Çatla da patla mıPardon da sen beni nerden biliyosun benimne is yaptığımi vs de konusyosun doktor canm kartinida gördüm catla da patla bana da bakti 2 aydir manitayiz oldu mu
yazıklar olsun bize bibi doktor kocamız bile yokÇatla da patla mıoww dr koca
bu sitede tinder da tanıştık mutluyuz diyen birine rastlamıştımbulan var da hayır gören var mı?
defne kardeş burda her okuduğumuza inansaydık ooooooo.hollywood ünlüsüyle görüştüğünü hatta o ünlünün kendinden para istediğini bile okudum yahuuuu.bu sitede tinder da tanıştık mutluyuz diyen birine rastlamıştım
Bende onun yalancısıyım
onu bende okudumdefne kardeş burda her okuduğumuza inansaydık ooooooo.hollywood ünlüsüyle görüştüğünü hatta o ünlünün kendinden para istediğini bile okudum yahuuuu.
Benim bildigim tinderda koca değil sekis partneri bulunuyor ordakiler bize gelmez guzum kalk kocanın yerine yatyazıklar olsun bize bibi doktor kocamız bile yok
İnşallah diplomasini da görmüştürÇatla da patla mıoww dr koca
Zaten başarısız bir evliliğiniz olmuş kafa dinleyince işte evlenince insanın başı göğe ermiyor gördünüz bu koca meraklısı olmak niyeKızlar, boşandım bir süre oldu.
Tekrar mutlu bir evlilik yapmak istiyorum.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Bosandigimdan beri sadece 1 görücü geldi o da bir amca :) kabul etmedim.
Is yerimdekiler de hep evli.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Lütfen bana tavsiye verin
Yanlız bu ülkede artık diplomalara bile güvenmiyoruz, malum sahte çıkıyorlar .Pardon da sen beni nerden biliyosun benimne is yaptığımi vs de konusyosun doktor canm kartinida gördüm catla da patla bana da bakti 2 aydir manitayiz oldu mu
Konularına bakın. Ben neden böyle atarlı cevaplar yazıyor diye baktım..Yanlız bu ülkede artık diplomalara bile güvenmiyoruz, malum sahte çıkıyorlar .
Birde neden Dr olduğunu bu kadar vurguluyorsunuz ?
Aldatma yok şiddetli geçimsizlik. Uygun olmadıklarını arkadaşımıza anlattık uyardik fakat cok aşık olduğunu söyleyerek evlendi 9 aylık evliler ve ocak ayında bosanacaklarÜzüldüm.
Neden peki eşi aldattı m?
Valla benim tek kriterim nefes almasi ama yok...su koca cok diyenleri de hic anlamam.nerede cok bacim.ne tür özellikler arıyorsun adayda peki?nefes alsın yeter dersen koca çokkkkkk
Kusura bakma amaKızlar, boşandım bir süre oldu.
Tekrar mutlu bir evlilik yapmak istiyorum.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Bosandigimdan beri sadece 1 görücü geldi o da bir amca :) kabul etmedim.
Is yerimdekiler de hep evli.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Lütfen bana tavsiye verin
Doktor pilot filan netten eşmi arıyormuş hayret ettim inankiKonularına bakın. Ben neden böyle atarlı cevaplar yazıyor diye baktım..
Statülü eş arıyor tinderdan. Ondan sürekli vurguluyor.
Arabistanlı doktor , pilot , Türk doktor bulmuş şimdilik.
Ilk 2si fos cıkmış. Şimdi son flörtünü övüyor.
Sonra ilk ikisi olmayınca yandım Allah diye konu açmış.Tinderda evlenmelik eş arıyor.
Hatta konu sahibine de tavsiye etmiş. Durum bu..
Kız öyle denır mı? Belkı bosanalı cok oldu? Belkı artık yalnız uyumak ıstemıyor? Belkı on yıldır bekar? Belkı benım gıbı damacanayı mutfaga tasırken soyle guclu bır erkek olaydı da tasıyaydı dıyor? Belkı ferıstah yenge gıbı adelelı ve kaslı bır erkek kapıda belırsın ıstıyor? Bızım canımız yok mu bacı?hanım hanım bız de ınsanız.Zaten başarısız bir evliliğiniz olmuş kafa dinleyince işte evlenince insanın başı göğe ermiyor gördünüz bu koca meraklısı olmak niye
Kız sen bu özellikle bulamadıysan bız napcaz ya? Nıye moral bozdun aksam aksam?Valla benim tek kriterim nefes almasi ama yok...su koca cok diyenleri de hic anlamam.nerede cok bacim.
Bak bosandim.kariyer desen var.cok cirkin miyim hayir yani guzel oldugum bile iddia edilir.beyaz tenli ela gozlu 169 boylarda 55 kilo bir hatunum.hadi simdi yasliyim diyelim.27 im de bosandim be....10 yildir yok koca moca.duasi varsa bana da atin mesaj butun dualari ederim valla.Tek sartim nefes almasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?