Yaaa çok tatlısınız başlığınızı görünce çok güldümKızlar, boşandım bir süre oldu.
Tekrar mutlu bir evlilik yapmak istiyorum.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Bosandigimdan beri sadece 1 görücü geldi o da bir amca :) kabul etmedim.
Is yerimdekiler de hep evli.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Lütfen bana tavsiye verin
ah ah kesin bir densiz akrabanız yada dost görünen bir yakınınız demiştir. iyi biri olsa kıskançlıktan hayatta söylemiyecek tipler.Benden 30 yaş kadar buyuk
belki kadın anne olmak istiyordur niye hemen yargılıyorsunuz kiBoşanmış biri olarak niye bu kadar koca evlilik meraklısınız anlamadım doğrusu illa evlenmek zorundaymış gibi ayrıca evlenmiş olmak için yapılır mı bu işler ya ne görücüsü bu zamanda. Yok fal bilmem ne nelerden medet umuyorsunuz ya bana bi koca lazım o da bu gece lazım şarkısı geldi aklıma bu pandemi de ne aceleniz
tinder kastetmedimsosyal medyadan tabi ki bulunur gayet doğal.hatta evlenen arkadaşlarım da oldu ama tinder bunlardan birid eğil değil mi?orada amaç çokkk başkaa
Sonra geyik yapınca biz banlaniyoruz ne güzel yakonuya bak insan ciddi olamıyor
Bacim zamaninda nasil buldunKızlar dışarı çıkarak oluyorsa dışarı da çıkarım nereye gideyim nerde olur bu işler onu da pek bilmiyorum yani avmler açık mesela oraya gidince koca bulunuyor mu nasıl bulunuyor
Ah kiyamam ya durum ciddi desene tuhKızlar dışarı çıkarak oluyorsa dışarı da çıkarım nereye gideyim nerde olur bu işler onu da pek bilmiyorum yani avmler açık mesela oraya gidince koca bulunuyor mu nasıl bulunuyor
Duası falan derken?? Koca bulma duası mıKızlar, boşandım bir süre oldu.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
pek artik gorucu usulu evlilik kalmadi sosyal medya dusunebilirsin guvenilebilir uygun uygulamalar varKızlar, boşandım bir süre oldu.
Benim bir arkadaşım tinder dan evlendi şimdi bosaniyor.Evlenmek istediğinizi yakın arkadaşlarınıza söyleyin. Evlensem iyi olurdu deyin. Belki birinin bir tanıdığı olur, size vesile olur mutlu bir yuva kurarsınız.
Öyle tinder gibi uygulamalara asla bulaşmayın. O uygulamanın çöp olduğu burada 123456 kere yazıldı. O uygulama, sadece günlük ilişki pesinde olan kişiler için. Burada ama kaynım oradan evlendi diyenlere de itibar etmeyin. O kaynı milyonda bir olasılıkla evlenmiştir. (Ki bence o kayın da hayal ürünü..)
Ben çevremdeki kimseye şu anda interneti tavsiye etmem. Internet amacından çok saptı.
En iyisi yaşıtlarınıza çıtlatmak. Evlensem iyi olurdu deyin. Ama kim olursa olsun diye kriteri aşırı düşürmeyin.
Bir şeyi merak ettim size buldukları amca dediğiniz kişiyi neden istemediniz?
Valla ben kullandim hic evlilik isteyen gelmedi basima gelemyen kalmadi kiz sorma özele gel anlatyim
Üzüldüm.Benim bir arkadaşım tinder dan evlendi şimdi bosaniyor.
bulan var da hayır gören var mı?tinder kastetmedim
Ama orada da bulan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?