Nasil koca bulunur (evden cikamazken)

Yaaa çok tatlısınız başlığınızı görünce çok güldüm
Herkes zaten demiştir kısmet işi elbette.. Pandemi süreci biraz zor olur. Ama kursa falan gidersiniz ne bileyim yeni çevre gerekiyor bence. Birde hayırlı arkadaş bizim çevremizde ne kadar bekar varsa biz arkadaşlar olarak hepsini birileriyle tanıştırmaya çalıştık maaşallah evlenen de oldu kursa falan gidin diyorum çünkü ben bir tane kurs arkadaşımı kuzenimle tanışmasına vesile olmuştum sonra zaten onlar anlaştı birbirini sevdi evliler yani illa erkek olmasına gerek yok çevrende..

belki kadın anne olmak istiyordur niye hemen yargılıyorsunuz ki

İnternette arkadaşlık sitelerinden bulabilirsin koca...Seç beğen al...Sonra bikaç gün muhabbet ve tatlı dilden sonra da ya senden para araklamaya kalkışır ya da belki evli ama ayrı yaşadığını falan öğrenirsin vs...
30 yaşında bi konu sahibi vardı ben bu yaştan sonra anca dullara kaldım deyip 2 cocuklu sorunlu bi adama katlanmaya karar vermişti evlenir belki diye...koca aranıyor diye bi türk filmi var onu da izleyebilirsin

Kızlar dışarı çıkarak oluyorsa dışarı da çıkarım nereye gideyim nerde olur bu işler onu da pek bilmiyorum yani avmler açık mesela oraya gidince koca bulunuyor mu nasıl bulunuyor
Ah kiyamam ya durum ciddi desene tuh
Cok yanlis zaman bacim ya hastalik olmasaydi sokaklarda bulurdun da simdi biz seni nasil sokaklara gonderelim. Biz o kadar vicdansiz kadinlar miyiz tovbeeee

Duası falan derken?? Koca bulma duası mı

ne dalga geçilmiş kızla
evlenmek istiyor ayol ne var bunda :)
L leyla06 arkadaşlarınıza falan da laf arasında söyleyebilirsiniz
millet bu ara internetten bulduğu ile evleniyor valla benim kuzenim de öyle yaptı 2. evliliğini
yani siz bilirsiniz

pek artik gorucu usulu evlilik kalmadi sosyal medya dusunebilirsin guvenilebilir uygun uygulamalar var

Benim bir arkadaşım tinder dan evlendi şimdi bosaniyor.

Hanımefendi birşey soracağım ama sakin olun. Sizinki pilot değil miydi, doktor kim, pilot kim benim baya kafam karıştı. M Msspinkie
pilot da nereden çıktı? sitelerden bulduklarımdan başıma gelmeyen kalmadı yazmış bir de.ee bana çatlaa manitam var dedi 2 saat önce.beynim yandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…