu mu
Simdi annem olsa hayatta inanmaz kizim dikkat et tenhalara gitme organlarini calar sna tecavuz eder seni satar derdi cok yakisikli ve sirket sahibi biri bana evlenme teklif etmsiti katiyen inanmiyodu cocugun beni sevdigine. En son cocuk dogumgunumde altin kolye aldi oyle imandi sevdgne simdide bu uye bi turlu konduramiyo doktoru size

Davul bile dengi dengine haklısınız. Ama ben illa doktor doktor, mühendis mühendis evliliği olmalı taraftarı değilim. Eğitimler aynı ise( lisans - lisans) olabilir.

Ama buradaki durum o değil.
O üye daha ikinci buluşmadan evlilik konusu açmış. Yahu daha ikinci haftadan evlilik konusu açılmışsa değil doktor normal yurdum insanı bile kaçar. Kadın bile kaçar. Amaç evlilik. Amaç o 50 bin lirası. Amaç imkanlari. Bunu bazı kadınlar o kadar belli ediyor ki erkeklere suç bulamıyorum.
Daha ikinci haftadan ne evliliği..

Hımmm yalnız amaç o ise eve 50 bin sokan adam veya kadın demeyecekmi eşine seninki ne kadar diye. Valla ne diyim bana sorsa utanırım 3 lira demeye amacım oysa tabi. Aşk Sevgi o apayrı bişey tabiki.

Kargocularda her evine paket götürdüğü ile evleniyordu zaten tövbe yarabbi konuya bak akıla bak

tanımadığın üye ile kendini kıyaslamak hatasına düştün.biz eski konularından tanıyoruz profilini gizlemiş bugün yoksa bak derdim.bir kadın tabi ki kendinden varlıklı bir adamla sevgili olabilir hatta evlenebilir gayet doğal.Ama bu üye devamlı pilot doktor başka doktor sonra başka pilot arayışında.tipi uyruğu karakteri önem arzetmiyor kendisine.ortada sevgi beğeni yok yanii.olmayınca da konu açıyor haklarında.bu son yazışım lütfen alıntılama.iyi geceler

Hımmm yalnız amaç o ise eve 50 bin sokan adam veya kadın demeyecekmi eşine seninki ne kadar diye. Valla ne diyim bana sorsa utanırım 3 lira demeye amacım oysa tabi. Aşk Sevgi o apayrı bişey tabiki.
Şöyle diyeyim nişanlımla aramda maaş farkı 2 kat. Hatta o zam alacak. Fark biraz daha artacak gibi. Benden daha statülü bir mesleği var. Aramızda duygusal bağ var. Birbirimizi seviyoruz. Maaşımı biliyordu onun açısından sorun olmadi.
Arada sevgi varsa sorun olmuyor.
Ama iki tarafta mantık evliliği yapacaksa evet sorun olur.

Ama maaş farkı hiç utanılacak bir durum değil.
Hırsızlık arsızlık yapmıyorsunuz ki.
Helalinden kazandıktan sonra ha 3 ha 5.
Hiç kafaya takmayın.
Yeter ki arada sevgi olsun..

katılıyorummmm

Tekrar evlenip napıcaksın takılmana bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…