Nasıl kurtulurum 😔

Artık istesemde ayrılamıyorum onları aştık evet size katılıyorum gitmesine katlanamıyorum artık üç ayda bir göndermek istiyorum

Ayda bir gidiyor kısmına takıldım. Nerde ki bu adam?
Çocukları kaç yaşında?
Ayın 29 günü görmüyor mu onları?
Beraber mi yaşıyorsunuz?

Artık istesemde ayrılamıyorum onları aştık evet size katılıyorum gitmesine katlanamıyorum artık üç ayda bir göndermek istiyorum
Oldu olacak mahkemeye ver size gün tayin etsin.
Utanmaz arlanmaz.

Her utanmazlığın kılıfı aşk olmuş.

Yemiyoruz canım. Herif rahat. Bir tarafta karısı koynunda, diğer tarafta metresi.

Adam boşanmak istese onu ne karısı ne çocuklar durduramazdı.

Sen ayrılmak isteseydin seni de hiçbir şey durduramazdı. Demek ki para seni de durduran asıl neden. Karısının onun parasıyla ne yaptığı seni ne ilgilendirir?

SANANE.

Sanki nikahlı olan kendisi de karı kocanın dedikodusunu yapıyor utanmadan.

kim sevdigini bu duruma düşürür ki...

beni çocuklarıyla tehdit ediyo ne demek

üç ayda bir göndermek!! istiyorum ne demek

vallahi cok ilgincsiniz

Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
Dürtülerinizle yaşıyorsunuz ne diyelim ki size.Diğeri dediğiniz kişi ‘karısı’ oluyor bu arada

Kınamıyorum sizi ama nefret edilesi kadın tiplerinden birisiniz farkındasınızdır inşallah.
Biraz vicdan, merhamet ve inanci olan birisi olsaydınız öğrendiğiniz vakit her ne pahasına olursa olsun aşkınızdan ölecek kadar sevseniz bile uzaklaşır ve uzaklaştırırdınız o şerefsizi yanınızdan hic yapamıyorum falan demeyin yapardınız cok isteseydiniz!!!
Kusura bakmayın diğeri dediğiniz insan nikahlı eşi oluyor siz ne oluyorsunuz insanların gözünde bence onu sorgulayıp idrak etmeye çalışın önce.

Kınamadan düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…