- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Artık istesemde ayrılamıyorum onları aştık evet size katılıyorum gitmesine katlanamıyorum artık üç ayda bir göndermek istiyorum
Oldu olacak mahkemeye ver size gün tayin etsin.Artık istesemde ayrılamıyorum onları aştık evet size katılıyorum gitmesine katlanamıyorum artık üç ayda bir göndermek istiyorum
SayılırAyda bir gidiyor kısmına takıldım. Nerde ki bu adam?
Çocukları kaç yaşında?
Ayın 29 günü görmüyor mu onları?
Beraber mi yaşıyorsunuz?
Sizin icin evli olmasi cok normalmis niye bize soruyorsunuz ,igrencsiniz midem bulandiEvli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
Adam boşanmak istese onu ne karısı ne çocuklar durduramazdı.Haklısınız da uzaklaştırma aldırdığım halde durmadı karısı herşeyi bildi yazıştık kavga ettiler ama hiç inanmadı yada görmemezlikten geldi zaten para ver başka bişey istemiyor öyle kadın gezme tek derdi
Yav he heÇok denedim söyledim de çocuklarıyla tehdit etti bırakmadı yuvası yıkılmasın diyede ben çekilmek istedim ama tehditler le tuttu beni şimdi onu oraya yollamak çok ağır geliyor ayda birde olsa
Aynen değilsinizAhlaksız ben değilim ayrılmak için çok savaştım gitmedi karakola bile düşmek zorunda kaldık gitmedi
Dürtülerinizle yaşıyorsunuz ne diyelim ki size.Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
Kınamadan düşün derimKınamıyorum sizi ama nefret edilesi kadın tiplerinden birisiniz farkındasınızdır inşallah.
Biraz vicdan, merhamet ve inanci olan birisi olsaydınız öğrendiğiniz vakit her ne pahasına olursa olsun aşkınızdan ölecek kadar sevseniz bile uzaklaşır ve uzaklaştırırdınız o şerefsizi yanınızdan hic yapamıyorum falan demeyin yapardınız cok isteseydiniz!!!
Kusura bakmayın diğeri dediğiniz insan nikahlı eşi oluyor siz ne oluyorsunuz insanların gözünde bence onu sorgulayıp idrak etmeye çalışın önce.
AnabsjahshaKınamadan düşün derim
bende onu bekliyordum inan ki ne zaman beddua seansi başlar diye ki yetiştim şükürAnabsjahsha
Kinadiya seni şimdi kesin yaşamadan ölmeyecek : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?